Webshop

Få en webshop der konverterer

I Webamp laver vi brugervenlige webshops, optimeret til alle skærmstørrelser og enheder - og med fokus på at øge jeres konverteringsrate.

Går I med tankerne om en ny webshop, er I altid velkomne til at ringe til os på tlf. 70 60 50 28 eller sende en mail til info@webamp.dk.

webshop

   

Vil du vide mere?

Hvorfor er det vigtigt at have en ny, moderne webshop?

Sælger I jeres produkter digitalt - eller har I et ønske om at gøre det - er en gnidningsløs webshop alfa og omega for jeres forretning. Det kan egentlig siges ret kort: En opdateret og moderne webshop øger jeres konverteringsrate og skaber salg.

Det hører ikke længere tiden til at have en forældet webshop, hvor brugeren skal kæmpe for at finde det rigtige produkt og bliver forstyrret af diverse forhindringer.

Kravene har ændret sig. Jeres brugere forventer en letforståelig og brugervenlig webshop, der pryder øjnene og guider dem sikkert og uforstyrret igennem til indkøbskurven.

Hvad kan vi hjælpe med?

I Webamp har vi ansat webdesignere, der har indgående erfaring med webshops. Vi har lavet shops til virksomheder med salg af alt fra tøj, kosttilskud og spiritus til sportsudstyr. Alle med fokus på at kreere en shop, der leverer dét, brugeren ønsker, inden for den specifikke branche. Derfor tror vi også på, at vi kan hjælpe jer.

Med en webshop lavet af os, får I:

Løsninger efter jeres forretnings behov
Vi kan skræddersy webshops præcis efter jeres forretnings behov. Der er (næsten) ingen grænser for - hvad vi kan lave. Drømmer I derfor om en helt bestemt funktion, eller har I et specifikt design i tankerne, finder vi den mest optimale løsning sammen.

Sikker og fleksibel integrering til betalingssystemer
Webshops skal være skudsikre at handle på. Vi bruger primært WooCommerce og Shopify - to af de største og mest veludviklede Ecommerce-platforme, der er på markedet. Begge platforme integrerer til næsten alle betalingssystemer. Du kan derfor selv vælge det betalingsmodul, du er tryg ved (fx Epay eller Stripe). Vi sætter derudover en SSL certificering på alle webshops som standard, hvilket forsikrer brugeren en sikker købsoplevelse.

Vi er specialister i Shopify platformen -Læs mere om Shopify Webshops her.

En mobiloptimeret shop
Da mere end halvdelen af al trafik på nettet kommer fra en smartphone, er det mere end vigtigt at mobiloptimere jeres webshop. Med den viden i bagagen, skal en webshop naturligvis laves, så den giver mobilbrugere en god oplevelse uden den mindste form for hovedpine.

Mulighed for integration til bogføring og lagerhotel
Giver det mening for jeres forretning, kan vi integrere jeres webshop til jeres bogføring, så kunders kvitteringer bogføres automatisk til jeres bogføringsselskab. Det samme kan vi gøre til lagerhoteller, så I kan give slip med begge hænder og ikke længere stå for alt det logistiske.

Ingen begrænsning på antal produkter
Vi laver webshops uden begrænsninger på antal produkter.

Tracking af nødvendige tal
Så I kan tilpasse jeres markedsføring ud fra relevant data, kan vi opsætte tracking af bl.a. salg og trafikkilder via jeres webshop.

… Og alt det andet lir, der hjælper på konverteringer som:

  • Discountkoder og andre former for rabatter
  • Mulighed for særdelte logins til “VIP”-kunder med særdelte priser
  • Integration til sociale medier som Instagram og Facebook-shopping
  • Stylede mærkater på produkter, som fx “Nyhed”, “Vi anbefaler” eller “Best seller”
  • Udvidede og brugervenlige søgefunktioner i shoppen
  • Brugervenlige tilmeldings-pop ups til nyhedsbreve
  • Animationer, knapper og andet visuelt, der opfordrer til interaktion 

Går I med tankerne om en hjemmeside med en ny webshop - så send os endelig en mail på info@webamp.dk eller ring til os på 70 60 50 28 og få en uforpligtende snak.

Vi er også specialister i

Eksempler på de sidste 4 webshops, vi har lavet:

eksempel på webshop, tøjbutik

Three weeks

eksempel på webshop, livsstilsvirksomhed

Staï

eksempel på webshop af kuglepensforretning

Pentel

eksempel på webshop af cykelforretning

Saxil

Vester Farimagsgade 3, 3
1606 København V
+45 70 60 50 28
info@webamp.dk

 

CO2 neutral

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0