SEO-bureau
Webamp er dit SEO-firma

Vil du samarbejde med et SEO-bureau, der arbejder datadrevet og målrettet for at gøre din hjemmeside til en af Googles favoritter? Kontakt Webamp i dag for at få hjælp til din SEO-strategi – vi er dit ambitiøse SEO-firma.

SEO-bureau for de ambitiøse

Fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder – som SEO-bureau har vi hjulpet mange ambitiøse kunder med at blive synlige i søgeresultaterne på Google og i andre søgemaskiner.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der dog én ting, der går igen i hvert eneste af vores SEO-samarbejder: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, vision og værdier. Og selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle ét fælles ønske: De vil findes på Google af deres målgruppe.

Og det er lige præcis her, at SEO kan være et uundværligt aktiv – og Webamp kan som SEO-firma være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om de eftertragtede topplaceringer på Google. Så hvis du har ambitioner om at få din hjemmeside til at performe i søgemaskinerne, så tøv ikke med at kontakte.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

360 graders SEO-firma

Som 360 graders digitalt marketing bureau mestrer vi alle discipliner inden for SEO. På den måde er du som kunde i Webamp sikret SEO-strategier, der tager højde for alle faldgruber og optimeringsmuligheder.
Vil du vide mere om SEO?

Udforsk nogle af vores andre indlæg og dyk ned i alt omkring SEO.


Webamp er et 360 graders SEO-firma

On-page SEO

Vi optimerer nødvendige parametre i frontenden af din hjemmeside – alt dét, som dine brugere kan se og interagere med, og som Google derfor prioriterer højt, når det kommer til rangering. Vores on-page-optimering indebærer blandt andet:

 • optimering af intern linkstruktur og anchortekster
 • optimering af navigation i såvel menu som i indhold
 • produktion af velskrevet, unikt og brugervenligt indhold, som tager hensyn til søgeord, søgeintention og målgruppe.
Webamp mindset

Teknisk SEO

Vi identificerer og udbedrer tekniske faldgruber på din hjemmeside – alt dét, som ligger i kildekoden og er usynligt for brugerne, men som Google prioriterer højt i sin rangering af din hjemmeside. Det indebærer blandt andet:

 • Optimering af URL’er, sidetitler, metabeskrivelser, ALT-tags og øvrig metadata
 • Korrekt opsætning af HTML-tags
 • Overvågning af indeksering i søgemaskinerne
 • Opsætning af struktureret data
 • Overvågning og omdirigering af 4xx-sider
 • Overvågning af uhensigtsmæssige responskoder
 • Hastighedsoptimering.
Teknisk SEO er en stor del af vores produkt som SEO bureau

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen er det urokkelige grundlag for alle SEO-strategier. Den sikrer nemlig, at vi ikke producerer indhold i blinde, men i stedet skriver knivskarpt til din målgruppe – og ikke mindst til de søgeord, den bruger til af finde lige netop dine ydelser eller produkter.

Derfor starter vi ethvert SEO-samarbejde med en grundig søgeordsanalyse, ligesom vi løbende revurderer og justerer analysen for at holde din søgeordsstrategi ajour.

Søgeordsanalysen tager altid udgangspunkt i din målgruppe, ligesom vi indhenter data fra både førstepartskilder som Google Search Console og tredjepartskilder som Ahrefs og Semrush for at bygge et bedst mulige grundlag for en optimal SEO-strategi.

Søgeordsanalysen er fundamentet for en vellykket SEO-strategi.

Linkbuilding

Linkbuilding handler om at skaffe relevante og troværdige hjemmesider til at linke til din hjemmeside. Du kan se det som en slags anbefaling om relevans og troværdighed til søgemaskinerne. I Webamp arbejder vi ligesom med alle andre områder inde for SEO datadrevet med linkbuilding. Det betyder, at vi står for:

 • Analyse af behovet for links til udvalgte landingssider og søgeord
 • Udvælgelse af relevante anchortekster og target URL’er
 • Analyse af domæner ud fra parametre som relevans, autoritet og trafikpotentiale
 • Overvågning og afvisning af spam links og andre potentielt skadelige links.
Som SEO-bureau laver vi bl.a. linkbuilding.

Procesorienteret SEO-firma

Vi er et procesorienteret SEO-bureau – ganske enkelt fordi en vellykket SEO-strategi står og falder med processer og projektstyring.

Derfor udgør velafprøvet og gennemtestet projektstyring rammen om hver eneste af vores kunders strategier..På den måde kan vi garantere, at din SEO-strategi bliver fulgt til dørs, og at intet falder mellem stolene.

Vi er et procesorienteret SEO-bureau

Et SEO-bureau med specialister i ryggen

I Webamp satser vi på specialister frem for generalister – vi vil hellere vide rigtigt meget om et snævert område end en lille smule om et bredt. Og det er ikke fordi, vi ikke er nysgerrige. Det er ganske enkelt fordi, vi vil sikre, at vores kunder altid har dedikerede specialister i ryggen til at varetage deres marketing-kanaler.

Vores SEO-specialister gør dét, de er bedst til – akkurat ligesom vores dygtige kollegaer inden for Google Ads, SoMe marketing, content og webdesign også gør dét, de er bedst til.

I Webamp bliver du kunde i et SEO-firma med specialister i ryggen
Afspil video

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For det er nemlig ikke alle, der er et match for Webamp.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes i søgemaskinernes organiske resultater? Så er Webamp måske jeres kommende SEO-bureau.

Er vi det rette SEO-bureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende:
 • Ønsker specialistviden
 • Vil have indflydelse på egen SEO-strategi
 • Tænker langsigtet
 • Vil udvide og udvikle marketingindsatsen.

Vi spiller alle positioner

I Webamp bliver du mødt af af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle de discipliner, der skaber resultater i søgemaskinerne. For ligesom et hvilket som helst veltunet sportshold spiller vi hver vores position. Tilsammen skaber vi synergi på banen – og det højner chancen for at ramme plet.

Vores SEO-hold tæller således både strategikere med databrillerne solidt siddende på næseryggen, tekniske specialister med forståelse for alt i maskinrummet på din hjemmeside, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere, der leverer bruger- og søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside.

Vores SEO-hold tæller specialister inden for alle felter.

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi som SEO-bureau kan hjælpe dig med? På vores Webamp Academy-side får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt. Gå på opdagelse i vores vidensunivers her.

Vi holder din SEO-strategi kernesund

Som 360 graders SEO-firma er vi med jer hele vejen – fra indledende strategi til løbende vurdering og optimering. På den måde får jeres SEO-strategi ikke bare den bedste start på sin tilværelse men får også hyppige sundhedstjek, så din hjemmeside altid er kernesund og i topform i Googles optik.
At holde din SEO sund er et vigtigt job for os som SEO bureau

Strategisk grundlag

Vores strategiske grundlag hviler først og fremmest på viden om din virksomhed og jeres forretningsmål – men omvendt også i jeres indsigt i vores tilgang til SEO. Derfor starter ethvert SEO-samarbejde med en samtale, hvor begge parter kan lære hinanden at kende.

Selvfølgelig laver vi også konkurrentanalyser, indhenter data fra søgemaskinerne samt anvender viden om brugeradfærd og søgeintention til at udarbejde langsigtede SEO-strategier. Vores strategiske fundament indebærer blandt andet:

 • Konkurrent- og søgeordsanalyse
 • Analyse af side- og menustruktur
 • Teknisk gennemgang af hjemmeside
 • Komplet køreplan.
Vores strategiske grundlag hviler først og fremmest på viden om din virksomhed og jeres forretningsmål

Synergi på tværs af kanaler

SEO er en vigtig kilde til hjemmesidetrafik. Men det kan ikke gøre det alene – din målgruppe agerer forskelligt alt afhængigt af, hvor de befinder sig i deres købsrejse. 

Derfor samarbejder vores SEO-specialister tværfagligt med deres kollegaer inden for betalt annoncering på Google og på de sociale medier. Det er med til at sikre synergi på tværs af alle digitale kanaler. Som kunde i Webamp får din virksomhed derfor:

 • Løbende konverteringsoptimering
 • CTR-analyser med henblik på klik-optimering i søgeresultaterne
 • Et hold af SEM– og SoMe-specialister, der sparrer på tværs af digitale kanaler.
Teknisk SEO er en stor del af vores produkt som SEO bureau

Overvågning og optimering

Inden for SEO er der ingen hvilen på laurbærrene. Googles algoritme er kompleks, ligesom konkurrencen på bestemte søgeord kan være høj. Derfor er det vigtigt løbende at evaluere udbyttet af den indledende SEO-strategi.

Af samme grund overvåger vi hele tiden vores kunders hjemmesider for at sikre den rette retning. Det indebærer blandt andet:

 • status på udvikling i brancherelevante søgeord
 • overvågning af Googles indeks
 • overvågning af SEO-genereret trafik og konverteringer
 • justering af metadata, indhold og tekniske parametre.
Som SEO-firma står vi også for løbende overvågning og optimering

Få gennemgået din SEO

Har du brug for professionel hjælp til søgemaskineoptimering – og vil du samarbejde med et SEO-bureau, der tænker databaseret, strategisk og helhedsorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Webamp allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din hjemmeside synlig i en verden, der kun bliver mere digital.

Få gennemgået din SEO af en specialist

Prøv vores SEO-tester

Få mere at vide

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization – eller på dansk: søgemaskineoptimering. Kort fortalt er SEO arbejdet med at optimere din hjemmeside, så den bliver fundet på søgeord, der er relevante for din virksomhed og din målgruppe.

Søgemaskineoptimering har altså til hensigt at skubbe din hjemmeside forreste i feltet på Google – gerne hele vejen op til de eftertragtede topplaceringer på Googles sejrspodie.

LÆS: Vores komplette SEO guide

Hvorfor arbejde med SEO?

Ganske enkelt fordi det kan blive din genvej til succes på Google – og dermed succes i din forretning. For én ting er at have en hjemmeside. Noget andet er at få den til at blive set af din målgruppe.

Uden en målrettet SEO-indsats vil din hjemmeside med høj sandsynlighed leve et ensomt liv i de mørkeste afkroge af Google – langt væk fra dine potentielle kunders opmærksomhed. Derfor er SEO en vigtig del af din markedsføringsstrategi, hvis du vil have organisk trafik til din hjemmeside.

Hvorfor samarbejde med et SEO-bureau?

Fordi søgemaskineoptimering er en omfattende og teknisk disciplin, der kræver strategisk overblik, forståelse for søgemaskinernes algoritmer og et konstant vågent øje på best practices i branchen.

Med et SEO-bureau i ryggen kan du og dine kollegaer fokusere på jeres kerneforretning uden at skulle bekymre jer om Google-algoritmer og kildekode.