SEO

Ny hjemmeside?
Udvikling og design af hjemmesider

Er det på tide at give din gamle hjemmeside en overhaling – eller drømmer du om en helt ny hjemmeside? Webamp udvikler og designer unikke hjemmesider, der konverterer dine besøgende til kunder. Når du vælger Webamp til at udvikle og designe din nye hjemmeside, er der ingen samlebånds- eller pakkeløsninger. Hver eneste hjemmeside, vi laver, er tilpasset og skræddersyet til den enkelte kunde – og ikke mindst deres målgruppe og gældende best practices i web-verdenen.

Webdesign for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Webamp kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Et udvalg af vores tilfredse kunder

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Få designet en ny hjemmeside

Din virksomhed skal være til stede på det store world wide web. Det er her, de moderne surfende leder efter services og produkter, de har brug for OG søger efter specifikke virksomheder, de vil vide mere om.

I Webamp udvikler og designer vi hjemmesider, der lever op til de høje standarder, vores tid fordrer. Få en ny hjemmeside, der guider brugeren fra A til B, øger din konverteringsrate og fungerer som din forretnings digitale visitkort.

Hør allerede mere nu – skriv til os på info@webamp.dk eller ring til os på tlf. 70 60 50 28 .

Skal du bruge en ny hjemmeside?

Hvorfor er en “opdateret” hjemmeside vigtig?

En opdateret, funktionel og lækker hjemmeside er en investering i din forretnings vækst. Det kan lyde som en drastisk konstatering – men det er ikke bare varm luft. Der er lige nu over 3,9 milliarder internetbrugere i verden og der foretages over 3,5 milliarder søgninger på Google om dagen.

Har din virksomhed ikke en hjemmeside, der skinner igennem, kan du få rigtig svært ved at konkurrere med andre virksomheder i din branche.

Med en moderne hjemmeside kan du:

  • Øge konverteringsraten for dine besøgende
  • Sikre, at siden er optimeret ud fra dine kunders købsmønstre og adfærd på nettet
  • Let og brugervenligt dele vigtig og værdifuld information med din målgruppe
  • Give dine potentielle kunder mulighed for hurtigt at kunne kontakte dig
Øg konverteringsraten med en ny hjemmeside

Inspiration til din nye hjemmeside?

Læs mere om de forskellige aspekter af webshops og hjemmesider i Webamp Academy.

Responsivt design til både smartphones og tablets

I Webamp laver vi hjemmesider med et responsivt webdesign. Det betyder, at vi i udviklingen af din hjemmeside sørger for, at siden fungerer til alle skærmstørrelser – på computere, tablets og smartphones.

Flere og flere danskere tilgår nettet, når de er på farten, så i vores tid, er det strengt nødvendigt med et responsivt design. 

Vi udvikler responsive hjemmesider

Sådan skaber vi din nye hjemmeside

Når du vælger Webamp til at udvikle og designe din nye hjemmeside, er der ingen samlebånds- eller pakkeløsninger. Hver eneste hjemmeside, vi laver, er tilpasset og skræddersyet til den enkelte kunde – og ikke mindst deres målgruppe og gældende best practices i web-verdenen.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.

Hvad det konkret indebærer, kan du læse meget mere om i det følgende. 

Web ikon

Designmøde

Så snart du har indgået et samarbejde med Webamp, bliver du inviteret til et designmøde, hvor vi gennemgår dine ønsker og forventninger.

SEO ikon

Udkast

Når både design og indhold er aftalt, udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside. Hermed får du noget konkret at forholde dig til.

PPC ikon

Rettegange

Når du modtager første udkast, lytter vi til din feedback, forslag og ønsker til rettelser. Vi tilpasser et fastsat antal rettegange efter dine behov.

Social ikon

Online

Når vi har færdigudviklet din nye hjemmeside, og du har godkendt den, er vi klar til at gå online med din nye, professionelle hjemmeside.

Design der matcher din forretningsidentitet

Designet på en hjemmeside skal skildre, hvem I er som virksomhed – og samtidig tale til jeres kernemålgrupper. Forskellige typer mennesker reagerer forskelligt på forskellige typer layouts og æstetiske valg. Også derfor tager vi altid et dybdegående designmøde med jer, før vi starter vores arbejde.

Vi har lavet hjemmesider for blandt. Collectia, Health Group, TrustCulture, Food Family, Finansrådgiverne og mange flere. Skal din virksomhed være vores næste glade hjemmeside-kunde?

udvikling af hjemmesider med din kernemålgruppe i fokus
Ny hjemmeside
Afspil video

Specialiseret rådgivning

Når du vælger en hjemmesideløsning hos os, rådgiver vi dig om hvilke funktioner, der rør sig i din branche. Vi lytter til dig for at opsnappe det visuelle udtryk, du ønsker – og rådgiver dig om hvilke funktioner, der ift. markedet, din virksomhed og dine konkurrenter giver mening at opsætte til dig.

En moderne hjemmeside skal være hurtig og effektiv. Brugere er i dag blevet så vant til hurtige sider, at de smutter videre til konkurrenten, hvis de skal vente flere sekunder på, at en side loader. Af den årsag gør vi en dyd ud af at hastigheds- og performance-optimere din hjemmeside.

Læs hvad vores kunder siger.

Vi yder specialiseret rådgivning inden for webdesign og hjemmesider

Få en webshop-løsning

Vi har stor erfaring med opbygning og design af webshops af alt fra tøjshops, livsstilsvirksomheder, vin & spiritus-shops til cykelbutikker. 

Vi har stor erfaring med opbygning og design af webshops af alt fra tøjshops, livsstilsvirksomheder, vin & spiritus-shops til cykelbutikker. Skal du have bygget en ny webshop, kan du læse mere om vores løsninger på vores webshop-side.

webshop-løsninger

Et brugervenligt indholdssystem (CMS)

Vi laver alle vores hjemmesider i WordPress, et af verdens mest anerkendte CMS (indholdsstyringssystemer). Hele 31 % af alle hjemmesider er bygget på en WordPress-platform. Med WordPress som dit CMS, kan du, når din nye hjemmeside er gået i luften, navigere let og smertefrit rundt i kontrolpanelet.

Vi udvikler og designer hjemmesider i WordPress

Priser på udvikling og design af hjemmeside

Prisen på en ny hjemmeside starter på 20.000 kr. Der er dog stor variation indenfor priser på en hjemmeside. Det afhænger af, hvor simpelt et design, siden skal have og hvor avancerede funktioner, du ønsker.

Samtidig kan det variere alt efter, hvor meget indhold, du skal have overført fra din gamle hjemmeside til din nye.

Alt dét tager vi sammen i en dialog, når vi diskuterer dine ønsker og behov.

Skriv til os i kontaktformularen, eller send os en mail på info@webamp.dk for at dele dine web-visioner. Du kan også ringe til os på tlf. 70 60 50 28.  

Kontakt os for en pris på din nye hjemmeside

Skal vi samarbejde?

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Webamp får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

Lad os samarbejde og udvikle sammen

Kontakt os for at høre mere