Case
Sliders

Byens bedste hjemmeside, til byens bedste burger

Opgave

Sliders er et af Københavns mest elskede burgersteder. Med deres udsigt over søerne og fantastiske, gourmetprægede miniburgere er det selvsagt et velbesøgt sted. Af samme årsag havde Sliders i starten ikke investeret i en hjemmeside, men delte al information gennem deres Facebook-profil. Alligevel blev en hjemmeside afgørende, da menukort til gæsterne og de rette informationer til pressen herigennem ville blive  langt mere tydelige og gennemskuelige.

Løsning

Det mest afgørende for Sliders´ nye hjemmeside var, at det gennemgående sorte farvetema fremstod klart sammen med visuelle præsentationer af burgerne. Webamp udarbejdede derfor en hjemmeside med fokus på store, flotte billeder og den sorte baggrund, hvori deres visuelle identitet kommer til sin ret.

Resultat

Selvom Sliders i forvejen havde mange gæster hver dag, medførte deres nye hjemmeside alligevel større kendskab og fremgang. Den første måned med deres nye hjemmeside online, havde Sliders hele 10.000 besøgende på deres hjemmeside.

Kunde

Sliders

Produkter

Vi har gjort følgende

  • Webdesign
  • Søgemaskineoptimering
  • Facebook Annoncering
  • Opsætning af flere sprog

Award nomineringer

Awwwards – Honorable Mention

CSSDA – Special Kudos


www.sliders.dk

Vil du også i toppen af Google?

Hvis du vil undersøge, hvor synlig din hjemmeside er på relevante søgeord, kan Webamp hjælpe. Udfyld kontaktformularen, så modtager du en SEO-rapport og et opkald fra os, så vi sammen kan gennemgå status og muligheder for SEO til din hjemmeside.

Vester Farimagsgade 3, 3
1606 København V
+45 70 60 50 28
info@webamp.dk

 

CO2 neutral

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0