Google Ads-bureau
Vi skaffer dig klik og kunder

Vil du have relevant trafik og konverteringer på din hjemmeside? Webamp er Google-partner – det er din forsikring for målrettede kampagner og resultater for din virksomhed. Lad et erfarent Google Ads-bureau vise vejen til flere leads og salg.

Webamp er Google Ads-bureau

Google Ads-bureau for de ambitiøse

Som Google Ads-bureau hjælper vi ambitiøse virksomheder med at optimere deres annonceringer – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste PPC-samarbejde, vi indgår: Fokuseret rådgivning og skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Fælles for alle vores kunder er, at de vil være synlige der, hvor deres kunder befinder sig. Vi hjælper virksomheder med at gøre deres annonceringer synlige for de rigtige målgrupper og på de søgetermer, der har relevans for lige netop deres virksomhed, produkter og services.

Har du en virksomhed, som i forvejen gør sig i Google-annoncering? Eller ønsker du at blive sat ind i dette smarte værktøj? Som Google-bureau kan Webamp være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om nye kunder.

Så hvis du ønsker at øge dine eksponeringer og opnå høj return of investment (ROI) på dine annoncer, så tøv ikke med at tage fat i os.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på digital markedsføring? På vores Webamp Academy-side får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt. Gå på opdagelse i vores vidensunivers her.

Vi er Google-partner og Google Ads-certificeret.

Vi er Google-partner og Google Ads-certificeret

Der findes desværre brodne kar i branchen, og derfor kan det hurtigt gå galt med Google Ads, hvis dine kampagner ikke er ordentligt opsat. For at sikre dig at vi leverer målrettede kampagner, der opnår de rigtige resultater, har vi som bureau opnået Google-partner status.

Vores Ads-afdeling har alle Googles certifikater og videreuddanner sig i takt med udviklingen på området.

Som Google-partner har vi samtidig adgang til Googles lukkede netværk, hvor den nyeste viden inden for annoncering deles.

Via Google-annoncering skaber vi øget salg af målrettede produkter eller services

Via Google-annoncering skaber vi:

 • Øget salg af målrettede produkter eller services
 • Øget trafik til hjemmesiden og på den vis øget kendskab til jeres brand – enten via Google selv eller deres partnernetværk som EB, BT, TV2 osv.
 • Flere henvendelser via telefon eller e-mail
 • Flere nyhedsbrevstilmeldinger
 • Flere downloads af lead-genererende dokumenter og filer
 • Flere downloads af apps fra hjemmesiden eller direkte fra Google-søgningen

Kort sagt – mere gang i forretningen.

 • Quote icon

  Jeg får en sikkerhed for, at vi hele tiden er opdateret på, hvad der rør sig på Google. Der sidder hele tiden nogen med den opgave og løser den for mig på bedst mulig vis. Jeg kan anbefale Webamp til alle.

Vil du se, hvordan vi gør?

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Vi kan hjælpe dig med alt fra

 • Søgeordsanalyse
 • Opsætning af din Ads-konto
 • Opsætning af alle dine kampagner og annoncer
 • Planlægning af din budstrategi og dit budget
 • A/B splittests af dine annoncer
 • Månedlig afrapportering
 • Quality Score feedback
 • Optimering af dine landingssider
 • Daglig overvågning af alle dine annoncer.

Vi mestrer alle kampagnetyper

Som Google Ads-bureau mestrer vi alle discipliner inden for annoncering på Google og i displaynetværket. Med afsæt i grundigt forarbejde, søgeordsanalyser og målgruppesegmentering udarbejder vi databaserede Google Ads-strategier – altid tilpasset din forretning og jeres målgruppe.

På den måde sikrer vi det højst mulige udbytte af jeres annoncekroner, og at I står stærkt på de søgetermer, som lige netop jeres målgruppe anvender.

Derudover arbejder vi med alle kampagnetyper for at generere klik fra brugere i alle dele af salgstragten – fra brugere med det spæde, spirende behov til 100 % købeklar kunder med dankortet i hånden.

Search

Vi rammer dine potentielle kunder med fængende tekstannoncer i Googles søgeresultater.

Display

Vi skaber blikfang og fanger kunder i alle dele af købsrejsen med displayannoncer.

Shopping

Vi promoverer dine produkter via visuelt fængende annoncer– perfekt for webshops.

Remarketing

Vi genvinder dine tabte kunder og øger dine chancer for salg og omsætning med remarketing.

Bureau til betalt annoncering
Få hjælp til annoncering på Google
Afspil video

Hvorfor vælge Webamp til Google Ads?

En god strategi kan skabe enorme indtægter. Modsat kan en Ads-konto uden kontrol resultere i et stort økonomisk tab.

Vi ved, hvor dyrt det er, når en Ads-konto får lov at leve sit eget autonome liv – uden kontrol, monitorering og optimering kan dine Ads-udgifter løbe løbsk og koste både sved, blod og tårer.

I Webamp arbejder vi struktureret og databaseret med Google Ads-annoncering. Derfor er du ved at vælge os som dit Google Ads-bureau altid sikret følgende fordele:

Vi arbejder målrettet med data

I Webamp skaber vi resultater gennem målrettet og struktureret arbejde med data. Det gør vi blandt andet via en grundig søgeordsanalyse og A/B-splittests af de annoncer, vi har opsat for hver af dine ønskede services.

Ved at undersøge, hvilke annoncer dine potentielle kunder responderer mest positivt på, kan vi konstant optimere vores Ads-indsats for dig.

Overvågning af betalte annoncer

Vi overvåger dine annoncer – og rapporterer tilbage til dig

Vores branche er travl, og derfor er vi særligt opmærksomme på ikke at være for travle til dig.

I Webamp får du tilknyttet en af vores Google Ads-specialister som din kontaktperson, du løbende vil være i dialog med – og altid kan komme i kontakt med, når du har spørgsmål.

Det giver dig ro i maven – og giver os et kendskab til din virksomhed, som gør, at vi altid arbejder målrettet for at understøtte jeres forretningsstrategi.

Få succes på Google i dag

Vi har tid til dig

Vores branche er travl, og derfor er vi særligt opmærksomme på ikke at være for travle til dig.

I Webamp får du tilknyttet en af vores Google Ads-specialister som din kontaktperson, du løbende vil være i dialog med – og altid kan komme i kontakt med, når du har spørgsmål.

Det giver dig ro i maven – og giver os et kendskab til din virksomhed, som gør, at vi altid arbejder målrettet for at understøtte jeres forretningsstrategi.

FAQ – Google Ads

Hvad er Google Ads?

Google Ads er et annonceringssystem, hvor du kan opsætte betalte annoncer, så de bliver vist i søgeresultaterne på Google. 

Hvorfor skal man annoncere på Google?

Der er mange fordele ved at annoncere på Google. De betalte annoncer har nogle af de bedste placeringer på Google, og du kan lave målrettet annoncering til dine vigtigste produkter eller services. 

Er Google Ads gratis?

Det er gratis at have en annoncekonto, men du betaler et beløb til Google hver gang en bruger klikker på dine annoncer. Beløbet afhænger af søgeordets konkurrence. 

Skal jeg vælge Google Ads eller SEO?

Det kan ikke understreges nok, at man ikke bør vælge enten SEO eller Google Ads. Det er en stor fordel for dine annoncers performance, hvis du også har fokus på SEO. 

Har du brug for hjælp til Google Ads?

Det kan være et minefelt at navigere rundt i Google Ads. Det kan derfor betale sig at hyre erfarne Google Ads-specialister. Med os som samarbejdspartnere kan du give slip med begge hænder og lade os styre verdensgangen på din Ads-konto. 

Lad os samarbejde og udvikle sammen

Book et gratis tjek af din Google-annoncering