Hastighedsoptimering
Gør din hjemmeside hurtigere

En hjemmesides hastighed er afgørende for, at besøgende konverterer. Det store spørgsmål er derfor: Har du styr på hastigheden af din hjemmeside?


Processen til din nye hjemmeside

Designmøde

Så snart du har indgået et samarbejde med Webamp, bliver du inviteret til et designmøde med en webdesigner. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og forventninger til din nye hjemmesides funktioner, samt hvordan din virksomheds identitet skal komme til udtryk gennem det visuelle design.

Udkast

Når både design og indhold er aftalt, udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside. Hermed får du noget konkret at forholde dig til, så vi sammen sikrer, at vi er på rette vej i vores arbejde med udformningen af din nye unikke hjemmeside. Dit udkast vil bestå af et udkast af forsiden og et eksempel på en landingsside.

Rettegange

Når du modtager første udkast, lytter vi til din feedback, forslag og ønsker til rettelser. Vi tilpasser et fastsat antal rettegange, alt afhængig af dit projekts størrelse og arbejdsgang, så du kun betaler for dét, du har brug for, og ender med at din hjemmeside lever op til dine forventninger.

Færdigt produkt

Når vi har færdigudviklet din nye hjemmeside, og du har godkendt den, er vi klar til at gå online. Med din nye, professionelle hjemmeside har du nu taget det vigtigste skridt for din virksomheds online markedsføring.


Kontakt os allerede i dag

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning til din virksomhed?

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg?

Har du problemer med, at din hjemmeside eller webshop loader for langsomt, så dine kunder går til konkurrenten?

Eller mangler du et visuelt unikt og funktionelt design som er kompatibelt på tværs af diverse platforme?

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Webamp får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

WEB-bureau for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Webamp kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.


  Vil du lære mere om WEB?

  Læs mere om de forskellige aspekter af webshops og hjemmesider i Webamp Academy.


  • Er din hjemmeside langsom? Så giv den en hastighedsoptimering!

   14. januar 2021
  • Er din webshop (Corona)klar til Black Friday?

   22. oktober 2020
  • Derfor skal du have en webshop

   14. maj 2020
  • Introduktion til målopsætning og konverteringer i Google Analytics og Google Tag Manager

   28. november 2019
  • Woocommerce vs. Shopify – Hvad skal du vælge?

   9. maj 2019
  • Se alle blog indlæg

   Læs alle vores blogindlæg i vores academy

  Som SEO bureau hjælper vi din hjemmeside øverst på Google

  Hvorfor er hastigheden
  på din hjemmeside
  vigtig?

  Du kender det sikkert selv; du klikker dig ind på en side, siden loader langsomt, du bliver utålmodig og ender med at klikke videre til næste forslag på din Google søgning.

  Hvad hvis ovenstående scenarie faktisk sker på din hjemmeside, uden at du ved det?

  Selvom det ikke lyder af meget, kan et par sekunder være alt for lang tid for en hjemmeside at loade. Går der over 3 sekunder, kan du godt regne med, at din potentielle kunde allerede er videre til konkurrenten. Har du en webshop, er der faktisk hele 53 %, der dropper købet, hvis siden er for langsom – og de vender sjældent tilbage.

  En hastighedsoptimering kan give dig:

  • Højere placeringer
  • Flere konverteringer
  • Højere CTR score
  • Længere besøg på siden

  Hos Webamp kan vi give dig en gratis SEO test, hvor vi undersøger, hvordan din hjemmeside præsterer på de forskellige SEO parametre – også hastigheden af dit site. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen, så sender vi en rapport til din indbakke inden for 1-2 hverdage.

  Hvor hurtigt skal en side loade?

  Har du en helt almindelig hjemmeside, bør den ikke være mere end allerhøjest 2 sekunder om at loade. Det lyder ikke af meget, men i virkeligheden er det max tolerancen for, hvad Google kan “acceptere”. Det er derfor uhyre vigtigt, at du er opmærksom på, hvor hurtig din hjemmeside er, da hastigheden kan afholde din hjemmeside fra at præstere med høje rangeringer.

  Hastighedsoptimering er nemlig også en af Googles ranking faktorer.

  Hvis du vil øverst på Google, må du arbejde med SEO. Det hjælper vi med som SEO-bureau.

  Hastighed er vigtigt
  for brugervenligheden

  Brugervenlighed er i dag et ultra vigtigt parameter at tænke ind i sin marketingsstrategi. Og en langsom side hører kort sagt ikke til på listen over parametre, der styrker brugervenligheden på en side.

  Hvad er en hastighedsoptimering?

  En hastighedsoptimering betyder, at vi går ind og optimerer de parametre, der gør din hjemmeside langsom. Som oftest er det en kombinationen af flere ting, og det er derfor nødvendigt at gå siden grundigt efter i sømmene for at finde hullerne i osten.

  Her sidder Webamps SEO-specialister og arbejder med søgemaskineoptimering.
  Som SEO-bureau arbejder vi bl.a. med optimering af indhold på din hjemmeside.

  4 overordnede parametre, der har indflydelse på din hjemmesides hastighed

  Der er flere parametre, der har indflydelse på din hjemmesides hastigheds.

  De 4 vigtigste er dog:

  For store billedfiler

  Billeder er vigtige på en hjemmeside. Men endnu vigtigere er det, at billedfilen ikke fylder for meget. Det er derfor utrolig vigtigt, at filerne er komprimeret til at fylde mindst muligt – selvfølgelig uden det går ud over kvaliteten. I dag findes der dog værktøjer, som sagtens kan komprimere billeder, uden at opløsningen bliver dårlig.

  Hvis du ikke allerede vidste det, hører hastighedsoptimering til den del af SEO, der hedder → teknisk SEO.

  Som SEO-bureau laver vi bl.a. teknisk SEO
  Autoritet er en vigtig del af søgemaskineoptimering

  Lazy load

  Lazy load kan beskrives som det, vi alle ind imellem gør; udsætter ting. Lazy load betyder, at indlæsningen af billeder sker i takt med, at brugeren scroller igennem siden.

  På den måde udsættes indlæsningen af billederne, indtil brugeren rent faktisk har behov for at se billederne. Det betyder, at din side bliver hurtigere, da alt ikke behøver loade på samme tid.

  Hvis du ikke allerede vidste det, hører hastighedsoptimering til den del af SEO, der hedder → teknisk SEO.

  Browser caching

  En af de letteste ting du selv kan gøre for at optimere hastigheden på din side, er at benytte browser caching. Bruger du ikke browser caching, bliver din side downloadet på ny hver gang en person besøger siden.

  For førstegangsbesøgende vil det ikke have nogen betydning, men besøger den samme person siden flere gange i streg, vil siden genindlæses langt hurtigere anden gang, tredje gang osv.

  Det samme gælder, hvis en person har din side åbent i flere forskellige browsere – siderne indlæses hurtigere. I Webamp tilbyder vi hosting på stærke servere med NGINX server caching, der sikrer en hurtigere loadtid.

  Hvis du ikke allerede vidste det, hører hastighedsoptimering til den del af SEO, der hedder → teknisk SEO.

  Få hjælp til din SEO-strategi med Københavns bedste SEO bureau.

  For mange plugins

  Har du en wordpress hjemmeside, har du formentlig også mange uundværlige plugins installeret – hvilket er godt!

  For mange plugins kan dog sænke hastigheden på din hjemmeside, da langt mere data skal fortolkes hver gang siden loades. Det er derfor vigtigt at overveje, om nogle plugins er unødvendige, og om det i virkeligheden bør gøres manuelt.

  Hvis du ikke allerede vidste det, hører hastighedsoptimering til den del af SEO, der hedder → teknisk SEO.

  Få vores (nørdede) SEO-specialister til at hastighedsoptimere din hjemmeside

  Er du i tvivl om din side loader for langsomt, kan vi give dig en gratis SEO test. Det eneste du skal gøre er at udfylde blanketten og så lander en rapport i din indbakke inden for 1-2 hverdage.

  Du er også velkommen til at give os et kald på tlf. 70 60 50 28 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

  Her på billedet ser du en af vores SEO specialister i færd med at lave en søgeordsanalyse.
  Som SEO bureau kan vi bl.a. hjælpe dig med opsætning af konverteringssporing.

  Mulighed for digital annoncering,
  SEO og professionelle tekster

  Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

  Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

  Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

  Support og hosting

  Endelig tilbyder vi også support- og hosting-aftaler. Det betyder, at du altid kontakte os og få rådgivning samt hjælp til rettelser og eventuelle tekniske problemer.

  Linkbuilding er en af de discipliner, vi som SEO-bureau kan hjælpe med.
  Som SEO bureau er en vigtig del af vores arbejde at evaluere og optimere.

  Kontakt os for et tilbud på en WordPress hjemmeside

  Skal vi designe og udvikle en WordPress hjemmeside til din virksomhed?

  Kontakt os på +45 70 60 50 28 eller info@webamp.dk, og kig forbi til en kop kaffe eller et ingefærshot og en snak om en webløsning, der passer til dine behov.

  Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
  Vil du samarbejde med os?

  Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?