Få hjælp til SEO af erfarne
SEO-specialister

Giver arbejdet med SEO dig grå hår på hovedet, og opnår du ikke de placeringer på Google, som du ønsker? Få hjælp til din SEO af en erfaren SEO-specialist, der kan hjælpe dig med at komme ind i kampen om Googles favoritter. Kontakt Webamp for at få hjælp fra en af vores SEO-specialister.

Søger du job som SEO-specialist?

Prøv vores SEO-tester

Få gennemgået din SEO af en specialist

Har du brug for professionel rådgivning om SEO fra datadrevne SEO-specialister?

Hos Webamp kan vores specialister hjælpe dig med at identificere faldgruber, der forhindrer din hjemmeside i at performe på Google. Uanset om du skal bruge hjælp til indholdet, det tekniske eller linkbuilding, kan vi rådgive dig om, hvordan du optimerer din SEO bedst muligt.

Som SEO-bureau har vi både hænder og hoveder dybt begravet i gældende best practices inden for SEO- og SEM-verdenen, og vi står klar til at hjælpe dig med at analysere og forstå kompleks data – og ikke mindst omsætte det til konkrete SEO-strategier.

Vil du høre mere? Udfyld formularen, og lad os tage et møde om, hvordan vi kan hjælpe din hjemmeside på vej mod Googles gyldne side 1.

Hvad er en SEO-specialist?

SEO står for Search Engine Optimization, og en SEO-specialist er derfor en specialist inden for disciplinen søgeoptimering. Målet er at få din hjemmeside til at rangere så højt på Google som muligt, og hertil har SEO-specialisten en række værktøjer til at få dig helt til tops i de organiske resultater.

Det er ingen hemmelighed, at guldet ligger på Google´s side 1. Undersøgelser viser nemlig, at over 90% af alle organiske SEO-baserede klik går til hjemmesiderne på første side. Derfor er der kamp om topplaceringerne på Googles sejrspodie.

Det kræver dygtige folk, der kender Google komplekse algoritme ind og ud, og det er her SEO-specialister kommer ind i billedet.

SEO er mange ting, da søgemaskiner som Google har komplekse algoritmer, der vurderer og rangerer hjemmesider på forskellige søgeord med mere end 200 parametre. SEO-specialistens arbejde og værktøjer afhænger derfor af den specifikke case, der arbejdes på.


  Hvorfor skal du vælge en SEO-specialist?

  Man kan let fare vild i SEO´ens verden, da algoritmen er kompliceret og altid i evig forandring. Mange virksomheder river sig i håret, fordi de ved, at SEO er vigtigt. Men hvordan skal man gribe det an? Og hvor skal man finde tiden til SEO ved siden af sit normale arbejde?

  Med en SEO-specialist ved din side kan du trygt overlade tøjlerne og styringen af dit SEO-arbejde til erfarne, kyndige hænder. SEO-specialisten styrer processen mod Googles favoritter – både den indledende optimering og den vedvarende indsats, der skal til for at bevare de gode placeringer.

  Hos Webamp kan vores dygtige SEO-specialister hjælpe dig med at lægge den helt rigtige strategi, så din virksomhed kan komme med i kapløbet om de bedste Google placeringer. Vi finder de rette søgeord og sætter dem ind de rigtige steder, så du kan koncentrere dig om din virksomheds kerneområder.


  SEO-specialist

  Hvad laver en
  SEO-specialist?

  Listen for SEO-specialistens arbejdsområder er lang, da SEO har uendeligt mange led og afkroge. Der er mange forskellige holdninger til hvilke teknikker, der virker, og det er her SEO-specialisten kan sætte de rigtige værktøjer i brug for at skabe de ønskede resultater.

  SEO-specialisten laver bl.a.:

  Nogle gange skal SEO-specialisten rode dybt i værktøjskassen for at finde lige præcis de redskaber, der giver de ønskede resultater. Andre gange går det mere ligetil. Fælles er at professionel SEO-rådgivning er med til at løfte din hjemmesides rangering på Google.

  Kort sagt er det SEO-specialistens arbejde at give kompetent SEO-rådgivning og eksekvering, der skaber synlig værdi for din hjemmeside og fører dig tættere på Googles eftertragtede topplaceringer.

  Dét får du ud af professionel SEO-hjælp

  Hvis du stadig sidder med en tvivl om, hvorvidt det er vigtigt at arbejde med SEO, må det endnu en gang understreges, at SEO er alfa omega for at skabe trafik på din hjemmeside. Ganske enkelt fordi det kan blive din genvej til success på Google og hermed skabe success i din forretning.

  Har du ikke en målrettet SEO-strategi, vil din hjemmeside med høj sandsynlighed blive gemt og glemt i mængden af konkurrenter, der overhaler indenom. For ikke at ligge skjult i Googles mørke afkroge er det en god idé at få hjælp til SEO, så du kommer frem i lyset og bliver synlig.

  Med professionel SEO-hjælp får du:

  • Synlighed i søgemaskinerne
  • Tydelig eksponering hos kunder – i alle stadier af deres købsrejse
  • Relevant trafik til din hjemmeside og flere henvendelser
  • Større mulighed for at forøge omsætningen i din forretning. SEO skaber derfor værdi på flere parametre.
  Få hjælp til SEO af vores specialister

  Få hjælp til SEO af vores specialister

  Har du brug for hjælp til SEO fra en professionel SEO-specialist? Webamp er et seriøst SEO-bureau i København, der står klar til at hjælpe dig med at blive synlig i Googles resultater.

  Kontakt Webamp på 70 60 50 28 eller info@webamp.dk, og hør, hvad vores SEO-specialister kan gøre for din forretning.

  Webamp tilbyder 3 forskellige SEO abonnementer: Premium, Premium Plus og Paramount. Hvilket abonnement der passer bedst til dig, afhænger af dine behov og budgetter. Tag en snak med os, hvis du vil høre mere om fordelene ved de forskellige abonnementer.

  Uanset hvilket abonnement, du tegner, starter vores samarbejde altid med et møde og en god dialog. Det sikrer, at vi tager udgangspunkt i din virksomheds virkelighed, når vi laver din SEO markedsføring.

  Få testet din SEO med vores gratis SEO-test her.

  Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
  Vil du samarbejde med os?

  Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?