SEO

Book en Google Ads performance analyse

Oplever du, at dine Google Ads er synlige på de forkerte søgetermer? Eller betaler du høje klikpriser samtidig med, at din return of investment (ROI) ligger i den lave ende? 

Hos Webamp kan du booke en gratis performance analyse af din Google Ads, og få et konkret svar og feedback på din annoncering.

Gratis performance analyse

Webamp, et bureau for de ambitiøse

Som digitalt marketingbureau hjælper vi ambitiøse virksomheder med at optimere deres annonceringer – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste PPC-samarbejde, vi indgår. Fokuseret rådgivning og skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Fælles for alle vores kunder er, at de vil være synlige der, hvor deres kunder befinder sig. Vi hjælper virksomheder med at gøre deres annonceringer synlige for de rigtige målgrupper og på de søgetermer, der har relevans for lige netop deres virksomhed, produkter og services.

Har du en virksomhed som i forvejen gør sig i PPC? Eller ønsker du at blive sat ind i dette smarte værktøj? Som Google Ads-bureau, kan Webamp være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundens opmærksomhed.

Så hvis du ønsker at øge dine eksponeringer og opnå høj return of investment (ROI) på dine annoncer, så tøv ikke med at tage fat i os.

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Lær mere om Google Ads

Vil du blive klogere på digital markedsføring? På vores Webamp Academy-side får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt. Gå på opdagelse i vores vidensunivers her.

Giver dine Ads på Google mærkbare resultater?

Skaber din Google Ads resultater?

Du ved sikkert allerede, at god annoncering på Google skaber både målrettet og relevant trafik til din hjemmeside.

Men skaber din trafik også salgsmuligheder?

Dine resultater afhænger af en lang række parametre, som kan være svære at gennemskue – men som også gemmer på et hav af muligheder, som kan sikre, at du får mere ud af hver enkel annoncekrone.

I performance analysen får du bl.a. svar på:

 • Om din indsats er datadrevet og målbar.
 • Om du overser optimeringsmuligheder.
 • Om der er sammenhæng mellem content og Google Ads.
 • Om du betaler overpris for kliks.
 • Om du spilder dyrebare annoncekroner på søgeord, der aldrig har skabt resultater. 

På den måde får du et konkret og ikke mindst databaseret indblik i, hvordan din annoncering performer – ovenikøbet ganske gratis. Dermed får du svar på, om du får mest muligt ud af dit nuværende budget.

performance i Google Ads

Få kigget din annonceing efter i sømmene

Kampen om de mest rentable annoncesæt på Google kan være ganske hård. Det er derfor alfa og omega, at din annonceindsats er målrettet og endnu vigtigere: datadrevet.

For data giver dig overblik over, hvor du skaber konverteringer – og endnu vigtigere, hvor du spilder annoncekroner. Det lyder måske kompliceret, men det kan faktisk gøres helt simpelt. Og det er præcis, hvad vi vil hjælpe dig med.

En performance analyse giver som regel en af følgende udfald:

 • Din annoncering performer rigtig godt, og du skal bare give den gas!
 • Din annoncering kræver mindre overskuelige justeringer, som nemt kan gøre udbyttet af annonceringen større.
 • Din annoncering er fyldt med fejl i opsætning, data, performance eller andre vigtige parametre, og du kan få meget mere ud af en mere målrettet indsats.

Du ender derfor både med feedback på din nuværende annoncering – men også med en række optimeringsmuligheder og gode tips og tricks til, hvordan du får mere ud af dit annoncebudget.

 • Quote icon

  I mit samarbejde med Webamp har jeg fået en øget indsigt i, hvordan vi bruger vores penge rigtigt. Derudover har vi oplevet en højere trafik, som har generet en højere omsætning. Jeg vil anbefale Webamp til andre virksomheder, fordi de forhåbentligt kan få den samme ro i maven.

Vil du se, hvordan vi gør?

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Få gennemgået din Google Ads af en specialist

Vi er klar til at hjælpe dig med at analysere, hvad der skal til, for at din Google Ads kører, som de skal. Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.

Lad os overhale dine konkurrenter sammen

Gratis sparring samtale?