Collectia

Ny visuel identitet og hjemmesider skabte stærkere brand og brugervenlighed for Danmarks mest erfarne inkassofirma.
Quote icon
Vi har en meget proaktiv, lyttende og engageret partner, som lynhurtigt reagerer på vores henvendelser – om det er morgen, middag eller aften. Udbyttet for os har været, at vi har et meget stærkere brand i dag i Norden, hvor vi opererer. Samtidigt med at vi har nogle hjemmesider, der er mere brugervenlige. Webamp har hjulpet os med at lave et onlineunivers for besøgende, der skal hente inspiration eller materiale. Jeg vil klart anbefale Webamp til alle, der har en intention eller ønske om at styrke deres brand online.
Sebastian Storm
Group Marketing Manager
Collectia logo

Danmarks mest erfarne inkassofirma

Collectia er en IT-virksomhed, der dagligt hjælper kunder med at hente deres penge hjem på en respektfuld og fair måde. Siden 2016 har Collectia været på en ambitiøs vækstrejse i hele Norden.

Med over 150 år i branchen er Collectia Danmarks mest erfarne inkassofirma, der hjælper kunder med full-service inkassoløsninger – båret af digitale betalingsløsninger, big data og kunstig intelligens.

Yderligere har Collectia en klar og tydelig bæredygtighedsambition, der er udformet i fire fokusområder; investering i medarbejdere, ét grønnere Collectia, fair behandling af kunder og debitorer samt GDPR compliance og sikkerhed.

Information om kunden

Hjemmeside

Periode

Fra august 2022

Udvikling af ny visuel identitet

Sebastian Storm og resten af Collectia-teamet valgte Webamp – til dels for at udvikle en en ny visuel identitet på deres brand, og ikke mindst virkelig virkeliggøre den visuelt i form af en ny hjemmeside med optimeret brugervenlighed.

Siden da har samarbejdet mellem Webamp og Collectia udviklet sig, hvilket betyder, at vi i dag fungerer som Collectias faste sparringspartner inden for hjemmesideoptimering, gated content og kommunikationen ud af huset i form af mailflows og nyhedsbreve.

Nye brugervenlige hjemmesider og et stærkere brand

Udbyttet for Collectia? Et betydeligt stærkere brand i hele Norden samt brugervenlige hjemmesider, der inkluderer et onlineunivers, hvor besøgende kan hente inspiration og materiale, som Sebastian selv udtrykker det.

Vi har gjort følgende:


  • Webdesign
  • Webudvikling
  • Redesign af hjemmeside
  • Udvikling af ny hjemmeside