WordPress hjemmeside

Få en flot og responsiv WordPress hjemmeside, der konverter dine besøgende til betalende kunder.

Derfor skal du vælge en WordPress hjemmeside

Med en markedsandel på omkring 35 % er WordPress verdens absolut største indholdsstyringssystem. Det vil altså sige, at lidt over 1/3 af alle hjemmesider på internettet er lavet i WordPress.

Og det er ikke uden grund, at WordPress hjemmesider er populære. Vi kan i hvert fald komme i tanke om mindst tre gode grunde til at vælge WordPress.

Et fleksibelt system med mange muligheder for design ✔
WordPress er først og fremmest et fleksibelt system med utallige muligheder for at designe, tilpasse og opgradere. Det betyder, at du kan få skræddersyet og tilpasset din hjemmeside, så den matcher lige netop dine ønsker til elementer og visuelt udtryk.

En brugervenlig løsning ✔
For det andet er systemet brugervenligt – selv for dig, der ikke tidligere har arbejdet i en
hjemmesides backend. Du behøver altså hverken at have erfaring med kodning eller webdesign for at administrere og opdatere indholdet på din WordPress hjemmeside, når den først ligger online.

En hjemmeside, der tiltrækker besøgende ✔
Sidst men ikke mindst er WordPress velegnet til søgemaskineoptimering (SEO). WordPress’ platform tilbyder nemlig mange muligheder for at udviklere kan tilføje diverse plugins og tilføjelsesprogrammer – for eksempel Yoast SEO, der gør det nemmere for dig optimere teksten på dine landingssider mod søgeord med relevans for din målgruppe.

En WordPress hjemmeside har med andre ord større potentiale for at tiltrække flere brugere ind på din hjemmeside – hvilket selvfølgelig er hele formålet med at overhovedet at have en hjemmeside.

Dine fordele ved en WordPress hjemmeside hos Webamp

I Webamp bliver du mødt af dedikerede webdesignere med ét fælles mål: At levere skræddersyede og brugervenlige webløsninger, der både design- og funktionsmæssigt er tilpasset til din branche og dine behov.

Derfor er du altid sikret følgende, når vi laver din WordPress hjemmeside:

 • Rådgivning med fokus på dine behov

  I Webamp arbejder vi altid med kundespecifikke og unikke webløsninger – og aldrig med hurtige og generiske skabelonløsninger.

  Derfor inviterer vi dig altid til et designmøde, inden vi går i gang med din WordPress hjemmeside. Her rådgiver dig vi om tendenser i lige netop din branche, ligesom vi lytter til dine ønsker til design og funktioner.

  Det skaber et stærkt grundlag for en konkurrencedygtig hjemmeside, der skiller sig ud fra dine konkurrenters.

 • En professionel og unik hjemmeside

  Din hjemmeside er på mange måder din virksomheds ansigt udadtil. For langt de fleste af dine potentielle kunder går online, når de skal have dækket deres behov. Af samme grund er det alfa og omega, at din hjemmeside er professionel og visuelt fængende.

  Derfor arbejder vi altid med afsæt i dine ønsker og behov, når vi designer og udvikler din hjemmeside. Ikke mindst arbejder vi altid fra bunden, når vi bygger din hjemmeside – og aldrig ud fra skabeloner. Det sikret en professionel og unik hjemmeside, der styrker dit brand og visuelt understøtter din virksomhed identitet.

 • Et brugervenligt CMS-system

  Som nævnt er WordPress et brugervenligt system, der er nemt at navigere i. Det betyder, at du altid kan tilgå kontrolpanelet på din hjemmeside og redigere og opdatere indholdet.

 • Responsivt design, der virker på alle enheder og platforme

  Din hjemmeside skal virke på alle platforme og enheder. Derfor laver vi responsive designs, der er optimeret til alle enheder, skærmstørrelser, styresystemer og browsere.

  Det sikrer, at din WordPress hjemmeside altid fungerer visuelt og funktionelt – uanset om brugerne sidder med mobiltelefonen i bussen, med tabletten på ferien eller foran den bærbare eller stationære arbejdet .

 • En hurtig hjemmeside

  Som internetbrugere er vi håbløst forvænte og forkælede. Vi er nemlig så vant til hurtige sider, at der ikke skal mange sekunders loadtid til, før vi mister tålmodigheden og vælger en anden hjemmeside.

  Derfor hastighedsoptimerer vi altid din hjemmeside. Det sikrer, at den loader hurtigt – og forhindrer, at dine potentielle kunder mister tålmodigheden og vælger en af dine konkurrenters hjemmeside i stedet.

 • Mulighed for digital annoncering, SEO og professionelle tekster

  Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

  Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

  Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

 • Support og hosting

  Endelig tilbyder vi også support- og hosting-aftaler. Det betyder, at du altid kontakte os og få rådgivning samt hjælp til rettelser og eventuelle tekniske problemer.

Kontakt os for et tilbud på en WordPress hjemmeside

Skal vi designe og udvikle en WordPress hjemmeside til din virksomhed?

Kontakt os på +45 70 60 50 28 eller info@webamp.dk, og kig forbi til en kop kaffe eller et ingefærshot og en snak om en webløsning, der passer til dine behov.

Sådan laver vi din WordPress hjemmeside


Møde om
dine ønsker

Design-
udkast

Eventuelle
rettelser

Færdig
hjemmeside


Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?