WordPress hjemmeside

Få en flot og responsiv WordPress hjemmeside, der konverter dine besøgende til betalende kunder.


Processen til din nye hjemmeside

Designmøde

Så snart du har indgået et samarbejde med Webamp, bliver du inviteret til et designmøde med en webdesigner. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og forventninger til din nye hjemmesides funktioner, samt hvordan din virksomheds identitet skal komme til udtryk gennem det visuelle design.

Udkast

Når både design og indhold er aftalt, udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside. Hermed får du noget konkret at forholde dig til, så vi sammen sikrer, at vi er på rette vej i vores arbejde med udformningen af din nye unikke hjemmeside. Dit udkast vil bestå af et udkast af forsiden og et eksempel på en landingsside.

Rettegange

Når du modtager første udkast, lytter vi til din feedback, forslag og ønsker til rettelser. Vi tilpasser et fastsat antal rettegange, alt afhængig af dit projekts størrelse og arbejdsgang, så du kun betaler for dét, du har brug for, og ender med at din hjemmeside lever op til dine forventninger.

Færdigt produkt

Når vi har færdigudviklet din nye hjemmeside, og du har godkendt den, er vi klar til at gå online. Med din nye, professionelle hjemmeside har du nu taget det vigtigste skridt for din virksomheds online markedsføring.


Kontakt os allerede i dag

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning til din virksomhed?

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg?

Har du problemer med, at din hjemmeside eller webshop loader for langsomt, så dine kunder går til konkurrenten?

Eller mangler du et visuelt unikt og funktionelt design som er kompatibelt på tværs af diverse platforme?

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Webamp får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

WEB-bureau for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Webamp kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.


  Vil du lære om WEB?

  Læs mere om de forskellige aspekter af webshops og hjemmesider i Webamp Academy.


  • Er din hjemmeside langsom? Så giv den en hastighedsoptimering!

   14. januar 2021
  • Er din webshop (Corona)klar til Black Friday?

   22. oktober 2020
  • Derfor skal du have en webshop

   14. maj 2020
  • Introduktion til målopsætning og konverteringer i Google Analytics og Google Tag Manager

   28. november 2019
  • Woocommerce vs. Shopify – Hvad skal du vælge?

   9. maj 2019
  • Se alle blog indlæg

   Læs alle vores blogindlæg i vores academy

  Som SEO bureau hjælper vi din hjemmeside øverst på Google

  Derfor skal du vælge en
  WordPress hjemmeside

  Med en markedsandel på omkring 35 % er WordPress verdens absolut største indholdsstyringssystem. Det vil altså sige, at lidt over 1/3 af alle hjemmesider på internettet er lavet i WordPress.

  Og det er ikke uden grund, at WordPress hjemmesider er populære. Vi kan i hvert fald komme i tanke om mindst tre gode grunde til at vælge WordPress.

  Et fleksibelt system med mange muligheder for design

  WordPress er først og fremmest et fleksibelt system med utallige muligheder for at designe, tilpasse og opgradere.

  Det betyder, at du kan få skræddersyet og tilpasset din hjemmeside, så den matcher lige netop dine ønsker til elementer og visuelt udtryk.

  Hvis du vil øverst på Google, må du arbejde med SEO. Det hjælper vi med som SEO-bureau.

  En brugervenlig løsning

  For det andet er systemet brugervenligt – selv for dig, der ikke tidligere har arbejdet i en hjemmesides backend.

  Du behøver altså hverken at have erfaring med kodning eller webdesign for at administrere og opdatere indholdet på din WordPress hjemmeside, når den først ligger online.

  En hjemmeside, der tiltrækker besøgende

  Sidst men ikke mindst er WordPress velegnet til søgemaskineoptimering (SEO). WordPress’ platform tilbyder nemlig mange muligheder for at udviklere kan tilføje diverse plugins og tilføjelsesprogrammer – for eksempel Yoast SEO, der gør det nemmere for dig optimere teksten på dine landingssider mod søgeord med relevans for din målgruppe.

  En WordPress hjemmeside har med andre ord større potentiale for at tiltrække flere brugere ind på din hjemmeside – hvilket selvfølgelig er hele formålet med at overhovedet at have en hjemmeside.

  Her sidder Webamps SEO-specialister og arbejder med søgemaskineoptimering.
  Som SEO-bureau arbejder vi bl.a. med optimering af indhold på din hjemmeside.

  Dine fordele ved en WordPress hjemmeside hos Webamp

  I Webamp bliver du mødt af dedikerede webdesignere med ét fælles mål: At levere skræddersyede og brugervenlige webløsninger, der både design- og funktionsmæssigt er tilpasset til din branche og dine behov.

  Derfor er du altid sikret følgende, når vi laver din WordPress hjemmeside:

  Rådgivning med fokus på dine behov

  I Webamp arbejder vi altid med kundespecifikke og unikke webløsninger – og aldrig med hurtige og generiske skabelonløsninger.

  Derfor inviterer vi dig altid til et designmøde, inden vi går i gang med din WordPress hjemmeside. Her rådgiver dig vi om tendenser i lige netop din branche, ligesom vi lytter til dine ønsker til design og funktioner.

  Det skaber et stærkt grundlag for en konkurrencedygtig hjemmeside, der skiller sig ud fra dine konkurrenters.

  Som SEO-bureau laver vi bl.a. teknisk SEO
  Autoritet er en vigtig del af søgemaskineoptimering

  En professionel og unik hjemmeside

  Din hjemmeside er på mange måder din virksomheds ansigt udadtil. For langt de fleste af dine potentielle kunder går online, når de skal have dækket deres behov. Af samme grund er det alfa og omega, at din hjemmeside er professionel og visuelt fængende.

  Derfor arbejder vi altid med afsæt i dine ønsker og behov, når vi designer og udvikler din hjemmeside. Ikke mindst arbejder vi altid fra bunden, når vi bygger din hjemmeside – og aldrig ud fra skabeloner. Det sikret en professionel og unik hjemmeside, der styrker dit brand og visuelt understøtter din virksomhed identitet.

  Et brugervenligt CMS-system

  Som nævnt er WordPress et brugervenligt system, der er nemt at navigere i.

  Det betyder, at du altid kan tilgå kontrolpanelet på din hjemmeside og redigere og opdatere indholdet.

  Få hjælp til din SEO-strategi med Københavns bedste SEO bureau.

  Responsivt design, der virker på alle enheder og platforme

  Din hjemmeside skal virke på alle platforme og enheder. Derfor laver vi responsive designs, der er optimeret til alle enheder, skærmstørrelser, styresystemer og browsere.

  Det sikrer, at din WordPress hjemmeside altid fungerer visuelt og funktionelt – uanset om brugerne sidder med mobiltelefonen i bussen, med tabletten på ferien eller foran den bærbare eller stationære arbejdet .

  En hurtig hjemmeside

  Som internetbrugere er vi håbløst forvænte og forkælede. Vi er nemlig så vant til hurtige sider, at der ikke skal mange sekunders loadtid til, før vi mister tålmodigheden og vælger en anden hjemmeside.

  Derfor hastighedsoptimerer vi altid din hjemmeside. Det sikrer, at den loader hurtigt – og forhindrer, at dine potentielle kunder mister tålmodigheden og vælger en af dine konkurrenters hjemmeside i stedet.

  Her på billedet ser du en af vores SEO specialister i færd med at lave en søgeordsanalyse.
  Som SEO bureau kan vi bl.a. hjælpe dig med opsætning af konverteringssporing.

  Mulighed for digital annoncering,
  SEO og professionelle tekster

  Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

  Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

  Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

  Support og hosting

  Endelig tilbyder vi også support- og hosting-aftaler. Det betyder, at du altid kontakte os og få rådgivning samt hjælp til rettelser og eventuelle tekniske problemer.

  Linkbuilding er en af de discipliner, vi som SEO-bureau kan hjælpe med.
  Som SEO bureau er en vigtig del af vores arbejde at evaluere og optimere.

  Kontakt os for et tilbud på en WordPress hjemmeside

  Skal vi designe og udvikle en WordPress hjemmeside til din virksomhed?

  Kontakt os på +45 70 60 50 28 eller info@webamp.dk, og kig forbi til en kop kaffe eller et ingefærshot og en snak om en webløsning, der passer til dine behov.

  Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
  Vil du samarbejde med os?

  Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?