eCommerce marketing – webshops, der konverterer

I Webamp laver vi brugervenlige webshops, optimeret til alle skærmstørrelser og enheder – og med fokus på at øge jeres konverteringsrate. Kontakt os for hjælp til eCommerce markedsføring


Processen til din nye webshop

Designmøde

Så snart du har indgået et samarbejde med Webamp, bliver du inviteret til et designmøde med en webdesigner. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og forventninger til din nye hjemmesides funktioner, samt hvordan din virksomheds identitet skal komme til udtryk gennem det visuelle design.

Udkast

Når både design og indhold er aftalt, udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside. Hermed får du noget konkret at forholde dig til, så vi sammen sikrer, at vi er på rette vej i vores arbejde med udformningen af din nye unikke hjemmeside. Dit udkast vil bestå af et udkast af forsiden og et eksempel på en landingsside.

Rettegange

Når du modtager første udkast, lytter vi til din feedback, forslag og ønsker til rettelser. Vi tilpasser et fastsat antal rettegange, alt afhængig af dit projekts størrelse og arbejdsgang, så du kun betaler for dét, du har brug for, og ender med at din hjemmeside lever op til dine forventninger.

Færdigt produkt

Når vi har færdigudviklet din nye hjemmeside, og du har godkendt den, er vi klar til at gå online. Med din nye, professionelle hjemmeside har du nu taget det vigtigste skridt for din virksomheds online markedsføring.


Kontakt os allerede i dag

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning til din virksomhed?

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg?

Har du problemer med, at din hjemmeside eller webshop loader for langsomt, så dine kunder går til konkurrenten?

Eller mangler du et visuelt unikt og funktionelt design som er kompatibelt på tværs af diverse platforme?

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Webamp får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

eCommerce markedsføring for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Webamp kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.


  Vil du lære mere om WEB?

  Læs mere om de forskellige aspekter af webshops og hjemmesider i Webamp Academy.


  • Er din hjemmeside langsom? Så giv den en hastighedsoptimering!

   14. januar 2021
  • Er din webshop (Corona)klar til Black Friday?

   22. oktober 2020
  • Derfor skal du have en webshop

   14. maj 2020
  • Introduktion til målopsætning og konverteringer i Google Analytics og Google Tag Manager

   28. november 2019
  • Woocommerce vs. Shopify – Hvad skal du vælge?

   9. maj 2019
  • Se alle blog indlæg

   Læs alle vores blogindlæg i vores academy

  Som SEO bureau hjælper vi din hjemmeside øverst på Google

  Hvorfor er det vigtigt at have en
  ny, moderne webshop?

  Går I med tankerne om en ny webshop,
  er I altid velkomne til at ringe til os på tlf. 70 60 50 28 eller sende en mail til info@webamp.dk.

  Sælger I jeres produkter digitalt – eller har I et ønske om at gøre det – er en gnidningsløs webshop alfa og omega for jeres forretning. Det kan egentlig siges ret kort: En opdateret og moderne webshop øger jeres konverteringsrate og skaber salg.

  Det hører ikke længere tiden til at have en forældet webshop, hvor brugeren skal kæmpe for at finde det rigtige produkt og bliver forstyrret af diverse forhindringer.

  Kravene har ændret sig. Jeres brugere forventer en letforståelig og brugervenlig webshop, der pryder øjnene og guider dem sikkert og uforstyrret igennem til indkøbskurven.

  Hvad vi hjælpe med?

  I Webamp har vi ansat webdesignere, der har indgående erfaring med webshops. Vi har lavet shops til virksomheder med salg af alt fra tøj, kosttilskud og spiritus til sportsudstyr. Alle med fokus på at kreere en shop, der leverer dét, brugeren ønsker, inden for den specifikke branche. Derfor tror vi også på, at vi kan hjælpe jer.

  Hvis du vil øverst på Google, må du arbejde med SEO. Det hjælper vi med som SEO-bureau.

  Med en webshop lavet af os, får I:

  Når du vælger Webamp til at udvikle og designe din webshop, er der ingen samlebånds- eller pakkeløsninger. Hver eneste webshop, vi laver, er tilpasset og skræddersyet til den enkelte kunde – og ikke mindst deres målgruppe samt gældende best practices inden for eCommcerce og SEO.

  Helt konkret betydet det:

  Løsninger efter jeres forretnings behov

  Vi kan skræddersy webshops præcis efter jeres forretnings behov. Der er (næsten) ingen grænser for – hvad vi kan lave.

  Drømmer I derfor om en helt bestemt funktion, eller har I et specifikt design i tankerne, finder vi den mest optimale løsning sammen.

  Her sidder Webamps SEO-specialister og arbejder med søgemaskineoptimering.
  Som SEO-bureau arbejder vi bl.a. med optimering af indhold på din hjemmeside.

  Sikker og fleksibel integrering til betalingssystemer

  Webshops skal være skudsikre at handle på. Vi bruger primært WooCommerce og Shopify – to af de største og mest veludviklede Ecommerce-platforme, der er på markedet. Begge platforme integrerer til næsten alle betalingssystemer. Du kan derfor selv vælge det betalingsmodul, du er tryg ved (fx Epay eller Stripe). Vi sætter derudover en SSL certificering på alle webshops som standard, hvilket forsikrer brugeren en sikker købsoplevelse.

  Vi er specialister i Shopify platformen – Læs mere om Shopify Webshops her.

  En mobiloptimeret shop

  Da mere end halvdelen af al trafik på nettet kommer fra en smartphone, er det mere end vigtigt at mobiloptimere jeres webshop.

  Med den viden i bagagen, skal en webshop naturligvis laves, så den giver mobilbrugere en god oplevelse uden den mindste form for hovedpine.

  Som SEO-bureau laver vi bl.a. teknisk SEO
  Autoritet er en vigtig del af søgemaskineoptimering

  Mulighed for integration til bogføring og lagerhotel

  Giver det mening for jeres forretning, kan vi integrere jeres webshop til jeres bogføring, så kunders kvitteringer bogføres automatisk til jeres bogføringsselskab.

  Det samme kan vi gøre til lagerhoteller, så I kan give slip med begge hænder og ikke længere stå for alt det logistiske.

  Ingen begræsning på antal produkter

  Vi laver webshops uden begrænsninger på antal produkter.

  Få hjælp til din SEO-strategi med Københavns bedste SEO bureau.
  Webamp, dit SEO bureau, er her i gang med en teknisk analyse af hjemmeside.

  Tracking af nødvendige tal

  Så I kan tilpasse jeres markedsføring ud fra relevant data, kan vi opsætte tracking af bl.a. salg og trafikkilder via jeres webshop.

  … Og alt det andet lir, der hjælper på konverteringer som:

  • Discountkoder og andre former for rabatter
  • Mulighed for særdelte logins til “VIP”-kunder med særdelte priser
  • Integration til sociale medier som Instagram og Facebook-shopping
  • Stylede mærkater på produkter, som fx “Nyhed”, “Vi anbefaler” eller “Best seller”
  • Udvidede og brugervenlige søgefunktioner i shoppen
  • Brugervenlige tilmeldings-pop ups til nyhedsbreve
  • Animationer, knapper og andet visuelt, der opfordrer til interaktion 

  Går I med tankerne om en hjemmeside med en ny webshop – så send os endelig en mail på info@webamp.dk eller ring til os på 70 60 50 28 og få en uforpligtende snak.

  Linkbuilding er en af de discipliner, vi som SEO-bureau kan hjælpe med.

  Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
  Vil du samarbejde med os?

  Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?