Book en SoMe
performance analyse

Facebook.. Instagram.. LinkedIn.. Du har helt sikkert hørt om dem før – og om din virksomhed er garvet i dem eller ej, så er sociale medier kommet for at blive. 

Om du er hoppet med på bølgen endnu eller måske slet ikke ved, hvor du skal starte, står vores dygtige social media-specialister klar til at guide dig igennem det sociale landskab. Og hos Webamp starter det hele med en analyse af din virksomheds Social Ads Performance!

Få testet din SoMe-strategi!

Og giv dine Social Ads et sundhedstjek

Følger din annoncering på sociale medier med marketingklassens stræbere? Eller kan den udvikles og forbedres?

Overser du måske nogle vigtige parametre, som forhindrer, at dine annoncer får den ønskede rækkevidde og effekt?

Lad vores social media-specialister give din SoMe-marketing et uforpligtende sundhedstjek, og hør hvad vi sammen kan forbedre for at styrke jeres online tilstedeværelse.

Hos Webamp har data en helt speciel plads. Vi kigger på, om du satser på de rette kanaler i forhold til din målgruppe, om dit content matcher målgruppen og mange andre faktorer, som i sidste har indflydelse på, om du får udnyttet det fulde potentiale.
Det er lige netop den data, der skaber grobund for vores kreative og strategiske arbejde, når guider dig rundt i et bredt social media-univers.

SoMe-bureau for de ambitiøse

Som SoMe marketingbureau hjælper vi ambitiøse virksomheder med at skaffe leads på de sociale medier – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste social ads-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Fælles for alle vores kunder er, at de vil være synlige der, hvor deres kunder befinder sig – nemlig på de sociale medier. På den måde sikres de ikke bare mere synlighed på de sociale kanaler – men mere synlighed generelt.

Så hvis du ønsker at at blive synlig på de sociale medier, så tøv ikke med at tage fat i os.

Vi ser frem til at styrke brand awareness om din virksomhed i lige netop din målgruppe.


  Vil du lære mere om SoMe marketing?

  Få gratis tips til annoncering på de sociale medier i Webamp Academy.


  • Kom godt i gang med Instagram Reels og Reels Ads

   22. oktober 2021
  • Få succes og skab salgsmuligheder med Linkedin

   26. maj 2021
  • Sådan forfører du dine kunder med en marketing funnel-strategi på de sociale medier

   29. april 2021
  • Skab brandvarme leads med Facebook lead ads

   3. december 2020
  • Facebook-annoncering i krisetider – derfor skal du investere i annoncer nu

   13. marts 2020
  • Se alle blog indlæg

   Læs alle vores blogindlæg i vores academy

  Sådan starter vi dit SoMe-arbejde!

  Sociale medier rummer mange af de vigtigste kanaler, som din virksomhed kan bruge til at brande jer selv og annoncere for jeres produkter og services! Det er en uundværlig del af kommunikationsstrategien, og i dag er det næsten umuligt at forestille sig en marketingkampagne uden én eller anden form for involvering af sociale medier.

  Sociale medier har uden tvivl fået et urokkeligt ståsted i dine potentielle kunders hverdag, og derfor er det afgørende, at din virksomhed har en kodyl SoMe-strategi.

  Webamps social media specialister fungerer som et spejl, hvor du kan nærstudere din virksomhed og jeres visioner. Du finder måske fejl og mangler, men vi hjælper dig med at rette op på dem alle, så din SoMe-strategi spiller i topklasse.

  Hos Webamp tør vi nemlig at udfordre vores kunder på deres tankegang og måden de opfatter deres online tilstedeværelse. Vi sætter os ind i den måde din virksomhed forstår sociale medier og måden disse kanaler kan bruges i jeres SoMe-strategi, og præsenterer et nyt og stærkere spejlbillede, hvor din virksomheds marketingstrategi får udnyttet deres fulde potentiale.

  Sammen med vores specialister lægger og udfører i sammen en SoMe-strategi, der understøtter din virksomheds virkelighed. Samtidig spejler vi vores idéer i hinanden, så vi sammen sikrer, at din virksomhed får allermest ud af jeres annoncekroner.

  Hvorfor er en social ads-strategi vigtig?

  Det er essentielt at have en klar Social ads-strategi, hvis din virksomhed skal opnå succes på de forskellige online kanaler. En databaseret plan giver dig mulighed for at lave mere målrettede, kreative og interaktive marketingkampagner.

  For at din plan kan være databaseret, skal du først og fremmest have styr på de data og tal, som din nuværende strategi genererer. Og det er her, at Webamp kommer ind i billedet og hjælper dig med at forstå, hvor du træder skævt. Vi hjælper dig med at sætte de data i perspektiv, så du kan ramme din målgruppe lige dér, hvor de befinder sig på kortet – på den rigtige kanal og på det helt perfekte tidspunkt.

  54% af danskere bruger sociale medier til at finde inspiration til hvad end som de lige står og mangler – og det er her, at du kommer ind i billedet ved at have en veltilrettelagt social ads-strategi, så du kan sikre, at dine produkter, services og brand er synligt på relevante kanaler! Social Ads er et vigtigt ben i en veludført marketingstrategi, og med 2/3 dele af danskere, som er aktive på sociale medier, kan du altså roligt satse på Social Ads!

  Nu tænker du måske: “Jamen hvilken strategi? Og hvordan bruger jeg den data, som jeg skaber undervejs? Og hvordan får jeg den data til at spille sammen med social media-kanaler som Instagram, Facebook og LinkedIn? Hvilket content målretter sig bedst til netop min målgruppe?”

  Og vi svarer: “Bare rolig! Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål”. Webamps specialister står for din social-ads strategi og navigerer dig gennem tiltag som Facebook annoncering, Instagram annoncering og Remarketing af din nuværende strategi!
  På den måde sikrer vi din virksomhed det optimale udbytte af jeres annoncekroner.

  Som SEO bureau hjælper vi din hjemmeside øverst på Google
  Hvis du vil øverst på Google, må du arbejde med SEO. Det hjælper vi med som SEO-bureau.

  Få kigget din Social Ads Performance
  efter i sømmene

  Om du har haft en garvet SoMe-skrædder på, eller du har syet din social ads-uniform i hånden, så er det altid en god ide at gå sømmene efter. Du kan blive overrasket, for måske finder du en tråd, der løber.

  Det kan for eksempel være:

  • At du bruger for mange penge på forkert opsatte annonceringer
  • Ingen rød tråd ift. visuel identitet
  • Formater af kreativer i annonceringer
  • Segmentering af målgrupper

  Når Webamps SoMe-specialister laver en analyse af din strategi, får du et helt konkret svar på, hvor du kan forbedre – og på samme tid styrke din annoncering på online kanaler.

  Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
  Vil du samarbejde med os?

  Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?