Hjemmeside fik Sliders på Googles landkort

Fra Facebook-side til professionelt website.
Quote icon
Folkene bag dette webbureau er ikke blot kyndige, men også enormt servicemindede og nemme at arbejde med. Vi er stærkt tilfredse og vil anbefale enhver forretning med ønsket om en moderne, brugervenlig hjemmeside at handle hos Webamp.
Christian Boysen
Direktør
Sliders logo

En hjemmeside er den korteste vej mellem byens bedste burgere og sultne københavnere

Sliders er et af Københavns mest elskede og prisbelønnede burgersteder. Med deres udsigt over søerne og fantastiske, gourmetprægede miniburgere er det selvsagt et velbesøgt sted.

Af samme årsag havde Sliders i starten ikke investeret i en hjemmeside, men delte al information gennem deres Facebook-profil. Alligevel blev en hjemmeside afgørende, da menukort til gæsterne og de rette informationer til pressen herigennem ville blive langt mere tydelige og gennemskuelige.

Information om kunden

Hjemmeside

Periode

Februar 2016

Opgave

Det mest afgørende for Sliders’ nye hjemmeside var, at det gennemgående sorte farvetema fremstod klart sammen med visuelle præsentationer af burgerne.

Webamp udarbejdede derfor en hjemmeside med fokus på store, flotte billeder og den sorte baggrund, hvori deres visuelle identitet kommer til sin ret.

Løsningsmodel

Fokus for hjemmesidens opbygning var med en stærk visuel identitet og søgemaskineoptimerede landingssider for øje. Et overskueligt menukort, takeaway samt overblik over catering- og selskabsmuligheder er placeret i hovedmenuen for at skabe et hurtigt overblik for kundernes. Tilsat mundvanddrivende burgerbilleder og en trofast kundekreds fik Sliders’ nye hjemmeside 10.000 besøgende den første måned.

Vi har gjort følgende:


  • Webdesign
  • Facebookannoncering
  • Opsætning af flere sprog
  • Søgemaskineoptimering