Web

Få en flot og brugervenlig webløsning, der afspejler din virksomheds identitet samt fænger og fastholder dine besøgende – uanset om de bruger mobil, tablet eller computer.

Webløsninger, der konverterer

I Webamp udvikler og designer vi moderne hjemmesider og webshops med afsæt i din virksomheds virkelighed. Du er derfor altid sikret specialiseret rådgivning og en skræddersyet webløsning med funktioner, der har relevans for lige netop din branche.

Book et møde på +45 70 60 50 28 eller info@webamp.dk, og hør mere om dine muligheder for at få udviklet og designet en flot, unik og responsiv webløsning, der konverterer dine besøgende til kunder.

Derfor skal du have en webløsning

Hvis du vil konkurrere på et stigende digitalt marked, kan du ikke komme uden om behovet for en moderne webløsning. Der er over 4 milliarder internetbrugere i verden og knap 4 milliarder søgninger på Google om dagen – og internettet bliver kun større.

Derfor kan du roligt regne med, at dine potentielle kunder leder efter dine produkter eller services på nettet – og ikke i telefonbogen eller lokalavisen. Af samme grund bliver det svært for dig at konkurrere med andre virksomheder i din branche uden en hjemmeside eller webshop, der skinner igennem.

Dine fordele ved en moderne webløsning:

 • Bliv synlig på et digitalt marked
 • Øg din konverteringsrate – få flere kunder
 • Optimér din side ud fra dine kunders købsmønstre og adfærd på nettet
 • Del vigtig og værdifuld information med din målgruppe
 • Giv dine potentielle kunder mulighed for hurtigt at kontakte dig
 • Ram din målgruppe i alle stadier af kunderejsen

En moderne webløsning gør med andre ord din virksomhed mere konkurrencedygtig.

Unikke hjemmesider og webshops

Som kunde i Webamp får du ikke hurtige og generiske webløsninger. Vi har en klar vision om at levere gennemsigtige løsninger, der bringer vores kunder tættere på deres kunder.

Derfor tilbyder vi altid følgende:

 • Specialiseret rådgivning

  Ethvert samarbejde med Webamp starter med et møde. Her rådgiver vi dig blandt andet om funktioner og design med afsæt i din branche og dine behov.

  Vores webdesignere har altid fingeren på pulsen og er altid ajour med de nyeste tendenser inden for webudvikling. Det sikrer, at du får en konkurrencedygtig webløsning, der ikke drukner i mængden.

 • Unikt design, der matcher din forretningsidentitet

  Din hjemmeside eller webshop er en online platform, der skal afspejle din virksomheds visuelle identitet og den branche, du konkurrerer i.

  Forskellige målgruppe reagerer på forskellige layouts og æstetiske udtryk. Derfor inviterer vi dig altid til et designmøde, inden vi starter med at udvikle din webløsning. Dermed er du altid sikret et unikt design, der matcher din forretningsidentitet.

  Klik dig ind på vores cases, hvis du vil se et lille udvalg af webløsninger, vi har lavet for vores kunder.

 • Responsivt design

  Det er alfa og omega, at din webløsning både visuelt og funktionelt fungerer på alle platforme – uanset om brugerne sidder foran den bærbare på kontoret, med tabletten i sofaen eller på mobilen i toget.

  Derfor laver vi altid altid responsive webløsninger, som er optimeret til alle skærmstørrelser, styresystemer og browsere. Det er din garanti for en hjemmeside eller webshop, som dine besøgende nemt kan navigere i – uanset platform eller styresystem.

 • Brugervenlige CMS-systemer og eCommerce-platforme

  Vi laver alle vores hjemmesider i Wordpress, som er et af verdens mest anerkendte CMS-systemer.

  Det er da heller ikke uden grund, at 35 % af alle hjemmesider i verden er lavet i Wordpress. Det er nemlig et både brugervenligt og intuitivt system. Det betyder, at du selv kan navigere rundt i systemets kontrolpanel og redigere indholdet på din hjemmeside, når din hjemmeside først er i luften.

  Vi laver desuden de fleste af vores webshops i Shopify, som er en af verdens største eCommerce-platforme. Med Shopify får du en flot webshop med et brugervenligt kontrolpanel, der gør det nemt at få overblik over ordrer, produkter og statistikker.

 • Høj hastighed

  Vi er notorisk utålmodige på nettet. Vi er nemlig blevet så vant til hurtige sider, at vi ikke gider at vente flere sekunder på, at en side loader.

  Derfor sætter vi en ære i at hastighedsoptimere din hjemmeside eller webshop, så den loader hurtigt og ubesværet. Det forhindrer, at dine kunder mister utålmodigheden og vælger dine konkurrenter i stedet.

 • Support og hosting

  Du får selvfølgelig mulighed for en support- og hosting-aftale, så du altid kan få rådgivning og hjælp i tilfælde af tekniske problemer eller spørgsmål.  

 • SEO, digital annoncering og tekstforfatning

  Vil du være sikker på, at din hjemmeside eller webshop modtager relevant trafik? I Webamp har vi både SEO- og PPC-specialister ansat, som kan hjælpe din side til tops i søgeresultaterne.

  Ikke mindst har vi vores egen content-afdeling, som kan levere fængende og søgemaskinevenligt indhold, der understøtter formen.

Skal vi samarbejde?

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning til din virksomhed?

Kontakt Webamp allerede på +45 70 60 50 28 eller info@webamp.dk i dag, og hør mere om dine muligheder for en skræddersyet hjemmeside eller webshop med et professionelt visuelt udtryk.

Sådan starter vi dit web-arbejde


Møde om
dine ønsker

Design-
udkast

Eventuelle
rettelser

Færdig
hjemmeside


Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?