SEO

Fængende content til dine digitale kanaler

Content er konge på internettet. Hos Webamp bliver du mødt af content-kreatører inden for blandt andet tekstforfatning, videoproduktion, e-mail marketing og andre af de vigtigste formater, der kan gøre din virksomhed mere synlig på nettet.

Content-bureau
for de ambitiøse

Som content-bureau har vi hjulpet ambitiøse virksomheder med at udvikle inspirerende content i høj kvalitet, som udstråler virksomhedens brand – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste content-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Og selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De vil have content af høj kvalitet, som tiltrækker leads og skaber salg samtidig med, at det afspejler hvem de er som virksomhed gennem en rød tråd på diverse online kanaler.

Er din virksomhed synlig på forskellige online platforme, har du med sikkerhed samme ønske. Og her kan content være et uundværligt aktiv – og Webamp kan som content-bureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed. Så hvis du ønsker at levere informerende content med et kreativt twist, der kan lokke kunder til biksen, så tøv ikke med at tage fat i os.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Content i flere
forskellige formater

I Webamp bliver du mødt af af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle de discipliner, der kan fænge og fastholde din målgruppe.

For ligesom et hvilket som helst veltunet sportshold spiller vi hver vores position. Tilsammen skaber vi synergi på banen – og det højner chancen for at ramme plet.

Webamp leverer content i flere forskellige formater.
Webamp leverer content i flere forskellige formater.

Vores content-hold tæller således alt fra videografer, konceptudviklere og tilrettelæggere til e-mail marketing-specialister og tekstforfattere.

Sagt med andre ord kan vi levere content i en bred palette af forskellige formater – og dermed ramme lige der, hvor din målgruppe befinder sig.

Vil du vide mere om contentproduktion?

Udforsk nogle af vores andre indlæg og dyk ned i alt omkring content.


Fang dine kunder
med fængende content

I dag foregår størstedelen af marketingindsatsen på online kanaler som sociale medier, e-mail, PPC, SEO og så videre. Fælles for “dengang” og “i dag” er, at kunden skal have en grund til overhovedet at besøge din side. Det er her, hvor content kommer ind i billedet. Er du stadig lidt tvivlsom, kan du tænke på det sådan her: At lancere en digital strategi uden content er ligesom at køre en bil uden motor – du kommer ingen vegne. Derfor skal fængende tekster, farverigt grafik og interessante visuelle elementer hive dine kunder til biksen.

 • Content ikon

  Tekstforfatning

  Gribende og informerende tekstindhold sørger for, at du rammer de helt rigtige kunder med det helt rigtige budskab. Omend din forretning er kloakrens, lagerstyring eller trendy tøj skal vi nok finde en skriftlig vej, som giver genklang hos din målgruppe.

  I det større billede handler tekstforfatning om at øge trafik, skabe salg, tiltrække leads og se berigende resultater på bundlinjen. Men det betyder ikke, at vores tekster udelukkende handler om at lukke et salg og tjene penge. I SEO-perspektiv er godt content vejen til større forståelse fra søgemaskinerne – og dermed højere placeringer i søgeresultaterne.

  Webamps in-house content team kan hjælpe din virksomhed med:

  • informationstekster – blogindlæg, artikler m.m.
  • produkttekster
  • salgstekster
  • SEO-tekster
  • nyhedsbreve
  • manuskripter til videoproduktion.
 • Som content-bureau mestrer vi bl.a. content marketing.

  Content marketing

  Content marketing er et overordnet begreb for forskellige discipliner, hvor content er i højsædet. Fokus er på at producere og distribuere modtagerorienteret indhold, som skal engagere din målgruppe og i sidste ende skabe nye kunderelationer.

  Content markedsføring indebærer blandt andet SoMe marketing, video-marketing, infografikker mm. Og du er heldig, at vi hos Webamp har dygtige specialister inden for alle disse discipliner.

  Det læner sig tæt op ad traditionel marketing, men i stedet for at fortælle, at du er dygtig til hvad du laver, lader content marketing dig vise, at du er dygtig til det.

  Vi ved, at content marketing kan lyde som et patenteret værktøj, hvor alle kreative virksomheder har førsteret. Men tværtimod behøver godt content ikke at være låst fast til én bestemt branche, da det kan gavne alle former for virksomheder. Og det gælder også selvom du sælger biler, er advokat eller fysioterapeut.

 • Web ikon

  Videoproduktion

  Mennesker er af natur dovne, og vi keder os hurtigt. Derfor er videoformidling en oplagt metode til fængende og effektfuldt storytelling. Sammenlignet med skreven tekst er mennesker langt mere tilbøjelige til at huske visuelt videoindhold. Og for din virksomhed er det afgørende – for det betyder, at de også husker dit brand.

  Video bringer dig tættere på din målgruppe, fordi det giver et virkelighedsnært billede af lige netop dig og din virksomhed. Levende billeder fanger alle detaljer i ansigtsudtryk, lyd og kropssprog, som alt i alt sætter gang i din potentielle kundes hjerne og hjerte. Veludført videoindhold er nøglen til bekendtskab og tillid.

  Webamps in-house content team kan hjælpe din virksomhed med:

  • Profilvideo
  • Eventvideo
  • Produktvideo
  • Brandvideo
 • E-mail marketing

  E-mail marketing er en gren inden for content marketing, der kombinerer flere af content-disciplinerne såsom fotografi, videoproduktion og tekstforfatning. Det er især her, dit content virkelig skal spille – for med direkte adgang til mulige leads og allerede købende kunder skal du holde tungen lige i munden.

  Men samtidig er E-mail marketing også et nemt og omkostningseffektivt værktøj, hvor du møder din målgruppe direkte i indbakken.  Vores garvede e-mail marketing-specialister hjælper dig med:

  • opsætning af det rette email-system
  • integration med din webshop (hvis du har en)
  • udarbejdelse af strategi til din virksomhed
  • planlægning af kampagner
  • udarbejdelse af content
  • opsætning af automatiske e-mail flows
  • udarbejdelse af indhold
  • segmentering af dine lister.
 • Web ikon

  Foto

  Den velkendte frase “Et billede siger mere end 1000 ord” giver positiv genklang i Webamps content afdeling. For vi kunne ikke være mere enige. Billeder har nemlig den fantastiske evne, at de kan vække følelser uden at bruge lyd eller ord til at beskrive kontekst bag. Billeder kan tale direkte til din målgruppe, hvis du inkluderer elementer, som du ved går godt i spænd med målgruppens værdier.

  Fotografier sætter samtidig ansigt på din virksomhed, og gør jeres brand mere menneskeligt. Det kan hive nye kunder tættere på jeres forretning, og øger sandsynligheden for faste loyale kunder. 

  Webamps in-house content team kan hjælpe din virksomhed med:

  • produktbilleder
  • eventbilleder
  • profilbilleder
  • procesbilleder
  • stemningsbilleder.

Webamp hjælper dig
med dit content!

Kunne du tænke dig at optimere indholdet på dine digitale kanaler? Mangler du nye billeder af høj kvalitet eller er dine tekster lige så grå og kedelige som det danske vejr?

Så udfyld kontaktformularen allerede i dag, og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Afspil video

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For det er nemlig ikke, der er et match for Webamp.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes i søgemaskinernes organiske resultater? Så er Webamp måske jeres kommende digitale bureau.

Er vi det rette bureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende
 • ønsker specialistviden
 • vil have indflydelse på egen strategi
 • tænker langsigtet
 • vil udvide og udvikle marketingindsatsen.

Webamp hjælper dig
med dit content!

Kunne du tænke dig at optimere indholdet på dine online kanaler? Mangler du nye billeder af høj kvalitet, eller er dine tekster lige så grå og kedelige som det danske vejr?

Så udfyld kontaktformularen allerede i dag, og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Kontakt os

Vil du have fængende content til dine digitale kanaler

Gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.