Få foretaget en
gratis SEO test

Giv din hjemmeside et sundhedstjek med en SEO test.

Udfyld formularen, og få foretaget en SEO test af din hjemmeside samt en vurdering af, hvordan den præsterer – så vender vi tilbage med en gratis og uforpligtende vurdering af din SEO. 

Vil du høre mere om mulighederne for din hjemmeside lige nu, er du også velkommen til at give os et kald på tlf. 70 60 50 28 eller efterlade dit navn og telefonnummer i vores kontaktformular. Så ringer vi dig op, så hurtigt vi kan.

Dét får du med en SEO test

Når vi har foretaget en SEO test af din hjemmeside, tager vi en uforpligtende snak med dig. Her gennemgår vi blandt andet:

  • En hastighedstest af din hjemmeside
  • En analyse af, hvor brugervenlige dine URL´er er 
  • En analyse af, om din side kan læses korrekt af Google
  • En analyse af, hvilket indhold (for eksempel tekst og billeder), der kan søgemaskineoptimeres 

Klik dig videre, og læs mere om de forskellige parametre, vi arbejder med inden for → SEO   

Derfor kan en test af din SEO gavne dig

Når vi tester din SEO, tager vi udgangspunkt i din specifikke hjemmeside og dit marked. Det er analyse, der har til formål at afsløre huller i din SEO, som afholder dit website fra at rangere på søgeord, dine kunder skal finde netop dig på.

Vores mål er at give dig et overblik over, hvilke parametre du skal have fokus på. Derudover giver det dig en unik mulighed for at få et indblik i, hvordan Google læser din hjemmeside – og dermed også rangerer den.

Sommetider er det små ændringer, der reelt set afholder din hjemmeside fra at ligge på side 1 – og om du ligger på side 1 eller ej, er bestemt ikke ligegyldigt. Det er nemlig de færreste, der klikker sig videre til side 2 på Google. Derfor skal du heller ikke tage til takke med en placering på side 2, hvis du vil have besøgende på din hjemmeside.  

Men kampen om en plads forrest i feltet på søgemaskinen er hård – men ikke umulig. 

Vil du blive klogere på, hvordan Google vurderer, hvilke sider der skal ligge på side 1, kan du læse mere på Backlinkos side om google ranking factors.

Synlighed, synlighed, synlighed

Når det kommer til online marketing, er det ikke nogen hemmelighed, at synlighed er et af de vigtigste elementer. Er du synlig, har du kunder – er du ikke, ønsker du garanteret at være det. Med en SEO test udarbejdet af vores specialister får du et konkret overblik over din online synlighed, samt hvilke simple tiltag der kan være med til at optimere din hjemmeside. 

Hvordan kan du få hjælp til SEO optimering?

Selvom søgemaskineoptimering lyder som et buzzword, er det uden tvivl en af de mest effektive marketingdiscipliner, hvis det gøres korrekt.

Er optimeringen af din hjemmeside tilpasset med dine forretningsmål, kan du komme langt. Mere præcist betyder det, at du øger trafikken på din hjemmeside, får flere leads og i sidste ende meget mere salg

Sådan arbejder vi

Google er en dynamisk søgemaskine, hvor algoritmerne ændres flere gange dagligt. Det betyder derfor også, at kravene for at være med i klub-side-1 konstant er i udvikling. Når vi yder vores ekspertise, er det derfor helt essentielt, at det bliver gjort hyppigt.

Det giver os mulighed for konstant at sørge for, at optimeringen af din hjemmeside bliver lavet ud fra parametre, som er relevante for din branche. Læs for eksempel vores blogindlæg om dét, man på SEO-sprog kalder “Your money or your life-branchen” – en branche hvor det netop er vigtigt, at der bliver taget forbehold for bestemte parametre. 

Sagt med andre ord lægger vi en udførlig strategi – lavet specifikt til dig og din branche.

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder, kan du læse vores → cases.

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?