Få hjælp til Google-annoncering af erfarne
Google Ads-specialister

Føler du dig på dybt vand i arbejdet med Google Ads? Få hjælp til din Google Ads af professionelle Google Ads-specialister, der kan hjælpe din virksomhed med at sætte alle sejl til for konvertere på Google.

Søger du job som Google Ads-specialist?

Få hjælp til Google Ads

Søger du en Google Ads-specialist?

Har du brug for professionel rådgivning om Google Ads fra erfarne Google Ads-specialister, som målrettet arbejder med annoncering på Google for at sikre for, at din hjemmeside og webshop modtager de helt rigtige klik – og dermed at din virksomhed får flere leads og salg.

Som Google Ads-bureau har vi både hænder og hoveder dybt begravet i gældende best practices inden for Google Ads, og vi står klar til at hjælpe dig med annoncering – uanset om du ønsker optimering af en eksisterende Google Ads-konto eller opsætning af en helt ny.

Vil du høre mere? Udfyld formularen, og lad os tage et møde om, hvordan vi kan hjælpe din hjemmeside på vej mod flere leads og salg.

Hvad er en Google Ads-specialist?

Som navnet afslører, er en Google Ads-specialist ekspert i Google Ads, som kan hjælpe din virksomhed med at udnytte alle Googles annonceringsværktøjer. Det giver for mange virksomheder god mening at investere i Google Ads, da man med annonceringsformen kan opnå øget konvertering, flere kundehenvendelser og meget mere salg.

Google Ads gør betalt markedsføring effektivt. Det blander nemlig flere ingredienser i en meget virkningsfuld cocktail, der både indeholder 1) de mest brugte søgemaskiner, 2) de ord brugerne søger på, 3) millioner af hjemmesider og 4) et indkøbssystem baseret på cost-per-click. En opskrift som i sidste ende giver relevant trafik og konverteringer på din hjemmeside.

Alt dette og mere til sidder Google Ads-specialisten og nørder med til daglig. Det er Google Ads-specialistens arbejde at gøre virksomheders annonceringer synlige for de rigtige mennesker på netop de søgetermer, der er relevante for den pågældende virksomhed, produkter og services.


  Hvorfor skal du vælge en Google Ads-specialist?

  Sejler det, eller sejler du? Det spørgsmål skal du stille dig selv omkring din Google Ads-konto.

  Da klik-priserne på Google Ads bliver højere og højere, og synligheden på søgemaskinerne vægter mere og mere, er der flere fordele ved at have en Google Ads-specialist ombord på din rejse.

  Dybdegående kendskab og forståelse for din virksomhed er alfa omega. En Google Ads-specialist sætter sig ind i din virksomhed, dine produkter, ydelser og målgruppe for at skabe mest mulig værdi for dig med Google Ads.

  Dataen på Google Ads samt målretningen og opsætningen er mere kompleks end nogensinde. For begyndere kan Google Ads godt føles som at sejle uden nogen form for stedsans. En Google Ads-specialist kan hjælpe dig med at tage styringen og sørge for at udvælge de rigtige søgetermer, få gode klikpriser samt hjælpe med at holde din return of investment høj (ROI).

  Har du en Google Ads-specialist tilknyttet din virksomhed, kan du få hjælp til at få tilpasset dine annoncer til specifikke målgrupper eller evt. sprede dem ud på annonceringsformer som Google Shopping eller Youtube Ads.

  Med andre ord skal du nok få vind i sejlene med en Google Ads-specialist ved roret.


  En Google Ads-specialist har mange arbejdsopgaver.

  Hvad laver en
  Google Ads-specialist?

  En Google Ads-specialist har mange arbejdsopgaver. Hvilke knapper, der lige skal trykkes og drejes på, afhænger i høj grad af den enkelte virksomhed.

  Opgaverne består dog typisk af:

  • Oprettelse af tekstannoncer på Google
  • Opsætning af Google Shopping
  • Budjustering på annoncer
  • Lave søgeordsanalyse
  • Finde negative søgeord
  • Teste forskellige annoncer og budskaber
  • Remarketing
  • Display annoncering
  • Dynamisk annoncering
  • Overvågning, optimering og rapportering om vigtige KPI’er som ROAS, CTR mm.

  En Google Ads-specialist er guld værd for en virksomhed, når han eller hun besidder et bredt arsenal af annonceringsværktøjer, der kan skabe opmærksomhed omkring din virksomhed.

  Dét får du ud af professionel Google-hjælp

  • Øget salg af målrettede produkter eller services
  • Øget trafik til hjemmesiden og på den vis øget kendskab til jeres brand – enten via Google selv eller deres partnernetværk som EB, BT, TV2 osv.
  • Flere henvendelser via telefon eller e-mail
  • Flere nyhedsbrevstilmeldinger
  • Flere downloads af lead-genererende dokumenter og filer
  • Flere downloads af apps fra hjemmesiden eller direkte fra Google-søgningen
  • Kort sagt – mere gang i forretningen.
  Få hjælp til Google af vores specialister

  Få hjælp til Google Ads af vores specialister

  Har du brug for hjælp til Google Ads fra en professionel Google Ads-specialist? Med os som samarbejdspartnere kan du trygt overlade styringen og lade os kontrollere verdensgangen på din Google Ads-konto.

  Webamp er et seriøst Google Ads-bureau i København, der står klar til at hjælpe dig med at blive synlig på Google.

  Kontakt Webamp på 70 60 50 28 eller info@webamp.dk og hør, hvad vores Google Ads-specialister kan gøre for din forretning.

  Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
  Vil du samarbejde med os?

  Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?