Book en SoMe performance analyse

Facebook.. Instagram.. LinkedIn.. Du har helt sikkert hørt om dem før – og om din virksomhed er garvet i dem eller ej, så er sociale medier kommet for at blive. 

Om du er hoppet med på bølgen endnu eller måske slet ikke ved, hvor du skal starte, står vores dygtige social media-specialister klar til at guide dig igennem det sociale landskab. Og hos Webamp starter det hele med en analyse af din virksomheds Social Ads Performance!

Modtag en performance analyse

SoMe-bureau for de ambitiøse

Som SoMe marketingbureau hjælper vi ambitiøse virksomheder med at skaffe leads på de sociale medier – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste social ads-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Fælles for alle vores kunder er, at de vil være synlige der, hvor deres kunder befinder sig – nemlig på de sociale medier. På den måde sikres de ikke bare mere synlighed på de sociale kanaler – men mere synlighed generelt.

Så hvis du ønsker at at blive synlig på de sociale medier, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi ser frem til at styrke brand awareness om din virksomhed i lige netop din målgruppe.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Vil du lære mere om SoMe marketing?

Få gratis tips til annoncering på de sociale medier i Webamp Academy.

Vi lægger og udfører i sammen en SoMe-strategi.

Sådan starter vi dit SoMe-arbejde!

Sociale medier rummer mange af de vigtigste kanaler, som din virksomhed kan bruge til at brande jer selv og annoncere for jeres produkter og services! Det er en uundværlig del af kommunikationsstrategien, og i dag er det næsten umuligt at forestille sig en marketingkampagne uden én eller anden form for involvering af sociale medier.

Sociale medier har uden tvivl fået et urokkeligt ståsted i dine potentielle kunders hverdag, og derfor er det afgørende, at din virksomhed har en kodyl SoMe-strategi.

Hos Webamp tør vi nemlig at udfordre vores kunder på deres tankegang og måden de opfatter deres online tilstedeværelse. Vi sætter os ind i den måde din virksomhed forstår sociale medier og måden disse kanaler kan bruges i jeres SoMe-strategi, og præsenterer et nyt og stærkere spejlbillede, hvor din virksomheds marketingstrategi får udnyttet deres fulde potentiale.

Vigtigheden af social ads

Hvorfor er en social ads-strategi vigtig?

Det er essentielt at have en klar Social ads-strategi, hvis din virksomhed skal opnå succes på de forskellige online kanaler. En databaseret plan giver dig mulighed for at lave mere målrettede, kreative og interaktive marketingkampagner.

For at din plan kan være databaseret, skal du først og fremmest have styr på de data og tal, som din nuværende strategi genererer. Og det er her, at Webamp kommer ind i billedet og hjælper dig med at forstå, hvor du træder skævt. Vi hjælper dig med at sætte de data i perspektiv, så du kan ramme din målgruppe lige dér, hvor de befinder sig på kortet – på den rigtige kanal og på det helt perfekte tidspunkt.

En SEO-tekst er en tekst der er skrevet med henblik på at få din hjemmeside til at rangere højere på Google.

Derfor er Social Ads et vigtigt forretningsben

54% af danskere bruger sociale medier til at finde inspiration til hvad end som de lige står og mangler – og det er her, at du kommer ind i billedet ved at have en veltilrettelagt social ads-strategi, så du kan sikre, at dine produkter, services og brand er synligt på relevante kanaler! Social Ads er et vigtigt ben i en veludført marketingstrategi, og med 2/3 dele af danskere, som er aktive på sociale medier, kan du altså roligt satse på Social Ads!

Nu tænker du måske: “Jamen hvilken strategi? Og hvordan bruger jeg den data, som jeg skaber undervejs? Og hvordan får jeg den data til at spille sammen med social media-kanaler som Instagram, Facebook og LinkedIn? Hvilket content målretter sig bedst til netop min målgruppe?”

Og vi svarer: “Bare rolig! Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål”. Webamps specialister står for din social-ads strategi og navigerer dig gennem tiltag som Facebook annoncering, Instagram annoncering og Remarketing af din nuværende strategi!

Vil du se, hvordan vi gør?

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Få kigget din Social Ads performance efter i sømmene

Om du har haft en garvet SoMe-skrædder på, eller du har syet din social ads-uniform i hånden, så er det altid en god ide at gå sømmene efter. Du kan blive overrasket, for måske finder du en tråd, der løber.

Det kan for eksempel være:

  • ingen rød tråd ift. visuel identitet
  • formater af kreativer i annonceringer
  • segmentering af målgrupper
  • at du bruger for mange penge på forkert opsatte annonceringer.

Når Webamps SoMe-specialister laver en analyse af din strategi, får du et helt konkret svar på, hvor du kan forbedre – og på samme tid styrke din annoncering på online kanaler.

Få et tjek af dine social ads

Få gennemgået dine Social Ads

Følger din annoncering på sociale medier med marketingklassens stræbere? Eller kan den udvikles og forbedres? Lad vores social media-specialister give din SoMe-marketing et uforpligtende sundhedstjek..

Lad os samarbejde og udvikle sammen

Få testet din SoMe-strategi