Et full-service digitalt marketing bureau, der skaber resultater via strategi og branding

Marketingresultater?
Det rette bureau gør forskellen

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

Vi fungerer som din eksterne marketingafdeling og bidrager både på det strategiske og eksekverende niveau.

Vi er din strategiske partner i branding og performancebaseret marketing og kommunikation.

Værktøjer

Som digitalt marketing bureau indeholder vores digitale værktøjskasse indeholder blandt andet søgemaskineoptimering, betalt annoncering, webudvikling, content og video – alt dét, der skal til for at sikre din virksomheds online synlighed.

 

Som full-service digitalt marketing bureau har vi altid fokus på strategi og branding, der skaber resultater.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Vi arbejder for at levere strategisk indsigt og performance, der ikke kun imødekommer din virksomheds nuværende behov – men også sætter en klar kurs mod fremtidige mål.

Som din strategiske partner i branding og performancebaseret marketing og kommunikation hjælper vi med at navigere og forstærke din tilstedeværelse i det komplekse digitale landskab.

Vi er specialister i at forene strategisk forståelse med skarp performance – alt sammen for at sikre, at du ikke blot bliver set, men også gør indtryk.

Let’s Amplify!

Rette tid, rette sted

Ville du annoncere for solcreme i Danmark i december måned? Ville du sætte alle sejl til for at sælge nytårskrudt i højsommeren? Eller ville du satse på at sælge græsslåmaskiner, hvis DMI varslede tocifrede minusgrader de næste to måneder?

Højst sandsynligt ikke…

Og det opsummerer egentlig meget godt, hvorfor vi ikke spiller blindt på alle heste på én gang.

Hvorfor vi måske skruer op for betalt annoncering og ned for SEO op til Black Friday, når du ønsker her og nu-kunder med glødende dankort. Hvorfor vi satser på SEO, når du ønsker stabil trafik fordelt over hele året – uafhængigt af sæson. Og hvorfor vi satser på SoMe, når vi skal definere et behov, din potentielle målgruppe måske ikke vidste, de havde.

Vi sætter kort fortalt altid ind med rette mand, på rette tid og rette sted – altid baseret på indsigt i din forretning. Sådan sikrer vi resultater for din virksomhed.

Så sig farvel til sølje-tankegang – og goddag til strategisk, brand-orienteret og performance-baseret markedsføring, hvor du bruger musklerne og pengene der, hvor det giver mening.

Vil du samarbejde med et full-service digitalt marketing bureau?

Vores kunder er ikke bare kunder – de er samarbejdspartnere. For det kræver forståelse for din virksomheds vision og virkelighed at sætte den rette kurs.

Vil du samarbejde med et digitalt marketing bureau, der sætter dine resultater først?

Vi er blandt andet nævnt i:

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Fra Webamp til Amplify

I maj 2024 skiftede vi navn til Amplify – direktør Nicolai Vittrup forklarer hvorfor. 

Bliv endnu klogere

Uanset om du er generalist eller specialist indenfor marketing, så har vores specialister samlet en række gode råd til dig på vores blog.