Support og hosting

Med en support og hosting-aftale hos Webamp er du garanteret et website i absolut topform.

Hvad er hosting og support?

I Webamp tilbyder vi support og hosting, der sikrer, at din hjemmeside eller webshop altid kører optimalt.

Hosting er dit websites fysiske placering. Du tænker måske på dit website som en abstrakt størrelse, der flyver rundt ude på nettet. Men dit website “bor” faktisk på fysiske servere, som opbevarer og leverer data.

Så når dine brugere skriver dit domænenavn eller klikker på et link til dit website, forbinder deres enhed til hosting-serveren, som derefter sørger for, at dit website bliver leveret til brugerens browser.

Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken hosting-udbyder du vælger. For udover at være dit websites fysiske placering skal en hosting-løsning også sikre, at dit website er hurtigt, stabilt og sikkert.

En god hosting-løsning kan dog ikke stå alene – dit website skal også vedligeholdes løbende. Og det er her support kommer ind i billedet.

Du kan altså sammenligne en support og hosting-aftale på dit website med en forsikring og service-aftale på din bil – du får et velsmurt website, ligesom du er forsikret mod kedelige overraskelser.

Hosting hos Webamp sikrer en hurtig, stabil og sikker webløsning

Med en hosting-løsning hos Webamp får du en server, der giver dig følgende fordele:

 • Stærke servere → hurtigere loadtid

  I Webamp laver vi hjemmesider i Wordpress, fordi det er et brugervenligt CMS-system, som giver vores kunder mulighed for flotte og responsive hjemmesider med skræddersyede, unikke udtryk.

  En Wordpress hjemmeside er dog ret ressourcekrævende og kan med den forkerte hosting-løsning være langsom at loade – og det skader både brugeroplevelse og SEO. Derfor tilbyder vi hosting på stærke servere med NGINX server caching samt masser af ressourcer til at loade selv tungere hjemmesider. Det sikrer et hurtigere website.

 • Oppetid på 99,95 % → stabilt website

  En af fordelene ved et website er, at det kan skaffe dig henvendelser og salg døgnet rundt. Netop derfor er det alfa og omega, at din hjemmeside eller webshop ikke oplever nedbrud.

  Af samme grund tilbyder vi en oppetid på 99,95 %. På den måde skal du ikke bekymre dig om at miste potentielle kunder og salg på grund af midlertidige nedbrud.

 • Daglig backup → undgå slettede filer og uønskede ændringer

  Vores hosting-løsning er også med til at forhindre, at indhold på din hjemmeside går tabt. Du får nemlig daglig backup samt backup 21 tilbage i tiden. Det betyder, at du med tilbagevirkende kraft kan rulle fejl, slettede filer og uønskede ændringer tilbage.

 • SSL-certifikat (HTTPS) → sikkert website

  Brugersikkerhed bør være højeste prioritet for alle website-ejere. Derfor tilbyder vi som en selvfølge SSL-certificeret hosting.

  SSL (Secure Sockets Layer) er en sikkerhedsteknologi, der sørger for sikker kommunikation mellem browser og server. Den fungerer ved, at brugeren får tildelt en krypteringsnøgle, som sikrer, at kun bruger og webserver kan afkode udvekslet information.

  Dine brugere kan se, at dit website er SSL-certificeret ved, at der står “https” foran webadressen. Hvis dine brugere bruger Google Chrome-browseren (som omkring 72 % af verdens desktop-brugere gør), vil browseren desuden advare mod hjemmesider uden SSL-certifikat.

  På den måde er både du og dine brugere garanteret, at kreditkortoplysninger, passwords, brugernavne, e-mailadresser og anden sensitiv information ikke ligger frit tilgængelige.

Support er din redningskrans

Web-verdenen kan være forvirrende. Desuden ændrer CMS-systemer og eCommerce-platforme som Wordpress og Shopify sig hele tiden. Derfor får de fleste hjemmeside- og webshop-ejere brug for løbende sparring og hjælp til opdateringer.

For at imødekomme det behov tilbyder vi support-løsninger til vores web-kunder. Det betyder, at du kan ringe og skrive til vores webafdeling efter behov, ligesom du med en support-aftale har garanti for, at temaer og plugins på dit website opdateres løbende.

Vores support-løsning er med andre ord din redningskrans, når du kommer på dybt vand som website-ejer.

Support og hosting-aftale
efter dine behov

I Webamp har vi mange forskellige kunder med forskellige webløsninger og behov. Derfor tilbyder vi også forskellige support- og hosting-løsninger.

Få et tilbud på support og hosting

Vil du høre mere om dine fordele ved support og hosting hos Webamp? Så kontakt os på 70 60 50 28 eller info@webamp.dk.

Sådan starter vi dit web-arbejde


Møde om
dine ønsker

Design-
udkast

Eventuelle
rettelser

Færdig
hjemmeside


Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?