Webamps blog

Her lægger vi løbende blogindlæg op med gode råd indenfor vores 3 specialer: SEO, Google Ads og Webdesign.
Har du inputs eller spørgsmål, så send os endelig en mail på info@webamp.dk

 • Introduktion til målopsætning og konverteringer i Google Analytics og Google Tag Manager

  Introduktion til målopsætning og konverteringer i Google Analytics og Google Tag Manager

  Blogindlægget er til dig, der: ….Gerne vil blive klogere på, hvordan du sporer konverteringer korrekt i Google Analytics og Google Tag Manager.   Gennem dine eksponeringskanaler har du måske nogle mål, du gerne vil opnå eller holde styr på. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil holde øje med, hvor mange henvendelser du får […]Læs mere »
 • Forstå Googles nye algoritme – hvad er Google BERT?

  Forstå Googles nye algoritme – hvad er Google BERT?

  Blogindlægget er til dig, der: ….Vil have en grundlæggende forståelse for Googles nyeste opdatering. Er du som de fleste, er Google din nærmeste og bedste ven, når du vil have have svar på et spørgsmål. Men du har sikkert også prøvet ikke at få svar på dine forespørgsler i den ellers tilsyneladende altvidende søgemaskine. Og […]Læs mere »
 • En introduktion til struktureret data – Sådan lærer Google at forstå din hjemmeside bedre

  En introduktion til struktureret data – Sådan lærer Google at forstå din hjemmeside bedre

  Blogindlægget er til dig, der: ….Gerne vil blive klogere på, hvordan Google læser din hjemmeside. Indenfor SEO findes der mange muligheder for, hvordan du kan optimere dit indhold, så søgemaskinerne bedre kan forstå det. Faktisk er der over 200 faktorer som har en indflydelse på dine placeringer. Alt-tekster, billeder, overskrifter i den rette størrelse og den […]Læs mere »
 • Derfor skal din virksomhed skrive blogindlæg

  Derfor skal din virksomhed skrive blogindlæg

  Blogindlægget er til dig, der: ….Undrer dig over, om du skal skrive blogindlæg på vegne af din virksomhed. Hvad tænker du, når jeg siger blogs, bloggere og blogging? Tænker du på unge, trendy influencers, der udstiller deres polerede liv for et utal af trofaste følgere? I så fald er det på tide at tænke lidt […]Læs mere »
 • 5 faldgruber, du skal undgå som tekstforfatter

  5 faldgruber, du skal undgå som tekstforfatter

  Blogindlægget er til dig, der: ….Gerne vil skrive bedre tekster til dine landingssider. Tidligere på året gav min kollega, Signe, dig 15 konkrete tips til at skrive en god landingsside. Har du læst blogindlægget, kender du allerede til den SEO-mæssige værdi i grundige søgeordsanalyser, value propositions, call-to-actions, metabeskrivelser og SEO-titler – vigtige betingelser for, at […]Læs mere »
 • 19 spørgsmål til din SEO-strategi

  19 spørgsmål til din SEO-strategi

  Blogindlægget er til dig, der: …. Ikke har lagt en SEO-strategi endnu, eller har brug for at prikke lidt til din nuværende. En strategi sikrer, at du er på rette vej. At du arbejder mod relevante og realistiske mål – og at alle dine indsatser giver mening ift. dine mål Når du skal lægge en […]Læs mere »
 • Woocommerce vs. Shopify – Hvad skal du vælge?

  Woocommerce vs. Shopify – Hvad skal du vælge?

  Blogindlægget er til dig, der: …. Skal have ny webshop og står over for det store valg “Woocommerce eller Shopify?”. Skal du have ny webshop, er du måske i tvivl om hvilken e-commerce platform, du skal vælge. Shopify vs. Woocommerce? Hvem er vinderen? For at nærme dig noget, der ligner en sandhed, skal du dykke […]Læs mere »
 • Hvad har antikkens Rom og linkbuilding til fælles?

  Hvad har antikkens Rom og linkbuilding til fælles?

  Blogindlægget er til dig, der: …. er træt af tekniske forklaringer om linkbuilding. “Alle veje fører til Rom.” Allerede 300 år før Kristus byggede romerne veje, så både europæere og nordafrikanere nemt kunne finde vej til Rom. Det store netværk cementerede Roms vigtighed og gjorde byen stærk, grundet dets stærke forbindelser til omkringliggende handelsbyer, såsom […]Læs mere »
 • Hvordan vælger du “det rigtige” marketingbureau?

  Hvordan vælger du “det rigtige” marketingbureau?

  Blogindlægget er til dig, der: …. er på udkig efter et marketingbureau, men er i tvivl om, hvordan du finder det rigtige match. Driver du en virksomhed, eller sidder du med den ansvarlige marketing-hat på, ved du, hvor vigtig digital markedsføring er. Du ved, at det er vejen frem til at blive fundet på nettet, […]Læs mere »
 • Regex – Digital magi til procesoptimering

  Regex – Digital magi til procesoptimering

  Blogindlægget er til dig, der: …. vil optimere sortering og udtrækning af data. Der er meget rugbrødsarbejde i at sortere, rydde op i og ændre på data. Har du eksempelvis prøvet at skulle… Uploade en ny serie produkter, hvor titlerne ikke har været præcis, som du ville have dem? Omstrukturere din hjemmeside og lave redirects […]Læs mere »
 • Hvor skal du bruge billedsprog og metaforer i dine tekster?

  Hvor skal du bruge billedsprog og metaforer i dine tekster?

  Blogindlægget er til dig, der: – Vil blive bedre til at forklare dit produkt, din service eller din forretning til dine potentielle kunder.Læs mere »
 • Vælg søgeordsanalyse frem for gefühl

  Vælg søgeordsanalyse frem for gefühl

  Læsning: 8 minutters læsning Blogindlægget er til dig, der:  Er SEO-nybegynder og vil forstå grundarbejdetLæs mere »
 • Dine penge, eller dit liv! – Få styr på din YMYL-hjemmeside

  Dine penge, eller dit liv! – Få styr på din YMYL-hjemmeside

  Læsning: 8 minutters læsning Blogindlægget er til dig, der: – Er grøn på SEO, men arbejder med marketing i en virksomhed i fx sundhedsbranchen – Er SEO-nørd og vil vide mere om emnet, fra én SEO-nørd til en andenLæs mere »
 • 15 konkrete tips til at skrive en (god) landingsside

  15 konkrete tips til at skrive en (god) landingsside

  Læsning: 12 minutters læsning Blogindlægget er til dig, der: …. Vil levere værdifuldt tekstindhold på din hjemmeside – og komme i toppen af Google. Du kan ikke løbe om hjørner med Google for at blive synlig i søgeresultaterne. Det skal du heller ikke. Grundidéen ved din hjemmeside skal være at levere dét, der er i tråd […]Læs mere »
 • Hvordan håndterer du dårlige anmeldelser på nettet?

  Hvordan håndterer du dårlige anmeldelser på nettet?

  Læsning: 6 minutters læsning Blogindlægget er til dig, der: …. Har fået en dårlig anmeldelse eller ti. 82 % tjekker en virksomheds omtale på nettet, før de vælger at købe et produkt hos virksomheden eller på anden vis samarbejde med den… 78 % har mindre tillid til en virksomhed, hvis den har negativ omtale på […]Læs mere »
Vester Farimagsgade 3, 3
1606 København V
+45 70 60 50 28
info@webamp.dk

 

CO2 neutral

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0