Metatjekker

URL


Resultatet er vejledende

Meta title

Mobil: 0 / 487px
Dekstop: 0 / 568px

Meta description

Mobil: 0 / 757px
Desktop: 0 / 940px

Desktop preview

meta title overskrift fra din hjemmeside
Google.com
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ullamcorper malesuada

Mobile preview

meta title overskrift fra din hjemmeside
Google.com
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ullamcorper malesuada

Din sidetitel er et af de vigtigste værktøjer til at forbedre din placering i søgemaskinerne. Metabeskrivelsen har derimod ikke indflydelse på din placering – men det betyder ikke, at du skal ignorere den. For en relevant metabeskrivelse giver en potentiel besøgende et godt indtryk af din side – og dermed en grund til at klikke sig ind på den.

Men din sidetitel og metabeskrivelse skal hverken være for kort eller for lang. Heldigvis har Google gjort det nemt for os, da de har sat en ramme for en optimal længde på henholdsvis sidetitler og metabeskrivelser.

Her taler vi dog ikke om antal ord eller tegn – men om pixel. Google anbefaler for eksempel, at din metabeskrivelse maksimalt fylder 487 pixel på mobil og 568 pixel på pc. Er den længere, vil Google (og andre søgemaskiner) klippe i din metabeskrivelse.

Desværre har de færreste en idé om, hvor meget en pixel fylder, og hvor lang sidetitel og metabeskrivelse dermed bør være. Derfor har Webamp udviklet en metatjekker – et digitalt målebånd, der sikrer en optimal længde på dine sidetitler og metabeskrivelser.

Med Webamps metatjekker kan du gøre din hjemmeside mere synlig og øge chancen for, at brugere klikker sig ind på den – uanset om de bruger pc eller mobil.

Læs mere om, hvordan du skriver fængende og relevante sidetitler og metabeskrivelser i indlægget “15 konkrete tips til at skrive en god landingsside”.

Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!



Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?