Udvikling og design af
rentable hjemmesider

Unikke hjemmesider, der konverterer dine besøgende til kunder.


Processen til din nye hjemmeside

Designmøde

Så snart du har indgået et samarbejde med Webamp, bliver du inviteret til et designmøde med en webdesigner. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og forventninger til din nye hjemmesides funktioner, samt hvordan din virksomheds identitet skal komme til udtryk gennem det visuelle design.

Udkast

Når både design og indhold er aftalt, udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside. Hermed får du noget konkret at forholde dig til, så vi sammen sikrer, at vi er på rette vej i vores arbejde med udformningen af din nye unikke hjemmeside. Dit udkast vil bestå af et udkast af forsiden og et eksempel på en landingsside.

Rettegange

Når du modtager første udkast, lytter vi til din feedback, forslag og ønsker til rettelser. Vi tilpasser et fastsat antal rettegange, alt afhængig af dit projekts størrelse og arbejdsgang, så du kun betaler for dét, du har brug for, og ender med at din hjemmeside lever op til dine forventninger.

Færdigt produkt

Når vi har færdigudviklet din nye hjemmeside, og du har godkendt den, er vi klar til at gå online. Med din nye, professionelle hjemmeside har du nu taget det vigtigste skridt for din virksomheds online markedsføring.


Kontakt os allerede i dag

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning til din virksomhed?

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg?

Har du problemer med, at din hjemmeside eller webshop loader for langsomt, så dine kunder går til konkurrenten?

Eller mangler du et visuelt unikt og funktionelt design som er kompatibelt på tværs af diverse platforme?

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Webamp får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

Web-bureau for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Webamp kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.


  Vil du lære mere om WEB?

  Læs mere om de forskellige aspekter af webshops og hjemmesider i Webamp Academy.


  • Er din hjemmeside langsom? Så giv den en hastighedsoptimering!

   14. januar 2021
  • Er din webshop (Corona)klar til Black Friday?

   22. oktober 2020
  • Derfor skal du have en webshop

   14. maj 2020
  • Introduktion til målopsætning og konverteringer i Google Analytics og Google Tag Manager

   28. november 2019
  • Woocommerce vs. Shopify – Hvad skal du vælge?

   9. maj 2019
  • Se alle blog indlæg

   Læs alle vores blogindlæg i vores academy

  Som SEO bureau hjælper vi din hjemmeside øverst på Google

  Få designet en
  ny hjemmeside

  Din virksomhed skal være til stede på det store world wide web. Det er her, de moderne surfende leder efter services og produkter, de har brug for OG søger efter specifikke virksomheder, de vil vide mere om.

  I Webamp udvikler og designer vi hjemmesider, der lever op til de høje standarder, vores tid fordrer. Få en hjemmeside, der guider brugeren fra A til B, øger din konverteringsrate og fungerer som din forretnings digitale visitkort.

  Hør allerede mere nu – skriv til os på info@webamp.dk eller ring til os på tlf. 70 60 50 28 .

  Hvorfor er en “opdateret” hjemmeside vigtig?

  En opdateret, funktionel og lækker hjemmeside er en investering i din forretnings vækst. Det kan lyde som en drastisk konstatering – men det er ikke bare varm luft. Der er lige nu over 3,9 milliarder internetbrugere i verden og der foretages over 3,5 milliarder søgninger på Google om dagen.

  Har din virksomhed ikke en hjemmeside, der skinner igennem, kan du få rigtig svært ved at konkurrere med andre virksomheder i din branche.

  Med en moderne hjemmeside kan du:

  • Øge konverteringsraten for dine besøgende
  • Sikre, at siden er optimeret ud fra dine kunders købsmønstre og adfærd på nettet
  • Let og brugervenligt dele vigtig og værdifuld information med din målgruppe
  • Give dine potentielle kunder mulighed for hurtigt at kunne kontakte dig


  Kort fortalt: Få flere relevante kundehenvendelser, der ender med salg.

  Hvis du vil øverst på Google, må du arbejde med SEO. Det hjælper vi med som SEO-bureau.

  Hvorfor vælge Webamp til din nye hjemmeside?

  Når du vælger Webamp til at udvikle og designe din nye hjemmeside, er der ingen samlebånds- eller pakkeløsninger. Hver eneste hjemmeside, vi laver, er tilpasset og skræddersyet til den enkelte kunde – og ikke mindst deres målgruppe og gældende best practices i web-verdenen.

  Hvad det konkret indebærer, kan du læse meget mere om i det følgende. 

  Responsivt design til både smartphones og tablets

  I Webamp laver vi hjemmesider med et responsivt webdesign. Det betyder, at vi i udviklingen af din hjemmeside sørger for, at siden fungerer til alle skærmstørrelser – på computere, tablets og smartphones.

  Her sidder Webamps SEO-specialister og arbejder med søgemaskineoptimering.
  Som SEO-bureau arbejder vi bl.a. med optimering af indhold på din hjemmeside.

  Design der matcher din forretningsidentitet

  Designet på en hjemmeside skal skildre, hvem I er som virksomhed – og samtidig tale til jeres kernemålgrupper. Forskellige typer mennesker reagerer forskelligt på forskellige typer layouts og æstetiske valg. Også derfor tager vi altid et dybdegående designmøde med jer, før vi starter vores arbejde.

  Vi har lavet hjemmesider for bl.a. Sliders, Podland, Sylvest & Bang, Saxil Cykler og Østerbrovin & Spiritus. Flere af dem har været nomineret til design-awards, som du kan se lige her på awwwards.dk.

  Specialiseret rådgivning

  Når du vælger en hjemmesideløsning hos os, rådgiver vi dig om hvilke funktioner, der rør sig i din branche. Vi lytter til dig for at opsnappe det visuelle udtryk, du ønsker – og rådgiver dig om hvilke funktioner, der ift. markedet, din virksomhed og dine konkurrenter giver mening at opsætte til dig.

  Læs hvad vores kunder siger.

  Som SEO-bureau laver vi bl.a. teknisk SEO
  Autoritet er en vigtig del af søgemaskineoptimering

  Hastighed og performance i top

  En moderne hjemmeside skal være hurtig og effektiv. Brugere er i dag blevet så vant til hurtige sider, at de smutter videre til konkurrenten, hvis de skal vente flere sekunder på, at en side loader. Af den årsag gør vi en dyd ud af at hastigheds- og performance-optimere din hjemmeside.

  Få en webshop-løsning

  Vi har stor erfaring med opbygning og design af webshops af alt fra tøjshops, livsstilsvirksomheder, vin & spiritus-shops til cykelbutikker. Skal du have bygget en ny webshop, kan du læse mere om vores løsninger på vores webshop-side.

  Få hjælp til din SEO-strategi med Københavns bedste SEO bureau.
  Webamp, dit SEO bureau, er her i gang med en teknisk analyse af hjemmeside.

  Support og hosting

  Vi har stor erfaring med opbygning og design af webshops af alt fra tøjshops, livsstilsvirksomheder, vin & spiritus-shops til cykelbutikker. Skal du have bygget en ny webshop, kan du læse mere om vores løsninger på vores webshop-side.

  Et brugervenligt indholdssystem (CMS)

  Vi laver alle vores hjemmesider i WordPress, et af verdens mest anerkendte CMS (indholdsstyringssystemer). Hele 31 % af alle hjemmesider er bygget på en WordPress-platform. Med WordPress som dit CMS, kan du, når din nye hjemmeside er gået i luften, navigere let og smertefrit rundt i kontrolpanelet.

  Her på billedet ser du en af vores SEO specialister i færd med at lave en søgeordsanalyse.
  Som SEO bureau kan vi bl.a. hjælpe dig med opsætning af konverteringssporing.

  Priser på udvikling og design af en hjemmeside

  Der er stor variation indenfor priser på en hjemmeside. Det afhænger af, hvor simpelt et design, siden skal have og hvor avancerede funktioner, du ønsker.

  Samtidig kan det variere alt efter, hvor meget indhold, du skal have overført fra din gamle hjemmeside til din nye.

  Alt dét tager vi sammen i en dialog, når vi diskuterer dine ønsker og behov.

  Hør mere om hvordan, vi kan hjælpe dig

  Er du på udkig efter et webbureau, der kan udvikle og designe din nye hjemmeside, vil vi hjertens gerne tage en snak over en kop kaffe.

  Skriv til os i kontaktformularen eller send os en mail på info@webamp.dk . Du kan også ringe til os på tlf. 70 60 50 28.  

  Linkbuilding er en af de discipliner, vi som SEO-bureau kan hjælpe med.

  Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
  Vil du samarbejde med os?

  Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?