Support og hosting

Med en support og hosting-aftale hos Webamp er du garanteret et website i absolut topform.


Processen til din nye hjemmeside

Designmøde

Så snart du har indgået et samarbejde med Webamp, bliver du inviteret til et designmøde med en webdesigner. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og forventninger til din nye hjemmesides funktioner, samt hvordan din virksomheds identitet skal komme til udtryk gennem det visuelle design.

Udkast

Når både design og indhold er aftalt, udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside. Hermed får du noget konkret at forholde dig til, så vi sammen sikrer, at vi er på rette vej i vores arbejde med udformningen af din nye unikke hjemmeside. Dit udkast vil bestå af et udkast af forsiden og et eksempel på en landingsside.

Rettegange

Når du modtager første udkast, lytter vi til din feedback, forslag og ønsker til rettelser. Vi tilpasser et fastsat antal rettegange, alt afhængig af dit projekts størrelse og arbejdsgang, så du kun betaler for dét, du har brug for, og ender med at din hjemmeside lever op til dine forventninger.

Færdigt produkt

Når vi har færdigudviklet din nye hjemmeside, og du har godkendt den, er vi klar til at gå online. Med din nye, professionelle hjemmeside har du nu taget det vigtigste skridt for din virksomheds online markedsføring.


Kontakt os allerede i dag

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning til din virksomhed?

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg?

Har du problemer med, at din hjemmeside eller webshop loader for langsomt, så dine kunder går til konkurrenten?

Eller mangler du et visuelt unikt og funktionelt design som er kompatibelt på tværs af diverse platforme?

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Webamp får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

WEB-bureau for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Webamp kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.


  Vil du lære mere om WEB?

  Læs mere om de forskellige aspekter af webshops og hjemmesider i Webamp Academy.


  • Er din hjemmeside langsom? Så giv den en hastighedsoptimering!

   14. januar 2021
  • Er din webshop (Corona)klar til Black Friday?

   22. oktober 2020
  • Derfor skal du have en webshop

   14. maj 2020
  • Introduktion til målopsætning og konverteringer i Google Analytics og Google Tag Manager

   28. november 2019
  • Woocommerce vs. Shopify – Hvad skal du vælge?

   9. maj 2019
  • Se alle blog indlæg

   Læs alle vores blogindlæg i vores academy

  Som SEO bureau hjælper vi din hjemmeside øverst på Google

  Hvad er support og hosting?

  I Webamp tilbyder vi support og hosting, der sikrer, at din hjemmeside eller webshop altid kører optimalt.

  Hosting er dit websites fysiske placering. Du tænker måske på dit website som en abstrakt størrelse, der flyver rundt ude på nettet. Men dit website “bor” faktisk på fysiske servere, som opbevarer og leverer data.

  Så når dine brugere skriver dit domænenavn eller klikker på et link til dit website, forbinder deres enhed til hosting-serveren, som derefter sørger for, at dit website bliver leveret til brugerens browser.

  Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken hosting-udbyder du vælger. For udover at være dit websites fysiske placering skal en hosting-løsning også sikre, at dit website er hurtigt, stabilt og sikkert.

  En god hosting-løsning kan dog ikke stå alene – dit website skal også vedligeholdes løbende. Og det er her support kommer ind i billedet.

  Du kan altså sammenligne en support og hosting-aftale på dit website med en forsikring og service-aftale på din bil – du får et velsmurt website, ligesom du er forsikret mod kedelige overraskelser.

  Hosting hos Webamp sikrer en hurtig, stabil og sikker webløsning

  Med en hosting-løsning hos Webamp får du en server, der giver dig følgende fordele:

  Hvis du vil øverst på Google, må du arbejde med SEO. Det hjælper vi med som SEO-bureau.

  Stærke servere → hurtigere loadtid

  En af fordelene ved et website er, at det kan skaffe dig henvendelser og salg døgnet rundt. Netop derfor er det alfa og omega, at din hjemmeside eller webshop ikke oplever nedbrud.

  Af samme grund tilbyder vi en oppetid på 99,95 %. På den måde skal du ikke bekymre dig om at miste potentielle kunder og salg på grund af midlertidige nedbrud.

  Oppetid på 99,95 % → stabilt website

  Sidst men ikke mindst er WordPress velegnet til søgemaskineoptimering (SEO). WordPress’ platform tilbyder nemlig mange muligheder for at udviklere kan tilføje diverse plugins og tilføjelsesprogrammer – for eksempel Yoast SEO, der gør det nemmere for dig optimere teksten på dine landingssider mod søgeord med relevans for din målgruppe.

  En WordPress hjemmeside har med andre ord større potentiale for at tiltrække flere brugere ind på din hjemmeside – hvilket selvfølgelig er hele formålet med at overhovedet at have en hjemmeside.

  Her sidder Webamps SEO-specialister og arbejder med søgemaskineoptimering.
  Som SEO-bureau arbejder vi bl.a. med optimering af indhold på din hjemmeside.

  Daglig backup → undgå slettede filer og uønskede ændringer

  Vores hosting-løsning er også med til at forhindre, at indhold på din hjemmeside går tabt.

  Du får nemlig daglig backup samt backup 21 tilbage i tiden. Det betyder, at du med tilbagevirkende kraft kan rulle fejl, slettede filer og uønskede ændringer tilbage.

  SSL-certifikat (HTTPS) → sikkert website

  Brugersikkerhed bør være højeste prioritet for alle website-ejere. Derfor tilbyder vi som en selvfølge SSL-certificeret hosting.

  SSL (Secure Sockets Layer) er en sikkerhedsteknologi, der sørger for sikker kommunikation mellem browser og server. Den fungerer ved, at brugeren får tildelt en krypteringsnøgle, som sikrer, at kun bruger og webserver kan afkode udvekslet information.

  Dine brugere kan se, at dit website er SSL-certificeret ved, at der står “https” foran webadressen. Hvis dine brugere bruger Google Chrome-browseren (som omkring 72 % af verdens desktop-brugere gør), vil browseren desuden advare mod hjemmesider uden SSL-certifikat.

  På den måde er både du og dine brugere garanteret, at kreditkortoplysninger, passwords, brugernavne, e-mailadresser og anden sensitiv information ikke ligger frit tilgængelige.

  Som SEO-bureau laver vi bl.a. teknisk SEO
  Autoritet er en vigtig del af søgemaskineoptimering

  Support er din redningskrans

  Web-verdenen kan være forvirrende. Desuden ændrer CMS-systemer og eCommerce-platforme som WordPress og Shopify sig hele tiden. Derfor får de fleste hjemmeside- og webshop-ejere brug for løbende sparring og hjælp til opdateringer.

  For at imødekomme det behov tilbyder vi support-løsninger til vores web-kunder. Det betyder, at du kan ringe og skrive til vores webafdeling efter behov, ligesom du med en support-aftale har garanti for, at temaer og plugins på dit website opdateres løbende.

  Vores support-løsning er med andre ord din redningskrans, når du kommer på dybt vand som website-ejer.

  Support og hosting-aftale
  efter dine behov

  I Webamp har vi mange forskellige kunder med forskellige webløsninger og behov.
  Derfor tilbyder vi også forskellige support- og hosting-løsninger.

  Få hjælp til din SEO-strategi med Københavns bedste SEO bureau.

  Få et tilbud på support og hosting

  Vil du høre mere om dine fordele ved support og hosting hos Webamp? Så kontakt os på 70 60 50 28 eller info@webamp.dk.

  Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
  Vil du samarbejde med os?

  Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?