Webamp søger kommunikationspraktikant til forår 2019

Sæt gang i din karriere i Webamp


Vi leder efter et lysende kommunikationstalent med stort potentiale, der kan få en plads i vores faste team efter endt praktikforløb.

Så hvem er du?

Først og fremmest er du klar på en stejl læringskurve og at gribe bolden, når bolden kastes din vej. Du brænder for at få afprøvet, eksperimenteret med og forbedret dine kommunikationsevner, hvor det gælder. Og det er bestemt et plus, hvis du har teknisk snilde, og ikke bliver skræmt af WordPress eller billedredigeringsprogrammer.

Det er ligegyldigt for os, hvad du studerer – så længe dit hoved er skruet godt sammen, arbejdsmoralen er uovervindelig og ambitionsniveauet højt.

Vi forventer, at du:

  • Skriver fejlfrit dansk
  • Kan skrive tekster, der sælger – og derfor ved, at en tekst aldrig bare er en tekst
  • Ønsker at være en aktiv del af et hårdtarbejdende team

Livet er for kort til at arbejde et kedeligt sted

Som praktikant hos os vil du…

Du vil blive en del af kommunikations- og SEO-teamet, der hver dag lægger skulderen til for at løfte vores kunders digitale tilstedeværelse. Du vil primært skulle prøve kræfter med tekstforfatning til hjemmesider, pressemeddelelser og andre content marketing og SEO-arbejdsopgaver.

Dit praktikforløb vil være en god blanding af learning-by-doing og sparring med resten af holdet.

I Webamp tager vi praktikanter meget seriøst, da det er vores måde at oplære kommende studentermedhjælpere og fuldtidsmedarbejdere på. En praktikantstilling hos os er derfor din mulighed for at hoppe ombord på dét tog, der kan sætte skub i din karriere. Du vil altså ikke blive sat til at hente kaffe og gå ned med pant.

Så hvem er vi?

Webamp er et datadrevet webbureau, bestående af et ungt hold specialister i SEO, Google Ads og webdesign. Du kan læse meget mere om os lige her.

Vi holder til på centrale Vesterbro, med fin udsigt til både Tivoli, Palads og Axel Towers.

På kontoret har vi en uformel, om end professionel tone og plads til dårlige jokes. Køleskabet er fyldt med sodavand og lækre specialøl, hver fredag afsluttes med en fyraftensøl – og en af de vigtigste traditioner på kontoret er vores alle sammens elskede pizzafredag sidste fredag i måneden.

Send din ansøgning

Send en motiveret ansøgning og dit CV til Nicolai Vittrup nv@webamp.dk senest d. 1. december kl. 12.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at skrive til ovenstående mail. Praktikantstillingens varighed og start aftaler vi i fællesskab, alt efter, hvordan dit studie er skruet sammen.

Praktikantstillingen er en fuldtidsstilling og ulønnet.

Adresse: Vester Farimagsgade 6, 1606 København V

Søg jobbet her!

JobGoogle anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0