SEO

Få hjælp til SEO af SEO-specialister

Giver arbejdet med SEO dig grå hår på hovedet, og opnår du ikke de placeringer på Google, som du ønsker? Få hjælp til din SEO af en erfaren SEO-specialist, der kan hjælpe dig med at komme ind i kampen om Googles favoritter. Kontakt Webamp for at få hjælp fra en af vores SEO-specialister.

Søger du job som SEO-specialist?

Få hjælp til SEO af SEO-specialister

Få gennemgået din SEO af en specialist

Har du brug for professionel rådgivning om SEO fra datadrevne SEO-specialister?

Hos Webamp kan vores specialister hjælpe dig med at identificere faldgruber, der forhindrer din hjemmeside i at performe på Google. Uanset om du skal bruge hjælp til indholdet, det tekniske eller linkbuilding, kan vi rådgive dig om, hvordan du optimerer din SEO bedst muligt.

Som SEO-bureau har vi både hænder og hoveder dybt begravet i gældende best practices inden for SEO- og SEM-verdenen, og vi står klar til at hjælpe dig med at analysere og forstå kompleks data – og ikke mindst omsætte det til konkrete SEO-strategier.

Vil du høre mere? Udfyld formularen, og lad os tage et møde om, hvordan vi kan hjælpe din hjemmeside på vej mod Googles gyldne side 1.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt

Uanset om du er chef, marketing-generalist eller specialist, har vores specialister gode råd til dig på vores blog.

SEO-specialister optimerer hjemmesider, så de kommer højere i Googles søgeresultater. Men de kan også hjælpe med SEO i form af rådgivning.

Hvad er en SEO-specialist?

SEO står for Search Engine Optimization, og en SEO-specialist er derfor en specialist inden for disciplinen søgeoptimering. Målet er at få din hjemmeside til at rangere så højt på Google som muligt, og hertil har SEO-specialisten en række værktøjer til at få dig helt til tops i de organiske resultater.

Det er ingen hemmelighed, at guldet ligger på Google´s side 1. Undersøgelser viser nemlig, at over 90% af alle organiske SEO-baserede klik går til hjemmesiderne på første side. Derfor er der kamp om topplaceringerne på Googles sejrspodie.

Det kræver dygtige folk, der kender Google komplekse algoritme ind og ud, og det er her SEO-specialister kommer ind i billedet.

SEO er mange ting, da søgemaskiner som Google har komplekse algoritmer, der vurderer og rangerer hjemmesider på forskellige søgeord med mere end 200 parametre. SEO-specialistens arbejde og værktøjer afhænger derfor af den specifikke case, der arbejdes på.

En SEO-specialist kan hjælpe dig med at lægge den helt rigtige strategi.

Hvorfor skal du vælge en SEO-specialist?

Man kan let fare vild i SEO´ens verden, da algoritmen er kompliceret og altid i evig forandring. Mange virksomheder river sig i håret, fordi de ved, at SEO er vigtigt. Men hvordan skal man gribe det an? Og hvor skal man finde tiden til SEO ved siden af sit normale arbejde?

Med en SEO-specialist ved din side kan du trygt overlade tøjlerne og styringen af dit SEO-arbejde til erfarne, kyndige hænder. SEO-specialisten styrer processen mod Googles favoritter – både den indledende optimering og den vedvarende indsats, der skal til for at bevare de gode placeringer.

Hos Webamp kan vores dygtige SEO-specialister hjælpe dig med at lægge den helt rigtige strategi, så din virksomhed kan komme med i kapløbet om de bedste Google placeringer. Vi finder de rette søgeord og sætter dem ind de rigtige steder, så du kan koncentrere dig om din virksomheds kerneområder.

  • Quote icon

    Jeg vil til enhver en tid anbefale Webamp til andre. For den tilgang, de har til tingene, og den energi og seriøsitet, de lægger i deres produkter, nægter jeg at tro på, at du vil kunne få andre steder.

Vil du se, hvordan vi gør?

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Hvad laver en SEO-specialist?

Listen for SEO-specialistens arbejdsområder er lang, da SEO har uendeligt mange led og afkroge. Der er mange forskellige holdninger til hvilke teknikker, der virker, og det er her SEO-specialisten kan sætte de rigtige værktøjer i brug for at skabe de ønskede resultater.

SEO-specialisten laver bl.a.:

SEO-specialister laver bl.a. teknisk SEO, linkbuilding og lokal SEO. Du kan med andre ord få hjælp til alt inden for SEO

Dét får du ud af professionel SEO-hjælp

Hvis du stadig sidder med en tvivl om, hvorvidt det er vigtigt at arbejde med SEO, må det endnu en gang understreges, at SEO er alfa omega for at skabe trafik på din hjemmeside. Ganske enkelt fordi det kan blive din genvej til success på Google og hermed skabe success i din forretning.

Har du ikke en målrettet SEO-strategi, vil din hjemmeside med høj sandsynlighed blive gemt og glemt i mængden af konkurrenter, der overhaler indenom. For ikke at ligge skjult i Googles mørke afkroge er det en god idé at få hjælp til SEO, så du kommer frem i lyset og bliver synlig.

Med professionel SEO-hjælp får du:

  • Synlighed i søgemaskinerne.
  • Tydelig eksponering hos kunder – i alle stadier af deres købsrejse.
  • Relevant trafik til din hjemmeside og flere henvendelser.
  • Større mulighed for at forøge omsætningen i din forretning.

Grundig søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen er selve grundlaget for at kunne søgemaskineoptimere din hjemmeside.

Sundhedstjek af hjemmeside

Optimering af de tekniske faktorer – teknisk SEO – er en vital del af SEO-specialisters arbejde.

On page-optimering

On-page SEO er arbejdet med at optimere struktur og indhold på din hjemmeside for at gøre den læsbar for Google og tiltrække trafik.

Løbende SEO-arbejde

Googles algoritme er kompleks, ligesom konkurrencen kan være høj. Derfor er det vigtigt løbende at optimere.

FAQ – SEO-specialist

Hvad betyder SEO?

SEO betyder “Search Engine Optimization” – det oversættes til søgemaskineoptimering på dansk. 

Hvad er en SEO-specialist?

En SEO-specialist udfører optimering af hjemmesider, så de bliver vist på relevante søgeord og konvertere. SEO-specialister laver bl.a. søgeords- og konkurrentanalyser, udarbejdelse af content, teknisk optimering samt off-page SEO og on-page SEO

Hvordan bliver jeg SEO-specialist?

Der er mange måder at blive SEO-specialist – med og uden uddannelse. Du vil helt sikkert trives som SEO-specialist, hvis du trives i højt tempo, og ved at der er mere end én løsning på en problemstilling. 

Tag et kig på vores karriere-side.

Få hjælp til SEO af vores specialister

Har du brug for hjælp til SEO fra en professionel SEO-specialist? Webamp er et seriøst SEO-bureau, der står klar til at hjælpe dig med at blive synlig i Googles resultater. Vi står klar til at hjælpe dig med at komme på Googles sejrspodie. 

Lad os samarbejde og udvikle sammen

Giv din SEO et sundhedstjek