Hjemmeside – den vigtigste markedsføring af din virksomhed

Kvaliteten af din hjemmeside er afgørende for, hvor mange henvendelser din virksomhed får. Disse henvendelser er afgørende, hvis din virksomhed skal vokse og udvikle sig. Din hjemmeside er en visuel formidling af din virksomheds identitet, og er derfor vigtig at prioritere, når du ønsker at nå potentielle kunder online på en professionel og troværdig måde.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder og løsninger, når du skal have ny hjemmeside. Derfor indleder vi altid et samarbejde med et personligt designmøde, mellem dig og en af vores dygtige webnørder. Sammen skræddersyer vi din nye hjemmeside til dine behov og ønsker. Derefter udvikler den samme webnørd din nye hjemmeside og sørger for, at din virksomheds værdier skinner igennem.

Hos Webamp stræber vi efter at øge opmærksomheden omkring din virksomhed gennem hjemmesiden med et visuelt, æstetisk udtryk. Vi har arbejdet med både store og små virksomheder og ved, hvor vigtig genkendeligheden er. Derfor skaber vi unikke hjemmesider – hver gang.

Vi har lavet hjemmesider der har været nomineret til design priser. Når vi siger unikke hjemmesider, mener vi det.
Du kan samle din digitale markedsføring et sted, og lad os stå få din søgemaskineoptimering.
Derudover er vi Google Partner, og overser over en million kr. om året i AdWords spending for vores kunder. Det har givet et langt højere afkast på deres investering i AdWords og tillid til vores færdigheder.

hjemmeside

Hvordan arbejder vi?

Design møde

Så snart du har indgået et samarbejde med Webamp, bliver du inviteret til designmøde med en webdesigner. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og forventninger til din nye hjemmesides funktioner, samt hvordan din virksomheds identitet skal komme til udtryk gennem det visuelle design.

Udkast

Når både design og indhold er aftalt, udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside. Hermed får du noget konkret at forholde dig til, så vi sammen sikrer, at vi er på rette vej i vores arbejde med udformningen af din nye unikke hjemmeside.

Rettegange

Ud fra det første udkast har du mulighed for at komme med forslag og rettelser til hjemmesiden. Således får vi tilpasset eventuelle småting, så din nye hjemmeside lever fuldstændig op til dine forventninger.

færdigt produkt

Når vi har færdigudviklet din nye hjemmeside og du har godkendt den, er vi klar til at gå online. Med din nye, professionel og unik hjemmeside har du nu taget det vigtigste skridt for din virksomheds online markedsføring.