Webamp søger
praktikanter

Vi leder efter lysende talenter med stort potentiale inden for online markedsføring. Er det dig? Så læs her.

Sæt skub i din karriere med et lærerigt praktikforløb

Vil du have hands-on erfaring med online markedsføring? Er du drevet af nysgerrighed og en lyst til altid at blive bedre, end du var i går? Og bliver du motiveret og ikke skræmt af udfordringer?

Så er du måske Webamps kommende praktikant.

Vi søger nemlig nu talenter med flair for for nogle af de vigtigste discipliner inden for online markedsføring – fra copywriting og SEO, over Google Ads og SoMe marketing til webdesign.

Se vores praktikstillinger her.

Hvilken disciplin du brænder for er sådan set mindre vigtigt – så længe du brænder for at skabe resultater inden for dit felt. Så skal vi nok sørge for at klæde dig på til din kommende karriere. 

Ansøg i dag, og sæt skub i din karriere med et lærerigt praktikforløb.

… Så hvem er du?

Først og fremmest er du klar på en stejl læringskurve og at gribe bolden, når den bliver kastet i din retning. Du brænder for at få afprøvet, eksperimenteret med og forbedret dine evner inden for online markedsføring.

Det er ligegyldigt for os, hvad du studerer – så længe dit hoved er skruet godt sammen, arbejdsmoralen er uovervindelig og ambitionsniveauet højt.

Vi søger lige nu praktikanter til:

  • SEO
  • Google Ads/PPC
  • SoMe
  • Content Creation
  • Web

Livet er for kort til at arbejde et kedeligt sted

The Webamp Way

Webamp er et bureau med base i hjertet af København. Her sidder et unikt team af unge krøllede, kreative, kloge hoveder og nørdede mennesker.

Bureauet blev stiftet i 2015 med ambitioner om at levere ekstraordinære kundeoplevelser og digitale løsninger, der skaber mærkbar vækst for vores kunder.

På kort tid har vi skabt rivende vækst – for eksempel blev vores CEO i 2021 valgt til Forbes 30 under 30 og Berlingske Talent 100. Det er et kvalitetsstempel af hele Webamp-holdet og vores evne til at skabe vækst.

Men vi er slet ikke tilfredse endnu. Vi kan altid blive bedre, end vi var i går – det er the Webamp Way.

Og det er her, du kommer ind i billedet!

Send din ansøgning

Send en motiveret ansøgning og dit CV til Nicolai Vittrup på job@webamp.dk, vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at skrive til ovenstående mail.

Praktikantstillingens varighed og start aftaler vi i fællesskab, alt efter, hvordan dit studie er skruet sammen.

Praktikantstillingen er en fuldtidsstilling og ulønnet.

Adresse: WEBAMP ApS, Vesterbrogade 6D, 2 sal, 1620 København V

Er du superhelten vi mangler?

Så glæder vi os til at høre fra dig.

Vi søger SEO-praktikanter

Brænder du for at skabe online synlighed via Googles organiske resultater, er du måske Webamps nye SEO-praktikant. Som praktikant i vores SEO-afdeling får du forståelse for algoritmer samt tendenser og best practices inden for SEO, ligesom du får lov at arbejde hand-on med både analyse samt opsætning og optimering af SEO-strategier.

Vi søger Google Ads-praktikanter

Vil du finpudse dine evner inden for betalt annoncering i Google Search, Shopping og display-netværk, er du måske Webamps nye PPC-praktikant. Som praktikant i PPC-afdelingen får du konkret erfaring med både opsætning og optimering af annoncer samt vigtige analyseværktøjer.

Vi søger SoMe-praktikanter

Har du fingeren på pulsen med hensyn til nye trends og tendenser inden for SoMe – og vil du omsætte dem til konkrete kampagner på de sociale medier? Så er du måske den nye SoMe-praktikant i Webamp. Som praktikant i vores Social Ads-afdeling får du mulighed for at anvende din teoretiske viden i praksis i form opsætning og optimering af kampagner.

Vi søger content-kreatører

Får du gode idéer på samlebånd – og vil du arbejde med for eksempel videoproduktion, konceptudvikling og podcasts? Så er du måske vores nye content-praktikant. Som praktikant i vores content-afdeling får du frie tøjler til at lade dine idéer få frit løb – og ikke mindst til at omsætte dem i konkrete kreative projekter.

Vi søger web-praktikanter

Har du flair for både det kreative, kode, UX og udvikling, er du måske Webamps næste web-praktikant. Som praktikant i vores web-afdeling får du rig mulighed for at prøve kræfter med både udvikling, design samt løbende sparring med vores SEO-afdeling.

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?