Bliv en del af
Webamp familien

Hej Nørd. Udforsker. Idémager. Regelbryder.

Du er lige én for os.… Er vi noget for dig?

Om Webamp-holdet

I Webamp er vi et sammentømret, ungt hold af skæve hjerner.

Nogen larmer, andre har det bedre med et godt noise cancelling headset og et koncentreret blik på skærmen.

Nogen nulstiller arbejdshjernen med hot yoga eller kickboksning, andre tager til fodboldkampe eller ser true crime-serier. Nogen har sort humor, andre har… humor.

Vi har dog én ting til fælles. Vi lader nysgerrigheden og lysten til at eksperimentere herske på arbejdspladsen. Derfor hyrer vi altid folk, der brænder for deres felt. Og sjældent dem, der tror, de ved det hele i forvejen.

Vores arbejdsmiljø

Nogle gange har vi rigtig travlt - så travlt, at vi kan glemme at sætte opvaskeren i gang. Andre gange er der masser af tid til en tidlig fyraftensøl.

Men det vigtigste er, at vi altid tager os tid til at sørge for, at alle har det godt. At alle bliver hørt. Og at alle griner mindst 3 gange om ugen.

Vi ved godt, at vi også skal sælge os selv. Hey, arbejdspladsen er trods alt et sted, du skal bruge minimum 33,03 % af dine vågne timer om ugen på.

Så her er 3 gode grunde til, at du skal sende os din ansøgning:

  1.  Hos os har du direkte indflydelse på dine kunders resultater og på dagsordenen i Webamp. Vi har en flad struktur, og du har altid noget at skulle have sagt.

  2.  Der er plads til at fejle. Vi fejler faktisk ret ofte. Og det er dét, vi lærer af. Ja, det lyder lidt kliché. Men inden for digital marketing og webdesign, ændrer regler og algoritmer sig hele tiden. Derfor SKAL du kunne eksperimentere helt dér ude, hvor det føles usikkert og der er risiko for at skvatte. Men vi forventer også, at du lærer af det.

  3. Vi sparer og udveksler nye idéer hele tiden. Det er derfor kun dine egne ambitioner, der begrænser din udvikling hos os.

Andet vigtig viden/ligegyldig info om os:

  • Vi har et elektrisk kontor-løbehjul. Skal du til møde tæt på kontoret? Eller ned og hente pho eller kebab til fredagsfrokosten? Så snupper du bare kontorets elektriske løbehjul.

  • Vores account manager kalder konsekvent kontoret for “hjem”. Vi har prøvet at vænne ham af med det, men det ligger dybt i ham.

  • Når vi slår håret løs, gør vi det med friske aktiviteter som lasertag og X, julefrokoster i Grøften, gokart-kørsel,  fredagsøl på taget, månedlig pizza-fredag og andet godt fra krea-kassen.

  • Vi forsøger virkelig at have planter på kontoret. Men de har kort levetid (måske har du nogle tips?)

Vores rekrutteringsproces

Vi rekrutterer både ud fra mavefornemmelsen, og indikatorer på, at du har fagligheden i orden.

For at sikre dine faglige kompetencer vil du derfor som oftest blive stillet en opgave i løbet af rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og byde dig på en god kop kaffe!

Søg udopfordret her

Her fortæller vores Head of SEO
Christian, om hvordan det er at være en del af SEO-holdet.

Her fortæller vores webdesigner
Tobias, om hvordan det er at være en del af Web-afdelingen.

Her fortæller vores direktør
Nicolai Vittrup, om hvorfor han i sin tid startede Webamp.

Vester Farimagsgade 3, 3
1606 København V
+45 70 60 50 28
info@webamp.dk

 

CO2 neutral

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0