En hjemmeside med sjæl og øget synlighed

Sådan fik vi Saxil Cykler på forsiden af Google.
Quote icon
Folkene fra Webamp er dygtigere, mere ambitiøse, mere kreative og mere flittige end de fleste. Jeg har outsourcet og samarbejdet med rigtig mange mediebureauer gennem tiden, men aldrig har jeg haft en bedre oplevelse end den jeg har haft med Webamp. De leverer originale, flotte og effektive hjemmesider og laver professionel SEO med resultater!
Pelle Von Schantz
Digital Marketing Manager
Saxil Cykler logo

Med SEO skal hjemmeside bygges – uden at gå på kompromis med sjæl og historie

Saxil Cykler er stiftet af den kendte danske cykelrytter Børge Saxil, som åbnede cykelbutikken tilbage i 1952 og drev frem til sin død. I dag ligger forretningen i hjertet af Østerbro på Østerfælled Torv i København.

I 2017 og 2018 udkom Saxil Cykler med deres serie af egenproducerede bycykler, der passer til det urbane liv og danske vejrforhold, og alle tre modeller kan købes via webshoppen på hjemmesiden.

Information om kunden

Hjemmeside

Periode

Marts 2018

Opgave

Saxil Cykler tog fat i Webamp med et ønske om at redesigne hjemmesiden, og det var vigtigt for dem, at bevare og integrere cykelbutikkens sjæl og historie i deres online tilstedeværelse. Af samme årsag var nøgleordene i designprocessen “traditionstro”, “historisk”, og “uformel”.

Foruden et lækkert, brugervenligt design af hjemmesiden, ønskede Saxil Cykler også at nå ud til flere potentielle kunder.

Løsningsmodel

Fokus for hjemmesidens opbygning er de tre cykeldesigns, Saxil Cykler har udviklet og den tilhørende webshop, hvor både cyklerne og deres tilbehør kan købes. Designet er sat sådan op, at hver enkel side og produkt er tilpasset til at skildre sit eget miljø, og alle produkter og historier kommer til sin fulde ret.

Vi har gjort følgende:


  • Content Marketing
  • Konverteringsoptimering
  • Redesign af hjemmeside
  • Skræddersyet WooCommerce-løsning
  • UX Optimering
  • Linkbuilding
  • Eksekvering af de nyeste tiltag inden for SEO

Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!

Vi guider dig til succes

Vi er en et hold af specialister, der elsker at udfordre dét, vi allerede ved.

Nyhedsbrev

Få vores viden inden for Google-verdenen.