SEO

Få en brugervenlig webshop

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg? I Webamp laver vi brugervenlige webshops, optimeret til alle skærmstørrelser og enheder – og med fokus på at øge jeres konverteringsrate.  

Få en webshop der konverterer

En god webshop skaber
online succes

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Webamp får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

Webamp er et 360 graders marketingbureau, og vi kan dermed tilbyde mere end blot at udvikle din nye og brugervenlige webshop. Vi har samtidig mulighed for at stå for din tekstforfatning, content- og videoproduktion samt sørge for at den kommer til tops på Google i form af SEO

Skal vi tage en uforpligtende samtale? Kontakt os i dag!

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på digital markedsføring? På vores Webamp Academy-side får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt. Gå på opdagelse i vores vidensunivers her.

Ny webshop der skaber salg

Derfor skal man have en webshop

Sælger I jeres produkter digitalt – eller har I et ønske om at gøre det – er en gnidningsløs webshop alfa og omega for jeres forretning. Det kan egentlig siges ret kort. En opdateret og moderne webshop øger jeres konverteringsrate og skaber salg.

Det hører ikke længere tiden til at have en forældet webshop, hvor brugeren skal kæmpe for at finde det rigtige produkt og bliver forstyrret af diverse forhindringer. De forventer en letforståelig og brugervenlig webshop, der pryder øjnene og guider dem sikkert og uforstyrret igennem til indkøbskurven. 

Går I med tankerne om en ny webshop,
er I altid velkomne til at ringe til os på tlf. 70 60 50 28 eller sende en mail til info@webamp.dk.

Udvikling af webshops til alle brancher

Sådan udvikler vi webshops

I Webamp har vi ansat webdesignere, der har indgående erfaring med webshops. Vi har lavet shops til virksomheder med salg af alt fra tøj, kosttilskud og spiritus til sportsudstyr. Alle med fokus på at kreere en shop, der leverer dét, brugeren ønsker, inden for den specifikke branche. Derfor ved vi, at vi også kan hjælpe jer.

Når du vælger Webamp til at udvikle og designe din webshop, er der ingen samlebånds- eller pakkeløsninger. Hver eneste webshop, vi laver, er tilpasset og skræddersyet til den enkelte kunde – og ikke mindst deres målgruppe samt gældende best practices inden for eCommcerce og SEO.

Vi kan skræddersy webshops præcis efter jeres forretnings behov- og der er (næsten) ingen grænser for hvad vi kan lave. Drømmer I derfor om en helt bestemt funktion, eller har I et specifikt design i tankerne, finder vi den mest optimale løsning sammen.

  • Quote icon

    I mit samarbejde med Webamp har jeg fået en øget indsigt i, hvordan vi bruger vores penge rigtigt. Derudover har vi oplevet en højere trafik, som har generet en højere omsætning. Jeg vil anbefale Webamp til andre virksomheder, fordi de forhåbentligt kan få den samme ro i maven.

Vil du se, hvordan vi gør?

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Sikker integrering af betalingssystemer

Webshops skal være skudsikre at handle på. Vi bruger primært WooCommerce og Shopify –  to af de største og mest veludviklede Ecommerce-platforme, der er på markedet. Begge platforme integrerer til næsten alle betalingssystemer. Du kan derfor selv vælge det betalingsmodul, du er tryg ved (fx Epay eller Stripe). Vi sætter derudover en SSL certificering på alle webshops som standard, hvilket forsikrer brugeren en sikker købsoplevelse.

Giver det mening for jeres forretning, kan vi også integrere jeres webshop til jeres bogføring, så kunders kvitteringer bogføres automatisk til jeres bogføringsselskab.

Vi er specialister i Shopify platformen – Læs mere om Shopify Webshops.

Kompetente webudviklere til ny webshop
Hjemmesider og webshops der fungerer gnidningsfrit

En mobilvenlig webshop

Da mere end halvdelen af al trafik på nettet kommer fra en smartphone, er det mere end vigtigt at mobiloptimere jeres webshop.

Med den viden i bagagen, skal en webshop naturligvis laves, så den giver mobilbrugere en god oplevelse uden den mindste form for hovedpine.

Det er bestemt også noget som Google belønner, så hvis du vil have at siden bliver vist på første side af danskernes foretrukne søgemaskine, så er dette en vigtig faktor. 

Udvikling af webshops der konvertere

En shop der konverterer

På vores webshops er der ingen begrænsninger på antallet af produkter, der kan tilføjes. Derudover sørger vi også for, at du får en webshop, der leder til salg og konverteringer – som er hele formålet. 

Vi opsætter bl.a.: 

  • Discountkoder og andre former for rabatter.
  • Mulighed for særdelte logins til “VIP”-kunder med særdelte priser.
  • Integration til sociale medier som Instagram og Facebook-shopping.
  • Stylede mærkater på produkter, som fx “Nyhed”, “Vi anbefaler” eller “Best seller”.
  • Udvidede og brugervenlige søgefunktioner i shoppen.
  • Brugervenlige tilmeldings-pop ups til nyhedsbreve.
  • Animationer, knapper og andet visuelt, der opfordrer til interaktion.

Sidst men ikke mindst, kan vi også opsætte tracking af bl.a. salg og trafikkilder på hjemmesiden, så I kan se, at jeres investering har båret frugt. 

Brug for hjælp til din webshop?

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning til din virksomhed? Eller blot sørge for, at du får mest muligt ud af din nuværende? Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.

Lad os samarbejde og udvikle sammen

Få en uforpligtende samtale