En ny hjemmeside er en god investering
Webamp / Academy / Vil du foretage en god investering? Få en ny hjemmeside!

Vil du foretage en god investering? Få en ny hjemmeside!

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Din hjemmesides design er det første, som potentielle kunder lægger mærke til, når de besøger dit website. Derfor skal din hjemmeside både præsentere sig flot, være funktionel og omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Lad Webamp stå for udviklingen og designet, når du skal have ny hjemmeside. Kontakt os i dag og få et skræddersyet nyt website med hjælp fra vores web-specialister.

Webamp Teamet
· Specialist
Sidst opdateret: 11. maj. 2023

10 trin til en velfungerende hjemmeside

Hvad skal du huske, når du skal have nyt website? Her får du 10 effektive trin, du med fordel kan følge, når du skal have ny hjemmeside.

1) Hjemmesidens formål

En god hjemmeside skal kort fortælle, hvad din virksomhed tilbyder. Det tager nemlig kun millisekunder for de besøgende at vurdere, om det er en hjemmesiden, der giver den information, de ønsker. Hvis ikke klikker de hurtigt væk. Det gælder derfor om at have kort og klar kommunikation, der fastholder de besøgende.

Hjemmesider bør også indeholde en call-to-action (CTA), der fortæller de besøgende, hvad de skal gøre. Det kan være en opfordring til at udfylde en kontaktformular, tilmelde sig et nyhedsbrev eller blot at kontakte virksomheden for råd og vejledning.

2) Professionelt webdesign

Designet af din hjemmeside handler ikke kun om, hvordan siden ser ud. Et godt webdesign har også fokus på konverteringer. Med andre ord – hvordan understøtter webdesignet hjemmesidens overordnede formål? Det er vigtigt at tage med i sine overvejelser, hvordan informationen på hjemmesiden struktureres bedst muligt, så den fremstår overskuelig, flot og samtidig opfordrer til køb.

3) Hastighed og det tekniske

Det er vigtigt, at det tekniske på hjemmesiden spiller. En moderne hjemmeside skal både være hurtig og effektiv, da de besøgende ellers vil hoppe videre til en af konkurrenterne, hvis siden tager for lang tid om at blive indlæst.

4) Kvalitet indhold og tekster

Det er også essentielt, at dit indhold er præcist og fokuseret, og at dine tekster er velskrevne. Det bidrager til at fastholde de besøgende, skabe konverteringer ohg det gavner samtidig SEO.

5) Søgemaskineoptimering (SEO)

Det nytter ikke noget at have en flot og funktionel ny hjemmeside, hvis den ikke kan findes på Google, og det er her SEO kommer ind i billedet! Når man arbejder med SEO, arbejder man med flere parametre. Målet er dog det samme. Det gælder om at komme på Google’s gyldne side 1, så du bliver synlig for potentielle kunder.

6) Navigation og struktur

Det er virkelig irriterende at gennemsøge en hjemmeside for informationer og så ikke finde dem – det er de færreste, der gider bruge tid på det. Indhold og navigation hænger uløseligt sammen. Nogle hjemmeside har få menupunkter, andre har mange. Uanset antallet af menupunkter er det bare vigtigt, at det er nemt for de besøgende at navigere rundt på sitet og finde de informationer, de søger.

7) Mobilvenlig hjemmeside

En professionel hjemmeside fungerer på alle skærmstørrelser. Derfor er det også relevant at sørge for, at din hjemmeside er mobilvenlig. Primært fordi Google prioriterer mobilvenlige hjemmesider, men også fordi hjemmesider besøges via smartphones og tablets størstedelen af tiden.

8) Tjek statistikken for svar

Statistik over din hjemmesides besøgende er ikke bare et nice-to-have. Det er et need-to-have. På den måde kan du opdatere dit nye website på baggrund af data og ikke bare mavefornemmelser.

9) Vedligeholdelse

Selvom du har fået ny toptunet hjemmeside, og det hele spiller, betyder det ikke, at du kan hvile på lauerbærene. Din nye hjemmeside skal fortsat opdateres med både nyt indhold og eventuelle tekniske sikkerhedsopdateringer af CMS-systemet bag hjemmesiden. Hvis du ikke selv er skarp på det tekniske, kan det være en god idé at få en ekspert til at hjælpe. Webamp hjælper gerne med udvikling, design og vedligeholdelse af ny hjemmeside.

10) Hvem ejer siden?

Det er et vigtigt spørgsmål at stille. For det er nemlig ikke alle steder, hvor du selv ejer indholdet. Du skal være sikker på, at du har fuld kontrol over hele hjemmesiden – både indholdet og softwaren. 

Hos Webamp har vi stor erfaring med opbygning og design af webshops af alt fra tøjshops, livsstilsvirksomheder, vin & spiritus-shops til cykelbutikker. Skal du have bygget en ny webshop, kan du læse mere om vores løsninger på vores webshop-side.

SEO: Bliv fundet af dine kunder på Google

Som nævnt er SEO vejen til Google´s sejrspodie. Værktøjslisten til at få din SEO til at spille er lang, da SEO har uendeligt mange led og afkroge. Der er mange forskellige holdninger til hvilke teknikker, der virker, men SEO kan bl.a. bestå af:

Skal vi udvikle din nye hjemmeside?

Vil du have en ny hjemmeside, der performer på alle parametre? Lad vores web-specialister hjælpe dig med at designe en ny hjemmeside, der konverterer dine besøgende til kunder.

Skriv til os i kontaktformularen eller send os en mail på info@webamp.dk. Du kan også ringe til os på tlf. 70 60 50 28, så står vi klar til at skræddersy en ny hjemmeside til dig.

Bliv endnu klogere, og øg din online tilstedeværelse

Uanset om du er generalist eller specialist indenfor marketing, så har vores specialister samlet en række gode råd til dig på vores blog.

Bliv klogere i Webamp Academy.