Teknisk SEO

Har du styr på, hvad der afholder din hjemmeside fra høje rangeringer på Google? Måske er det tekniske mangler, der forhindrer din side i at blive læst og indekseret korrekt? Her kommer teknisk SEO ind i billedet.

Vi laver teknisk SEO for ambitiøse virksomheder

Teknisk SEO for de ambitiøse

Som SEO-bureau har vi hjulpet ambitiøse virksomheder med at blive synlige i søgeresultaterne på Google – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste SEO-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Og selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De vil findes på Google, når deres kunder googler søgeord, der har relevans for lige netop deres virksomhed, produkter og services.

Har din virksomhed en hjemmeside, har du med sikkerhed samme ønske. Og her kan SEO være et uundværligt aktiv – og Webamp kan som SEO-bureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om de eftertragtede topplaceringer på Google.

Så hvis du ønsker at komme til tops på Google, så tøv ikke med at tage fat i os.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på digital markedsføring? På vores Webamp Academy-side får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt. Gå på opdagelse i vores vidensunivers her.

teknisk SEO foregår i kildekoden

Hvad er teknisk SEO?

Hvor on-page SEO er al den søgemaskineoptimering brugerne kan se, er teknisk SEO alt det arbejde, brugerne ikke ser. Men det gør Google! Sagt på en lidt enkel måde: Jo bedre din hjemmeside er teknisk optimeret, desto bedre vil Google forstå den.

Forestiller du dig en hjemmeside som et hus, er teknisk SEO fundamentet, der sørger for, at huset er solidt plantet og ikke står og svajer. Uden et solidt fundament, kan man nemlig bygge noget så flot videre, men det vil altid være et middelmådigt resultat.

Teknisk SEO er derfor et vigtigt element, hvis du vil have en hjemmeside der er solidt placeret i Googles algoritmer.

Teknisk SEO inkluderer blandt andet:

 • Webamp kan hjælpe dig med teknisk SEO.

  Indeksering

  For at du kan rangere højt på relevante søgeord, er det væsentligt, at Google ved at din hjemmeside eksisterer. Det er der kun én måde du kan sikre dig, og det er ved at have dine side indekseret.

  Måden det bliver gjort på, er ved at få et link fra en side, Google kender i forvejen. På den måde vil Googles crawlere automatisk opdage din hjemmeside og “tilføje” den til søgeresultaterne.

 • redirects er en disciplin inden for teknisk SEO

  Redirects

  Du har sikkert oplevet, at klikke på et link, for efterfølgende at blive svært skuffet over indholdet på siden – nemlig en “404 fejl, denne side eksisterer ikke”.

  Som oftest er årsagen, at URL’en på et tidspunkt er blevet ændret og efterfølgende ikke er blevet omdirigeret til den nye side.

  I SEO-verdenen kalder vi det for “døde links” og er noget, der hurtigst muligt skal rettes op på. Både fordi man risikerer at gå glip af salg, men også fordi det i “seo-øjemed” ser rigtig dårligt ud.

  Læs alle SEO begreber.

 • Web ikon

  Mobilvenlighed

  I løbet af en dag er det de færreste, der sidder foran deres private computer og søger på Google. De fleste er konstant på farten, og derfor foretages rigtig mange af vores Google-søgninger på mobilen.

  Af den grund er det enormt vigtigt, at din hjemmeside er mobiloptimeret. På den måde sikrer du, at ingen kunder i stedet går til dine konkurrenter, fordi din side ikke kan indlæses.

 • En del af teknisk SEO er at hastighedsoptimere

  Hastighed på hjemmesiden

  Brugere på internettet er mere utålmodige end nogensinde før. Ingen gider hjemmesider, der loader i sneglefart.

  En del af teknisk SEO er derfor at sørge for, at din hjemmeside er hastigheds optimeret. Er den det, er chancen for, at besøgende bliver på siden større.

 • Quote icon

  Jeg vil til enhver en tid anbefale Webamp til andre. For den tilgang, de har til tingene, og den energi og seriøsitet, de lægger i deres produkter, nægter jeg at tro på, at du vil kunne få andre steder. Følelsen af det kollegaskab, som man har eksternt til hinanden er helt fantastisk. Det giver dig en tryghed om, at opgaverne bliver løst.

Vil du se, hvordan vi gør?

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Få gennemgået din tekniske SEO

Vil du have hjælp til teknisk SEO? Vi er klar til at hjælpe dig med at analysere, hvad der skal til, for at din hjemmeside kan opnå topplaceringer på Google. Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.

Lad os overhale dine konkurrenter sammen

Book en gratis sparringssamtale

Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!

Vi guider dig til succes

Vi er en et hold af specialister, der elsker at udfordre dét, vi allerede ved.

Nyhedsbrev

Få vores viden inden for Google-verdenen.