Flotte og fængende webløsninger

Få en flot og brugervenlig webløsning, der afspejler din virksomheds identitet samt fænger og fastholder dine besøgende – uanset om de bruger mobil, tablet eller computer.

Webdesign for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen. 

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Webamp kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.

Vil du vide mere om forskellige webløsninger?

Udforsk nogle af vores andre indlæg og dyk ned i alt omkring webudvikling.


Webdesign der konverterer

I Webamp udvikler og designer vi moderne hjemmesider og webshops med afsæt i din virksomheds virkelighed. Du er derfor altid sikret specialiseret rådgivning og en skræddersyet webløsning med funktioner, der har relevans for lige netop din branche. Overlader du dit webdesign til os, er du altid sikret:

 • Du får specialiseret rådgivning, når Webamp står for dit webdesign.

  Specialiseret rådgivning

  Ethvert samarbejde med Webamp starter med et møde. Her rådgiver vi dig blandt andet om funktioner og design med afsæt i din branche og dine behov.

  Vores webdesignere har altid fingeren på pulsen for at være ajour med de nyeste tendenser inden for webudvikling. Det sikrer, at du får en konkurrencedygtig webløsning, der ikke drukner i mængden.

 • Vores webløsninger matcher din forretningsidentitet.

  Unikt design

  Din hjemmeside eller webshop er en online platform, der skal afspejle din virksomheds visuelle identitet og den branche, du konkurrerer i.

  Forskellige målgrupper reagerer på forskellige layouts og æstetiske udtryk. Derfor inviterer vi dig altid til et designmøde, inden vi starter med at udvikle din webløsning. Dermed er du altid sikret et unikt design, der matcher din forretningsidentitet.

  Vi er desuden nævnt i “The Best Digital Agency Web Designs” – læs mere om DesignRushs web design award.

 • Web ikon

  Responsivt design

  Det er alfa og omega, at din webløsning både visuelt og funktionelt fungerer på alle platforme – uanset om brugerne sidder foran den bærbare på kontoret, med tabletten i sofaen eller på mobilen i toget.

  Derfor laver vi altid responsive webløsninger, som er optimeret til alle skærmstørrelser, styresystemer og browsere. Det er din garanti for en hjemmeside eller webshop, som dine besøgende nemt kan navigere i – uanset platform eller styresystem.

 • Vi leverer webløsninger i brugervenlige CMS-systemer.

  Brugervenlige CMS-systemer

  Vi laver alle vores hjemmesider i WordPress, som er et af verdens mest anerkendte CMS-systemer.

  Det er da heller ikke uden grund, at 35 % af alle hjemmesider i verden er lavet i WordPress. Det er nemlig et både brugervenligt og intuitivt system. Det betyder, at du selv kan navigere rundt i systemets kontrolpanel og redigere indholdet på din hjemmeside, når din hjemmeside først er i luften.

  Vi laver desuden de fleste af vores webshops i Shopify, som er en af verdens største eCommerce-platforme. Med Shopify får du en flot webshop med et brugervenligt kontrolpanel, der gør det nemt at få overblik over ordrer, produkter og statistikker.

 • Vi hastighedsoptimerer vores webdesigns.

  Høj hastighed

  Mennekser er notorisk utålmodige på nettet. Vi er nemlig blevet så vant til hurtige sider, at vi ikke gider at vente flere sekunder på, at en side loader.

  Derfor sætter vi en ære i at hastighedsoptimere din hjemmeside eller webshop, så den loader hurtigt og ubesværet. Det forhindrer, at dine kunder mister utålmodigheden og vælger dine konkurrenter i stedet.

 • Som webkunde i Webamp får du mulighed for en support- og hosting-aftale.

  Support og hosting

  Du får selvfølgelig mulighed for en support- og hosting-aftale, så du altid kan få rådgivning og hjælp i tilfælde af tekniske problemer eller spørgsmål.

 • SEO-specialist Andreas kan hjælpe med SEO på din hjemmeside.

  SEO, digital annoncering og tekstforfatning

  Vil du være sikker på, at din hjemmeside eller webshop modtager relevant trafik? I Webamp har vi både PPC– og SEO-specialister ansat, som kan hjælpe din side til tops i søgeresultaterne.

  Ikke mindst har vi vores egen content-afdeling, som kan levere fængende og søgemaskinevenligt indhold, der understøtter formen.

  Bliv klogere på hvad SEO er for en størrelse.

Skab salg med en moderne webløsning

Hvis du vil konkurrere på et stigende digitalt marked, kan du ikke komme uden om behovet for en moderne webløsning. Der er over 4 milliarder internetbrugere i verden og knap 4 milliarder søgninger på Google om dagen – og internettet bliver kun større. Med en moderne webløsning får du følgende fordele:

 • Bliv synlig på et digitalt marked.
 • Øg din konverteringsrate – få flere kunder.
 • Optimér din side ud fra dine kunders. købsmønstre og adfærd på nettet.
 • Del vigtig og værdifuld information med din målgruppe.
 • Giv dine potentielle kunder mulighed for hurtigt at kontakte dig.
 • Ram din målgruppe i alle stadier af kunderejsen.

En moderne webløsning gør med andre ord din virksomhed mere konkurrencedygtig.

Som webbureau leverer Webamp flotte og fængende webløsninger.

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For det er nemlig ikke, der er et match for Webamp.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at hurtige skabelonløsninger ikke er en genvej til succes på nettet? Så er Webamp måske jeres kommende digitale bureau.

Er vi det rette webbureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende
 • ønsker sparring med webdesignere
 • vil have indflydelse på eget design
 • ønsker synlighed hos kernemålgruppen
 • vil udvide og udvikle marketingindsatsen
 • ønsker en unikke webløsning.

Skal vi samarbejde?

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning til din virksomhed?

Så tøv ikke med at kontakte Webamp allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan realisere din drøm om en flot og fængende webløsning.

Lad os sparre sammen

Kontakt os for sparring

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på digital markedsføring? På vores Webamp Academy-side får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers her.