Om Webamp

Vil du være synlig på et marked, hvor din succes i stigende grad afhænger af din digitale strategi? Så er du den rette samarbejdspartner for os. Vi glæder os til at lære dig at kende, og i mellemtiden kan du lære os at kende her på siden.

Process
Afspil video

Vi er Webamp!

– og det er vi ret stolte af at være.

Vi startede tilbage i 2015. Men det er en helt anden historie, som du kan læse om her.

Vi vil meget hellere tale om, hvad vi er i dag – og ikke mindst hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. For i dag er Webamp noget helt andet, end vi var i 2015 – vi er gået fra at være et skrantende startup til en etableret virksomhed.

Derfor kan vi også hjælpe din virksomhed med at skabe online succes og synlighed – uanset om I er startup, mellemstore eller blandt de bedste i jeres branche. For vi har selv været gennem alle facetter af dét at drive virksomhed.

Gennem vores egen rejse har vi tilegnet os en nuanceret forståelse for online markedsføring – markedsføring er nemlig ikke bare markedsføring. Målgruppe, målsætning, visioner og værdier er alle parametre i den store ligning, der i sidste ende skal sikre synlighed på de digitale platforme.

Vi er din guide i det digitale landskab

Online markedsføring er en verden, der for mange er svær at forstå. Og det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi vil nemlig være din digitale guide i et landskab, der for mange kan være svær at navigere i.

På den måde sikrer vi dig din retmæssige plads som helten i din helt egen historie.

Hvordan guider vi dig til succes og synlighed på nettet?

Vi er et hold af specialister, der elsker at udfordre det, vi allerede ved. For kun sådan kan vi blive ved med at være blandt branchens bedste. Derfor er vi også stolte over, at vores CEO, Nicolai Vittrup, i 2021 blev til valgt til Forbes 30 under 30 og Berlingske Talent 100. Det er et kvalitetsstempel af hele Webamp og vores evne til at skabe vækst.

Men hvordan kan vi så skabe vækst for din virksomhed?

Jo, ganske enkelt ved ikke bare at arbejde for jer – men og også med jer. Hvis vi skal guide jer i den rigtige digitale retning, er det et samarbejde, som kræver ressourcer fra begge parter.

Og vi er ikke til for at erstatte marketing-ansatte. Vi er til for at gøre dem endnu dygtigere og effektive gennem sparring, strategi og eksekvering – alt sammen baseret på erfaring, best practices samt databaserede, analytiske beslutninger.

Som kunde I Webamp får du og din virksomhed jeres helt egen specialiserede legekammerat i form af en specialist til løbende sparring, eksekvering og afrapportering. Alle vores specialister har desuden et hold af andre specialister bag sig til vidensdeling og sparring. På den måde er din virksomhed altid dækket ind af dem, som er de bedste på netop deres plads på banen.

Vi glæder os til hjælpe dig til succes og synlighed i det digitale landskab.

Nicolai

Det hele startede i en lejlighed på Nørrebro i 2015…

Her sad Nicolai og var godt og grundigt utilfreds med status quo inden for online markedsføring i Danmark.

Derfor valgte han at starte Webamp – en digital legeplads med plads til læring og mod til at tage fejl. Et firma, hvor plads til læring skaber grundlag for optimal eksekvering. En virksomhed, som hellere vil stille spørgsmål til processerne end at følge dem blindt. Et bureau, som sætter sig for at levere de bedst mulige løsninger – og gør det.

Så Nicolai gik på en mission for at udfordre en hel branche – bevæbnet til tænderne med én besættelse: At give en sublim kundeoplevelse og skabe gennemsigtighed i en verden, som for mange virker abstrakt og fjern.

Mød teamet!

Vores rolle er at sikre dig din retmæssige plads som helten i din helt egen historie.

Vil du møde de mennesker, der kan guide sikkert gennem minefelterne i det digitale landskab? Så sig hej til Webamp-teamet herunder!

Juliane Fuchs

Campaign Manager

jf@webamp.dk +45 88 77 52 97 LinkedIn

Mei Friis Rasmussen

Digital Designer

web@webamp.dk +45 88 77 52 98 LinkedIn

Isabella Svartzengren

Project Manager

iss@webamp.dk +45 88 77 52 96 LinkedIn

Jens Kjær Riis

SEO-specialist

jr@webamp.dk +45 88 77 52 99 LinkedIn

Rasmus Jacques

PPC-specialist

rj@webamp.dk +45 88 77 52 93 LinkedIn

Maj Roslyng Larsen

Content creator

ml@webamp.dk +45 70 60 50 28 LinkedIn

Sarah Koudal

Copywriter

seo@webamp.dk LinkedIn

Anders Nørgaard Gam

SEO-praktikant

seo@webamp.dk LinkedIn

Sofie Roed Delfs

Social-praktikant

social@webamp.dk LinkedIn

Laura Waage

Web-praktikant

web@webamp.dk LinkedIn