Få designet en ny hjemmeside

Unikke hjemmesider, der konverterer dine besøgende til kunder.

Udvikling og design af rentable
hjemmesider

Din virksomhed skal være til stede på det store world wide web. Det er her, de moderne surfende leder efter services og produkter, de har brug for OG søger efter specifikke virksomheder, de vil vide mere om.

I Webamp udvikler og designer vi hjemmesider, der lever op til de høje standarder, vores tid fordrer. Få en hjemmeside, der guider brugeren fra A til B, øger din konverteringsrate og fungerer som din forretnings digitale visitkort.

Hør allerede mere nu – skriv til os på info@webamp.dk eller ring til os på tlf. 70 60 50 28 .

Hvorfor er en “opdateret” hjemmeside vigtig?

En opdateret, funktionel og lækker hjemmeside er en investering i din forretnings vækst. Det kan lyde som en drastisk konstatering – men det er ikke bare varm luft. Der er lige nu over 3,9 milliarder internetbrugere i verden og der foretages over 3,5 milliarder søgninger på Google om dagen.

Har din virksomhed ikke en hjemmeside, der skinner igennem, kan du få rigtig svært ved at konkurrere med andre virksomheder i din branche.

Med en moderne hjemmeside kan du:

 • Øge konverteringsraten for dine besøgende
 • Sikre, at siden er optimeret ud fra dine kunders købsmønstre og adfærd på nettet
 • Let og brugervenligt dele vigtig og værdifuld information med din målgruppe
 • Give dine potentielle kunder mulighed for hurtigt at kunne kontakte dig


Kort fortalt: Få flere relevante kundehenvendelser, der ender med salg.

 

Hvorfor vælge Webamp til din nye hjemmeside?

 • Responsivt design til både smartphones og tablets

  I Webamp laver vi hjemmesider med et responsivt webdesign. Det betyder, at vi i udviklingen af din hjemmeside sørger for, at siden fungerer til alle skærmstørrelser – på computere, tablets og smartphones.

 • Design der matcher din forretningsidentitet

  Designet på en hjemmeside skal skildre, hvem I er som virksomhed – og samtidig tale til jeres kernemålgrupper. Forskellige typer mennesker reagerer forskelligt på forskellige typer layouts og æstetiske valg. Også derfor tager vi altid et dybdegående designmøde med jer, før vi starter vores arbejde.

  Vi har lavet hjemmesider for bl.a. Sliders, Podland, Sylvest & Bang, Saxil Cykler og Østerbrovin & Spiritus. Flere af dem har været nomineret til design-awards, som du kan se lige her på awwwards.dk.

 • Specialiseret rådgivning

  Når du vælger en hjemmesideløsning hos os, rådgiver vi dig om hvilke funktioner, der rør sig i din branche. Vi lytter til dig for at opsnappe det visuelle udtryk, du ønsker – og rådgiver dig om hvilke funktioner, der ift. markedet, din virksomhed og dine konkurrenter giver mening at opsætte til dig.

  Læs hvad vores kunder siger.

 • Hastighed og performance i top

  En moderne hjemmeside skal være hurtig og effektiv. Brugere er i dag blevet så vant til hurtige sider, at de smutter videre til konkurrenten, hvis de skal vente flere sekunder på, at en side loader. Af den årsag gør vi en dyd ud af at hastigheds- og performance-optimere din hjemmeside.

 • Få en webshop-løsning

  Vi har stor erfaring med opbygning og design af webshops af alt fra tøjshops, livsstilsvirksomheder, vin & spiritus-shops til cykelbutikker. Skal du have bygget en ny webshop, kan du læse mere om vores løsninger på vores webshop-side.

 • Support og hosting

  Vi har stor erfaring med opbygning og design af webshops af alt fra tøjshops, livsstilsvirksomheder, vin & spiritus-shops til cykelbutikker. Skal du have bygget en ny webshop, kan du læse mere om vores løsninger på vores webshop-side.

 • Et brugervenligt indholdssystem (CMS)

  Vi laver alle vores hjemmesider i WordPress, et af verdens mest anerkendte CMS (indholdsstyringssystemer). Hele 31 % af alle hjemmesider er bygget på en WordPress-platform. Med WordPress som dit CMS, kan du, når din nye hjemmeside er gået i luften, navigere let og smertefrit rundt i kontrolpanelet.

Priser på udvikling og design af en hjemmeside

Der er stor variation indenfor priser på en hjemmeside. Det afhænger af, hvor simpelt et design, siden skal have og hvor avancerede funktioner, du ønsker.

Samtidig kan det variere alt efter, hvor meget indhold, du skal have overført fra din gamle hjemmeside til din nye.

Alt dét tager vi sammen i en dialog, når vi diskuterer dine ønsker og behov.

 

Hør mere om hvordan, vi kan hjælpe dig

Er du på udkig efter et webbureau, der kan udvikle og designe din nye hjemmeside, vil vi hjertens gerne tage en snak over en kop kaffe.

Skriv til os i kontaktformularen eller send os en mail på info@webamp.dk . Du kan også ringe til os på tlf. 70 60 50 28.  

 

Processen til din nye hjemmeside


Designmøde

Så snart du har indgået et samarbejde med Webamp, bliver du inviteret til et designmøde med en webdesigner. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og forventninger til din nye hjemmesides funktioner, samt hvordan din virksomheds identitet skal komme til udtryk gennem det visuelle design.

Udkast

Når både design og indhold er aftalt, udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside. Hermed får du noget konkret at forholde dig til, så vi sammen sikrer, at vi er på rette vej i vores arbejde med udformningen af din nye unikke hjemmeside. Dit udkast vil bestå af et udkast af forsiden og et eksempel på en landingsside.

Rettegange

Når du modtager første udkast, lytter vi til din feedback, forslag og ønsker til rettelser. Vi tilpasser et fastsat antal rettegange, alt afhængig af dit projekts størrelse og arbejdsgang, så du kun betaler for dét, du har brug for, og ender med at din hjemmeside lever op til dine forventninger.

Færdigt
produkt

Når vi har færdigudviklet din nye hjemmeside, og du har godkendt den, er vi klar til at gå online. Med din nye, professionelle hjemmeside har du nu taget det vigtigste skridt for din virksomheds online markedsføring.


Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?