SEO

Tekstforfatning

Tiltræk den rigtige trafik, og giv dine kunder en sublim brugeroplevelse med professionelle webtekster. I Webamp sidder vores tekstforfattere klar til at skrive skarpt og søgemaskinevenligt indhold for dig.

Få fængende og fagrelevante webtekster

Så er du landet det rette sted.

Skrivemaskinerne i Webamps maskinrum er nemlig altid brandvarme. For her sidder vores skrivelystne hold af tekstforfattere og leverer kvalitets-content til vores kunders hjemmesider – uanset om de har brug for SEO-venlige webtekster til landingssider, fængende produktbeskrivelser eller informative blogindlæg.

Du kan derfor roligt overlade dine webtekster i hænderne på Webamps contentkreatører. Vi har en tung retorisk værktøjskasse – fyldt til randen med retoriske virkemidler, der får dine tekster til at skille sig ud fra dine konkurrenters.

Ikke mindst har vi hands on erfaring med at skrive tekster til et utal af kommunikationsmæssige kontekster. På den måde er du sikret, at dine tekster ikke kun er skarpe og støvsuget for fejl – men også tilpasset din virksomheds tone-of-voice, unique selling points, målgruppe og værdier.

Gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Professionel tekstforfatning

Lad os skrive dine webtekster

Med tekstforfatning fra Webamp får du både fængende, formfuldendt, fejlfrit og fagrelevant indhold – indhold, der giver din virksomhed mere troværdighed i både dine kunders og Googles optik.

Det er også derfor, at vi ikke bare kalder os tekstforfattere – men content-specialister. Vi er nemlig specialiseret i at levere content, der sikrer, at din kommunikation understøtter din professionalisme.

Hvordan kan du læse meget mere om her på siden. Har du for travlt til at læse – og ikke mindst til at skrive? Så kontakt os i dag, og lad os sammen finde ud af, hvordan vores toptunede tekstforfattere kan hjælpe dig og din virksomhed med at skrive velformulerede og værdiskabende webtekster.

Derfor skal du investere i tekstforfatning

Hvorfor investere i professionel tekstforfatning?

Tekstforfatning er uundværligt værktøj, hvis du vil arbejde seriøst med online markedsføring. Velskrevne webtekster understøtter nemlig både din organiske markedsføring, din annoncering og din indsats på de sociale medier.

Men hvorfor egentligt overlade din tekstforfatning til professionelle tekstforfattere, når du lige så godt kan skrive dem selv? Det er der faktisk flere gode grunde til – vi kan blandt andet komme i tanke om følgende fordele:

Webamps superman med computer

Spar tid og ressourcer – og gør dét, du er god til

Det er tidskrævende at skrive tekster – især hvis de skal være både velstrukturerede, fængende og skarpt vinklede. Og så er det langt fra alle, der finder tanken om et spejlblankt tekstdokument appellerende.

Det kan med andre ord blive en rigtig ressourcesluger at give den som autodidakt tekstforfatter, hvis du samtidig skal fokusere på dét, du er god: din virksomheds kernekompetence.

I Webamps contentafdeling er tekstforfatning vores kernekompetence. Og alle vores ressourcer går til at levere skarpt indhold til vores kunders hjemmesider. Så kan du bruge dine ressourcer på din forretning.

Få hjælp fra en professionel tekstforfatter fra Webamp

SEO-venligt indhold

Indholdet på din hjemmeside er meget mere end bare fyld, der skal udfylde dit design. Det er også en næsten altafgørende del af SEO – den disciplin inden for online markedsføring, der har til hensigt at få hjemmesider højere op i søgemaskinernes søgeresultater.

Når vi skriver tekster til vores kunders hjemmeside, arbejder vi altid med afsæt i søgeordsanalyser. På den måde sikrer vi, at dine tekster indeholder de søgetermer, din målgruppe bruger – og dermed øger dine chancer for, at din hjemmeside bliver synlig blandt de eftertragtede topplaceringer på Google.

Du får med andre ord indhold, der kan få din hjemmeside til at stå stærkere i søgeresultaterne, når du lader Webamps tekstforfattere skrive dine tekster.

Gode brugeroplevelser fastholder kunder

Bedre brugeroplevelse
– fasthold dine kunder

Hvis du sammenligner din hjemmeside med facaden på en fysisk butik, så er dine tekster de sælgere, der skal fastholde dine besøgende – og ikke mindst konvertere dem til betalende kunder.

En hjemmeside uden tekst er som en butik uden personale, der kan vejlede kunderne.

Webtekster præsenterer dine besøgende for dine produkter og ydelser – og er på den måde med til at fastholde dine kunder.

Skræddersyede løsninger

Indhold skræddersyet til din målgruppe

Tekst lever aldrig i et vakuum – men altid i en konkret kontekst. Sagt på en anden måde er der forskel på, om du sælger makeup til unge kvinder eller IT-løsninger til større virksomheder.

Det skal dine tekster selvfølgelig afspejle. En jovial, uformel tone-of-voice stemmer for eksempel ikke overens med en konsulentvirksomhed. Omvendt skyder en formel og opstyltet tone skævt, hvis din målgruppe primært består af yngre mænd med interesser for biler.

I Webamp sætter vi os altid ind i, hvordan din virksomhed kommunikerer – og leverer indhold derefter. Sådan sikrer vores tekstforfattere, at indholdet på din hjemmeside altid kommunikerer direkte til dine potentielle kunder – og aldrig forbi.

Tekster til alle slags erhverv

Tekster til alle stadier af kunderejsen

Indholdet på din hjemmeside skal svare til brugernes søgeintention. Derfor skal dine tekster målrettes til dét stadie af kunderejsen, hvor dine kunder befinder sig. Og det er en kunst, alle vores tekstforfattere mestrer.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med at skrive følgende former for webtekster:

Skab awareness med content marketing

Content marketing

Content marketing handler om at skabe og vedligeholde langvarige kunderelationer gennem indhold med værdi for kunden – det kan for eksempel være blogindlæg, guides og anbefalinger.

Content marketing er den oplagte content-strategi, hvis du vil skrive indhold til de kunder, der befinder sig i awareness-stadiet  – den del af kunderejsen, hvor dine kunder så småt er blevet opmærksomme på et behov, men ikke endnu ikke er købeklar.

Her forsøger du altså ikke direkte at sælge til dine brugere. I stedet klæder du dem på til at blive kunder på sigt.

Service- og produkttekster – tekster til consideration-stadiet

Det er vigtigt at have landingssider til overordnede søgetermer, som din målgruppe googler, når de søger efter de produkter eller services, som du sælger – hvad end det er møbelopbevaring, støvsugere, tandlægebehandlinger, tømrerarbejde eller noget helt femte.

Det øger nemlig din sandsynlighed for at blive fundet på brede, brancherelevante søgninger.

Derfor er det afgørende at få skrevet service- og produkttekster til consideration-stadiet – den del af kunderejsen, hvor dine kunder målrettet søger efter produkter og løsninger, som kan opfylde deres behov.

Et bureau i øjenhøjde

Salgstekster – tekster til decision-stadiet

En god salgstekst kan være det sidste skub, der overbeviser dine kunder om, at de skal lægge deres penge i lige netop din virksomhed. Derfor er det alfa og omega, at du har fængende salgstekster på dine hjemmeside

En god salgstekst er med andre ord den oplagte content-strategi, hvis du vil skrive indhold til de kunder, der befinder sig i decision-stadiet – den del af kunderejsen, hvor dine kunder er 100 % købeklar, men lige mangler at finde den rette forretning at handle i.

Fastholder dine kunder med nyhedsbreve

E-mail marketing er en af de former for markedsføring med højest ROI – eller på lægmandssprog: Du får mest afkast af din indsats.

Her skriver du nemlig direkte til eksisterende kunder, som allerede kender din virksomhed, og som nu blot skal fastholdes. Du skriver med andre ord til retention-stadiet.

Få styr på tekstforfatningen

Vi står klar til at hjælpe dig med at skrive relevante, fængende og informative tekster..

Skal vi skrive dine webtekster?

Skal vi samarbejde?