Gør dit arbejde som webshopejer lettere – og oplevelsen bedre

Skal du have genopsat og redesignet din gamle webshop eller have lavet en helt ny fra bunden, kan vi anbefale Shopify som platform. Webamp er Shopify experts – og derfor certificeret af Shopify.

Shopify for webshopejere

Webdesign for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Webamp kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Vil du lære om web?

Læs mere om de forskellige aspekter af webshops og hjemmesider i Webamp Academy.

Fordelene ved Shopify

Hvad er en Shopify webshop?

Når en webshop skal opbygges fra bunden af, eller designes påny, skal du vælge et indholdsstyringssystem (også kaldet for CMS = content management system), som shoppen skal styres igennem og “bygges på”.

Shopify er en anerkendt webshop-platform, du kan opbygge både din webshop og den resterende del af din hjemmeside igennem.

Med en Shopify webshop kan du let og hurtigt administrere og få et overblik over alle dine produkter, ordrer, indbetalinger og afsendelser online. Der er samtidig et væld af spændende funktioner, vi kan opsætte for dig, der gør din shop konverteringsvenlig og fleksibel til at få det visuelle udtryk, der passer til din virksomhed.

Du kan prøve Shopify gratis i 14 dage – for at få et indblik i, om du kan lide systemet. Prøv det gratis her eller tag først en snak med os om dine muligheder på  info@webamp.dk .

Et par eksempler på shops vi har lavet i Webamp:

Webshop

Fordele ved at bruge Shopify

Shopify kommer med utallige brugbare funktioner out-of-the-box, der gør livet som webshopsejer nemmere og mere overskueligt. Dem kan du blive klogere på i det følgende.

Shopify bruges af over 500.000 virksomheder. Shopify er en af de mest anerkendte og brugte platforme til webshops – og er lige nu brugt af over 500.000 virksomheder i 175 lande. Platformen bruges bl.a. af kendte mærker som Tesla, Red Bull og Nestle.

Ikke mindst er det nemt at søgemaskineoptimere i Shopify, hvilket gør det nemmere for dig at gøre din shop synlig på Google. 

Vil du se, hvordan vi gør?

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Let og intuitivt system for webshopejeren

Som webshopejer kan du let navigere rundt i backenden og få overblik over bestillinger, tilføje nye produkter, indsætte rabatkoder, og meget, meget andet.

Du kan samtidig også hente Shopifys app ned og tjekke op på information, imens du er på farten. Kort sagt – systemet gør det let for dig at køre den daglige drift af din shop.

Også for den shoppende, er Shopify et yderst brugervenligt system at handle på. Brugerens købsrejse inde på shoppen bliver intuitivt guidet af den måde, systemet er opsat på. I dag er det uhyre vigtigt, at ens webshop er så simpel at handle på som muligt – da vi mere end nogensinde er blevet utålmodige shoppere på internettet, og vi derfor hopper videre til konkurrentens webshop, hvis vi bliver teknisk udfordret på en hjemmeside.

Skal du have lavet ny webshop, men ikke med Shopify? Så kan du læse mere om vores andre webshop-muligheder her.

Kom i gang med din webshop

Processen til din nye Shopify webshop

I Webamp laver vi webshops fra forskellige Ecommerce-platforme – og Shopify er blandt de bedste løsninger på markedet.

Med et stort budget sat af til udvikling, er Shopify altid de første til at komme med nye funktioner, der både gør din arbejdsdag som webshopejer lettere og den shoppendes brugeroplevelse gnidningsfri. 

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Webamp får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 60 50 28 eller skrive til os til info@webamp.dk og høre mere.


Shopify Experts

Vi blev i oktober 2020 certificeret til at være Shopify expert, det kan du læse mere om her.

Web ikon

Designmøde

Så snart du har indgået et samarbejde med Webamp, bliver du inviteret til et designmøde med en webdesigner. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og forventninger til din nye hjemmesides funktioner.

SEO ikon

Udkast

Når både design og indhold er aftalt, udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside. Hermed får du noget konkret at forholde dig til, så vi sammen sikrer, at vi er på rette vej i vores arbejde med udformningen af din nye unikke hjemmeside.

PPC ikon

Rettegange

Når du modtager første udkast, lytter vi til din feedback, forslag og ønsker til rettelser. Vi tilpasser et fastsat antal rettegange, alt afhængig af dit projekts størrelse og arbejdsgang.

Social ikon

Færdigt produkt

Når vi har færdigudviklet din nye hjemmeside, og du har godkendt den, er vi klar til at gå online. Med din nye, professionelle hjemmeside har du nu taget det vigtigste skridt for din virksomheds online markedsføring.

Online markedsføring
Afspil video

Fleksibelt design efter dit brands identitet

Det er let at integrere Shopify med de fleste fragtfirmaer herhjemme – herunder både DHL, DAO, GLS og Postnord.

Når du køber en Shopify webshop hos os, sætter vi en SSL-certificering på.

SSL står for Secure Sockets Layer, og sikrer, at det er trygt og sikkert for dine kunder at købe varer online på din webshop.

Din shops udtryk skal spille sammen med din virksomheds identitet. Det er muligt gennem Shopify, da vi herigennem kan designe unikke temaer fra bunden af.

Du kan let oversætte shoppen til andre sprog – og indsætte andre valutaer.

Webamp gør en forskel for sine kunder - karriere

Analyse af dine
brugeres adfærd

Du kan sammenkoble din webshop med Google Analytics og aktivere sporing af data på din webshop. På den vis kan du bl.a. se, hvad konverteringsraten er på din shop, og hvordan dine brugeres adfærd er på siden.

Shopifys platform er kodet af dygtige programmører, der i deres udvikling har haft stort fokus på at indtænke hastighedsoptimering. Derfor er platformen lavet på en sådan vis, at alle dine filer på din webshop automatisk sendes til deres CDN (content delivery network). Det sikrer, at din hjemmeside vil have de bedste forudsætninger for at køre hurtigt. Det er vigtigt, da en hurtig webshop øger chancen for, at dine brugere konverterer.

Læs mere om vores arbejde med webshops her og se også eksempler på, hvilke webshops, vi har designet.

Når du er logget ind på din Shopify webshop, vil dit kontrolpanel være opdelt i letforståelige menupunkter i venstre side.

De mest brugte funktioner i en Shopify webshops kontrolpanel

Så hvordan kan du bruge Shopify til at lette din dagligdag som webshopsejer? Læs videre, og bliv klogere. 

Når du er logget ind, vil dit kontrolpanel være opdelt i letforståelige menupunkter i venstre side.

Ved “orders” i kan du få et overblik over alle dine ordrer. Ordrerne er opdelt efter, hvilke der er i gang med at blive behandlet, hvilke der er færdiggjorte, hvilke der mangler betaling på og hvilke, en kunde har efterladt i kurven uden at fuldende købet.

Alle dine ordrer står samtidig i dateret rækkefølge – og der er søgefunktioner, så du let kan finde en specifik ordre.

Computer

Kundeoversigt

Under “Customers” får du en oversigt over jeres online kunder.

Her kan du se, hvilke køb, den enkelte kunde har foretaget sig, hvornår de sidst har handlet hos dig – og om de modtager dit nyhedsbrev.

Metaforer

Administration af varelager

Alt afhængig af dine præferencer, kan du vælge, om varelageret på din shop skal opdateres automatisk eller manuelt.

Du har herunder også mulighed for at integrere din webshop til din virksomheds bogføring og lagerhotel.

Under “Analytics” kan du også trække diverse rapporter, med data om bl.a. hvor mange nye kunder kontra tilbagevendende kunder, der har handlet hos dig – hvordan de har bevæget sig på din side – og hvor de besøgende er kommet fra, når de har klikket sig ind på din shop.

Webshop Black Friday

Oprettelse af rabatter, udsalg og gavekort

Som de andre funktioner på Shopify, behøver du ingen form for teknisk snilde for at oprette rabatter og andet udsalg i kontrolpanelet.

Under “Discounts” kan du let og hurtigt oprette nye rabatter og slette gamle. Du har mulighed for at oprette flere forskellige typer rabatter – mulighederne er bl.a:

  • Rabat som et specifikt beløb, den handlende kan trække fra sin ordre
  • Rabat i procenter
  • Rabat i form af gratis fragt

Er dit produkt ét, man kan give som gave, kan du med et par enkelte klik også oprette gavekort på din webshop.

 Shopify er et CMS.

Alt det andet – sider og blogindlæg

Shopify er et CMS, hvilket betyder, at det ikke kun bruges som webshop, men også som indholdssystem til den resterende del af en ny hjemmeside.

Du kan derfor også lave helt almindelige landingssider og blogindlæg gennem Shopify.

Det gør du under henholdsvis “pages” og “blogposts”, som vi kort viser i videoen længere oppe.

Shopify er et CMS, hvilket betyder, at det ikke kun bruges som webshop, men også som indholdssystem til den resterende del af en ny hjemmeside.

Du kan derfor også lave helt almindelige landingssider og blogindlæg gennem Shopify.

Det gør du under henholdsvis “pages” og “blogposts”, som vi kort viser i videoen længere oppe.

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning?

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg?

Har du problemer med, at din hjemmeside eller webshop loader for langsomt, så dine kunder går til konkurrenten?

Eller mangler du et visuelt unikt og funktionelt design som er kompatibelt på tværs af diverse platforme?

Lad os samarbejde og udvikle sammen

Book en gratis
sparringssamtale