Teknisk SEO

Har du styr på, hvad der afholder din hjemmeside fra høje rangeringer på Google?

Få et overblik over vigtige parametre
inden for teknisk SEO

Teknisk SEO hører til den mere nørdede del af søgemaskineoptimering – som om SEO ikke var nørdet nok i forvejen. I Webamp bliver du dog mødt af specialister med erfaringen inden for alle SEO-discipliner – og teknisk SEO er ingen undtagelse. Og vi deler gerne ud af vores viden. 

Her på siden kan du læse meget om alle de tunge og tekniske aspekter af søgemaskineoptimering og få svar følgende spørgsmål: 

  • Hvad er teknisk SEO? 
  • Hvad hører under teknisk SEO? 
  • Hvordan arbejder vi med teknisk SEO i Webamp? 
  • Hvordan kan du få hjælp til teknisk SEO på din hjemmeside? 

Har du lidt for travlt til at bruge din tid på at læse om de tunge og tekniske aspekter af søgemaskineoptimering? Så kontakt os på 70 60 50 28 eller info@webamp.dk for at få professionel hjælp til teknisk SEO.

Hvad er teknisk SEO?

Hvor on-page SEO er al den søgemaskineoptimering brugerne kan se, er teknisk SEO alt det arbejde, brugerne ikke ser. Men det gør Google! Sagt på en lidt enkel måde: Jo bedre din hjemmeside er teknisk optimeret, desto bedre vil Google forstå den. 

Forestiller du dig en hjemmeside som et hus, er teknisk SEO fundamentet, der sørger for, at huset er solidt plantet og ikke står og svajer. Uden et solidt fundament, kan man nemlig bygge noget så flot videre, men det vil altid være et middelmådigt resultat.

Teknisk SEO er derfor et vigtigt element, hvis du vil have en hjemmeside der er solidt placeret i Googles algoritmer. 

Hvad hører under teknisk SEO?

Struktureret data – Rich snippets
Rich snippets er kort sagt en måde, at skille sig ud fra mængden – og hvem ønsker ikke det?

Du har måske lagt mærke til, at der i nogle søgeresultater, figurerer stjerner under metateksten? De stjerne kommer ikke af sig selv, men fordi der er blevet indsat en bestemt kode. Alt efter hvilket produkt eller ydelse du sælger, er der forskellige rich snippets, som kan gavne dig. 

Sælger din virksomhed produkter, kan en rich snippet kode sørge for, at et billede af dine produkter, figurerer i selve søgeresultaterne. Opmærksomheden vil derfor rettes mod din side, og du får på den måde flere relevante besøgende. Er det i stedet en ydelse dit firma tilbyder, vil en anmeldelse kunne implementeres, og på den måde fungere som blikfang for potentielle kunder.                                                      

Vil du læse mere om, hvordan struktureret data fungerer, kan du læse mere i vores blogindlæg → En introduktion til struktureret data, sådan lærer du at forstå din hjemmeside bedre. 

Indeksering
For at du kan rangere højt på relevante søgeord, er det væsentligt, at Google ved at din hjemmeside eksisterer. Det er der kun én måde du kan sikre dig, og det er ved at have dine side indekseret

Måden det bliver gjort på, er ved at få et link fra en side, Google kender i forvejen. På den måde vil Googles crawlere automatisk opdage din hjemmeside og “tilføje” den til søgeresultaterne. 

Omdirigering af gamle landingssider
Du har sikkert oplevet, at klikke på et link, for efterfølgende at blive svært skuffet over indholdet på siden – nemlig en “404 fejl, denne side eksisterer ikke”. 

Som oftest er årsagen, at URL’en på et tidspunkt er blevet ændret og efterfølgende ikke er blevet omdirigeret til den nye side.

I SEO-verdenen kalder vi det for “døde links” og er noget, der hurtigst muligt skal rettes op på. Både fordi man risikerer at gå glip af salg, men også fordi det i “seo-øjemed” ser rigtig dårligt ud. 

Vil du vide, hvordan du kan få foretaget en teknisk seo analyse på din hjemmeside, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 70 60 50 28 eller sende en mail til info@webamp.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

 Mobilvenlighed 
I løbet af en dag er det de færreste, der sidder foran deres private computer og søger på Google. De fleste er konstant på farten, og derfor foretages rigtig mange af vores Google-søgninger på mobilen. 

Af den grund er det enormt vigtigt, at din hjemmeside er mobiloptimeret. På den måde sikrer du, at ingen kunder i stedet går til dine konkurrenter, fordi din side ikke kan indlæses. 

Hastighed på hjemmesiden
Brugere af internettet anno 2020 er mere utålmodige end nogensinde før. Ingen gider hjemmesider, der loader i sneglefart. 

En del af teknisk SEO er derfor at sørge for, at din hjemmeside er hastigheds optimeret. Er den det, er chancen for, at besøgende bliver på siden større.

Sådan arbejder vi med teknisk SEO i Webamp

Når vi laver teknisk SEO for dig, er det vores tekniske specialister, der kommer til stå for din hjemmeside.    

Fordi Googles algoritmer konstant bliver opdateret, yder vi vores ekspertise kontinuerligt. Vi sørger for, at din hjemmeside får den service, der skal til for, at der er bygget et godt fundament, som google anerkender med høje placeringer.

Sådan får du en teknisk SEO-analyse

En teknisk SEO analyse kan være med til at opdage huller i din hjemmeside, som afholder dine sider fra at rangere på side 1 – helt grundlæggende fordi Google ikke kan læse din side. 

Med en teknisk SEO-analyse vil vores specialister gennemgå din side på et dybdegående plan. Vi gennemgår alle ovenstående elementer,  Vil du høre mere om mulighederne for en sådan analyse, er du velkommen til at ringe og få en snak på tlf. 70 60 50 28 eller sende en mail til info@webamp.dk.

Hjælp til teknisk SEO

Hvis du er i tvivl om, du selv kan står for den tekniske seo på din hjemmeside, må det korte svar nok være: Nej – ellers havde du slet ikke haft behov for at læse hertil. Det kræver nemlig, at du både har forståelse for kode, og hvordan søgemaskiner ser og læser hjemmesider. 

Vil du have hjælp til teknisk SEO af et SEO bureau, er du derfor velkommen til at give os et kald på tlf. 70 60 50 28 eller sende os en mail til info@webamp.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Sådan starter vi dit SEO-arbejde


Grundig
søgeordsanalyse

Vi holder
et møde

Sundhedstjek
af side

Løbende
SEO-arbejde


Prøv vores SEO tester

Har din SEO brug for et sundhedstjek? Udfyld formularen,
så kigger vores SEO-specialister din hjemmeside igennem.

Udfyld formularen herunder

Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?