Gør dit arbejde som webshopejer lettere - og dine handlendes oplevelse bedre

Skal du have genopsat og redesignet din gamle webshop eller have lavet en helt ny fra bunden, kan vi anbefale Shopify som platform. Webamp er Shopify experts – og derfor certificeret af Shopify.

Få en unik Shopify webshop

I Webamp laver vi webshops fra forskellige Ecommerce-platforme - og Shopify er blandt de bedste løsninger på markedet.

Med et stort budget sat af til udvikling, er Shopify altid de første til at komme med nye funktioner, der både gør din arbejdsdag som webshopejer lettere og den shoppendes brugeroplevelse gnidningsfri. 

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 60 50 28 eller skrive til os til info@webamp.dk og høre mere.


Shopify Experts

Vi blev i oktober 2020 certificeret til at være Shopify expert, det kan du læse mere om her.

Tryk på det afsnit, du vil læse:

Vælg område herunder, og læs mere

 • Hvad er en Shopify Webshop

  Når en webshop skal opbygges fra bunden af, eller designes påny, skal du vælge et indholdsstyringssystem (også kaldet for CMS = content management system), som shoppen skal styres igennem og “bygges på”.

  Shopify er en anerkendt webshop-platform, du kan opbygge både din webshop og den resterende del af din hjemmeside igennem.

  Med en Shopify webshop kan du let og hurtigt administrere og få et overblik over alle dine produkter, ordrer, indbetalinger og afsendelser online. Der er samtidig et væld af spændende funktioner, vi kan opsætte for dig, der gør din shop konverteringsvenlig og fleksibel til at få det visuelle udtryk, der passer til din virksomhed.

  Du kan prøve Shopify gratis i 14 dage - for at få et indblik i, om du kan lide systemet. Prøv det gratis her eller tag først en snak med os om dine muligheder på  info@webamp.dk .

  Et par eksempler på shops vi har lavet i Webamp:

 • Fordele ved at bruge Shopify

  Bruges af over 500.000 virksomheder

  Shopify er en af de mest anerkendte og brugte platforme til webshops - og er lige nu brugt af over 500.000 virksomheder i 175 lande. Platformen bruges bl.a. af kendte mærker som Tesla, Red Bull og Nestle.

  Let og intuitivt system for webshopejeren

  Som webshopejer kan du let navigere rundt i backenden og få overblik over bestillinger, tilføje nye produkter, indsætte rabatkoder, og meget, meget andet.
  Du kan samtidig også hente Shopifys app ned og tjekke op på information, imens du er på farten. Kort sagt - systemet gør det let for dig at køre den daglige drift af din shop.

  Brugervenligt for den shoppende

  Også for den shoppende, er Shopify et yderst brugervenligt system at handle på. Brugerens købsrejse inde på shoppen bliver intuitivt guidet af den måde, systemet er opsat på. I dag er det uhyre vigtigt, at ens webshop er så simpel at handle på som muligt - da vi mere end nogensinde er blevet utålmodige shoppere på internettet, og vi derfor hopper videre til konkurrentens webshop, hvis vi bliver teknisk udfordret på en hjemmeside.

  Skal du have lavet ny webshop, men ikke med Shopify? Så kan du læse mere om vores andre webshop-muligheder her.

  Integrering til de fleste fragtfirmaer

  Det er let at integrere Shopify med de fleste fragtfirmaer herhjemme - herunder både DHL, DAO, GLS og Postnord.

  Et sikkert betalingssystem

  Når du køber en Shopify webshop hos os, sætter vi en SSL-certificering på. SSL står for Secure Sockets Layer, og sikrer, at det er trygt og sikkert for dine kunder at købe varer online på din webshop.

  Fleksibelt design efter dit brands identitet

  Din shops udtryk skal spille sammen med din virksomheds identitet. Det er muligt gennem Shopify, da vi herigennem kan designe unikke temaer fra bunden af.

  Mulighed for flere sprog

  Du kan let oversætte shoppen til andre sprog - og indsætte andre valutaer.

  Analyse af dine brugeres adfærd

  Du kan sammenkoble din webshop med Google Analytics og aktivere sporing af data på din webshop. På den vis kan du bl.a. se, hvad konverteringsraten er på din shop, og hvordan dine brugeres adfærd er på siden.

  Hastighed i top

  Shopifys platform er kodet af dygtige programmører, der i deres udvikling har haft stort fokus på at indtænke hastighedsoptimering. Derfor er platformen lavet på en sådan vis, at alle dine filer på din webshop automatisk sendes til deres CDN (content delivery network). Det sikrer, at din hjemmeside vil have de bedste forudsætninger for at køre hurtigt. Det er vigtigt, da en hurtig webshop øger chancen for, at dine brugere konverterer.

  Læs mere om vores arbejde med webshops her og se også eksempler på, hvilke webshops, vi har designet.

 • De mest brugte funktioner i en Shopify webshops kontrolpanel

  Få oversigt over dine ordrer

  Når du er logget ind, vil dit kontrolpanet være opdelt i letforståelige menupunkter i venstre side.

  Ved “orders” i kan du få et overblik over alle dine ordrer. Ordrerne er opdelt efter, hvilke der er i gang med at blive behandlet, hvilke der er færdiggjorte, hvilke der mangler betaling på og hvilke, en kunde har efterladt i kurven uden at fuldende købet.

  Alle dine ordrer står samtidig i dateret rækkefølge - og der er søgefunktioner, så du let kan finde en specifik ordre.

  Kundeoversigt

  Under “Customers” får du en oversigt over jeres online kunder. Her kan du se, hvilke køb, den enkelte kunde har foretaget sig, hvornår de sidst har handlet hos dig - og om de modtager dit nyhedsbrev.

  Administration af varelager

  Alt afhængig af dine præferencer, kan du vælge, om varelageret på din shop skal opdateres automatisk eller manuelt.
  Du har herunder også mulighed for at integrere din webshop til din virksomheds bogføring og lagerhotel.

  Oprettelse af rabatter, udsalg og gavekort

  Som de andre funktioner på Shopify, behøver du ingen form for teknisk snilde for at oprette rabatter og andet udsalg i kontrolpanelet.

  Under “Discounts” kan du let og hurtigt oprette nye rabatter og slette gamle. Du har mulighed for at oprette flere forskellige typer rabatter - mulighederne er bl.a:

  • Rabat som et specifikt beløb, den handlende kan trække fra sin ordre
  • Rabat i procenter
  • Rabat i form af gratis fragt

  Er dit produkt ét, man kan give som gave, kan du med et par enkelte klik også oprette gavekort på din webshop.

  Rapporter

  Under “Analytics” kan du trække diverse rapporter, med data om bl.a. hvor mange nye kunder kontra tilbagevendende kunder, der har handlet hos dig - hvordan de har bevæget sig på din side - og hvor de besøgende er kommet fra, når de har klikket sig ind på din shop.

  Alt det andet - sider og blogindlæg

  Shopify er et CMS, hvilket betyder, at det ikke kun bruges som webshop, men også som indholdssystem til den resterende del af en ny hjemmeside.

  Du kan derfor også lave helt almindelige landingssider og blogindlæg gennem Shopify.

  Det gør du under henholdsvis “pages” og “blogposts”, som vi kort viser i videoen længere oppe.

Kontakt os og lad os få en snak

Overvejer du at få bygget en Shopify webshop, kan du ringe til os og få sparring på tlf. 70 60 50 28 eller skrive til os i kontaktformularen her på siden.

Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?