Webamp / Academy / Fordelene ved at få et marketingbureau til at udvikle din nye hjemmeside

Fordele ved marketingbureau til udvikling af hjemmeside

Internettet er en dyb brønd af utallige hjemmesider, som alle er interesseret i at tiltrække flest mulige besøgende. Annoncer, sociale medier og optimering af hjemmesider er et par af de metoder, som de fleste virksomheder benytter sig af, når de vil skille sig ud fra konkurrenterne. Hvis du ikke selv er den fødte digitale markedsførings-ninja, så kan søgen efter at skabe synlighed på Google godt virke som at lede efter en nål i en høstak. Det kan derfor være en god idé at alliere dig med et kyndigt marketingbureau til udvikling af din nye hjemmeside. Hvis du endnu ikke er overbevist, så kan du jo læse med her…

Webamp Teamet
· Specialist
Sidst opdateret: 12. dec. 2022

Skab synlighed på Google

At have en god placering på Google betyder, at der er større sandsynlighed for, at brugere vil finde din hjemmesiden – ganske enkelt. Hvis du, ligesom andre virksomheder, er interesseret i at tiltrække nye kunder til din forretning, er det en god ide, at du arbejder med at øge din hjemmesides synlighed på Google. Der er to primære metoder, som du kan benytte til at justere din hjemmesides placering på diverse søgemaskiner.

Du kan benytte dig af Google Ads, hvorved du betaler dig til en god placering – her vil din hjemmeside være markeret som en annonce. Den anden metoder er SEO, som omvendt er en organisk søgemaskineoptimering, der er nyttig, hvis du vil skabe organisk trafik til din hjemmeside. Her rangerer søgemaskiner hjemmesider organisk frem for efter betaling.

Når en bruger søger efter lige præcis den type produkter eller service, som du udbyder, er det potentielt set mulige kunder. Det er derfor vigtigt, at det er netop din virksomhed, som springer dem i øjnene før dine konkurrenters gør.

Vigtigheden bag en responsiv hjemmeside med struktur

En vigtig pointe at tage med, når du enten skal have en ny hjemmeside eller planlægger at arbejde med SEO er, at mange brugere også benytter deres telefoner og tablets til at læse nyheder, søge information og sågar til at shoppe. Så sent som i 2015 udmeldte Google, at mobilvenlige og responsive hjemmesider ville få et boost i søgemaskinernes placering, og det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er responsiv overfor flere skærmstørrelser.

Udover at Google er vild med responsive hjemmesider, så er det i høj grad også til gavn for brugeroplevelsen. En responsiv webshop indlæser både tekst og billeder hurtigere på alle enheder, hvilket er vigtigt i forhold til varigheden af brugernes besøg på hjemmesiden.

Hvis en hjemmeside er langsom og ikke loader som den bør, er vi, som forbrugere, tilbøjelige til at besøge en anden i stedet. Indlæser den derimod hurtigt, vil de besøgende være mere tilbøjelige til at klikke sig rundt, hvilket giver en lav bouncerate (som betegner den %-del af besøgende, der navigerer væk fra hjemmesiden, efter kun at have set en enkelt side), og med stor sandsynlighed vil brugervenlighed bidrage til en højere konvertering.

Hos Webamp leverer vi løsninger, der skaber værdi

Som du måske kan fornemme, er arbejdet med SEO en ganske fornuftig idé, hvis du er interesseret i at sikre din virksomheds online synlighed. Det er dog vigtigt at pointere, at SEO ikke er en magisk bønne, som får din virksomhed til at vokse kort tid efter første såning. SEO skal nærmere ses som en proces, der løbende skal passe og plejes, så du hele tiden præsterer godt i søgemaskinernes rangering.

Hvis du ikke selv har det sorte bælte i digital markedsføring, kan det være en god ide at overveje, om du skal have et marketingbureau til at udvikle din nye hjemmeside eller hjælpe dig med SEO. Hos Webamp møder du et hold af eksperter indenfor SEO, PPC og SoMe marketing. Gennem vores rejse som virksomhed, har vi formået at opnå en nuanceret forståelse for online markedsføring. Vi forstår, at målgruppe, målsætning, visioner og værdier alle er parametre, der indgår i den store ligning, som resulterer i en optimeret hjemmeside.

Skal Webamp levere din nye hjemmeside?

Virker det uoverskueligt at skulle kaste sig ud i det dybe hul, som er oprettelsen af en ny hjemmeside og optimering af denne? Bare rolig – der er ingen grund til at bruge lange nætter på ‘How To’-youtube videoer eller besværlige guides. Hos Webamp er vi eksperter i digital markedsføring, og uanset om I er en startup, en mellemstor virksomhed eller blandt de bedste i jeres liga, kan vi hjælpe jer med at skabe online succes.

Kontakt mig eller en af mine kollegaer hos Webamp på tlf. 70 60 50 28 eller via mail på info@webamp.dk.

Bliv endnu klogere, og øg din online tilstedeværelse

Uanset om du er generalist eller specialist indenfor marketing, så har vores specialister samlet en række gode råd til dig på vores blog.

Bliv klogere i Webamp Academy.