Videoproduktion og konceptudvikling

Professionel videoproduktion supplerer din online markedsføring effektivt og variere dit content, så du får fat på flere kunder. Få hjælp til videoproduktion hos Webamp – fra idé og konceptudvikling til produktion og redigering.

Videoproduktion - opnå effekten af visuelle virkemidler

Skab værdi med
visuelle virkemidler

Halter dit nuværende videoindhold på din hjemmeside? Ser det uprofessionelt ud med kedelige farver og manglende innovative og kreative indspark?

Det er ikke kun brugeroplevelsen, der vil blive markant bedre af gode billeder, men din SEO kan bestemt også have gavn af stemningsfuldt og relevant content. 

Hos Webamp kan vores garvede content-team hjælpe dig med det hele. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om dit drømme videoindhold!

Vores dygtige Google Ads-specialister, SEO-specialister og SoMe-specialister står klar til at hjælpe dig indenfor alle områder af digital markedsføring. 

Racoon logo
Stilleben logo
Nellemann Leasing logo

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på digital markedsføring? På vores Webamp Academy-side får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt. Gå på opdagelse i vores vidensunivers her.

5 fordele ved videoproduktion

Der er mange gode grunde til at tilvælge video og content – læs med og få de 5 bedste grunde til at fokusere på videoproduktion. 

 • Web ikon

  1. Kommende kunder husker dig bedre

  Hjernen reagerer automatisk på bevægelse, og via video sætter man flere sanser i spil end via beskrivelser og statiske billeder. Det forøger chancen for at aktivere adrenalin og endorfiner, som forbedrer underholdningsværdien for modtagerne.

  Med videoproduktion kan du derfor få dine kunder til bedre at huske dig, dine budskaber, dine produkter og din virksomhed – ganske enkelt fordi vi mennesker har lettere ved at afkode visuelt indhold.

 • Social ikon

  2. Videoindhold engagerer og konverterer bedre

  “Vi vil så gerne have, at du bliver lidt længere…” sådan lød et kendt slogan hos en dansk supermarkedskæde. Spot on! For hvilken virksomhed kan ikke erklære sig enig i det slogan?

  Desværre er vi håbløst utålmodige, når vi browser på nettet, og derfor kan du sjældent forvente, at besøgende på din hjemmeside bliver hængende særligt længe. Faktisk ligger den gennemsnitlige sessionsvarighed (den tid, en besøgende bruger på hjemmesiden, inden vedkommende klikker sig videre) på de fleste hjemmesider på under 1 minut. Og det er altså sjældent nok til at engagere – og ikke mindst konvertere!

  På sider med videoindhold kan du til gengæld gange den gennemsnitlige sessionsvarighed med op til 6 gange af gennemsnittet. Videoindhold øger med andre ord eksponentielt dine brugeres interesse.

  Det gør også dine besøgende mere tilbøjelige til at konvertere fra nysgerrige smugkiggere til betalende kunder. Med højere engagement kommer også en højere konverteringsrate!

 • SEO ikon

  3. Video styrker din synlighed i søgemaskinerne

  Det er ikke kun dine brugeres øjne, der er vilde med videoer – verdens største søgemaskine, Google, har også blik for dem. Google prioriterer nemlig i høj grad landingssider med videoindhold. Og hvad Google er vild med, bør du også være være vild med – for det er søgemaskinen, der bestemmer, om du skal vises frem i fuldt flor for dine kunder på side 1 eller ligge gemt og glemt på side 2.

  Videoindhold kan altså understøtte din søgemaskineoptimering og gøre dig mere synlig på verdens største søgemaskine – men også på verdens næststørste, Youtube, hvis du også satser på Yotube som markedsføringsplatform. Det skaber en win-win-situation, da Youtube-indhold på mange søgninger også får topplaceringer øverst på Google.

  Videoproduktion kan altså være din billet ind i varmen hos de absolut to største søgemaskiner i verden.

 • Social ikon

  4. Skil dig ud fra mængden på de sociale medier

  Videoformatet er et genialt blikfang på de sociale medier, hvor brugerne er endnu mere utålmodige end på din hjemmeside.

  På de sociale medier fisker du typisk højere op i kunderejsen – det vil sige efter brugere, der måske ikke direkte søger produkter eller services, du tilbyder, men som du på sigt kan konvertere til kunder. Derfor skal du også gøre en ekstra indsats for at vække deres interesse. Lidt ligesom et gadeskilt foran en fysisk butik skal skille sig ud i mængden for at lokke forbipasserende ind i butikken.

  Video content er en åbenlyst metode til at udbrede og dele dit budskab på de sociale medier – uden at det drukner i den uendelige mængde af information på Facebook, Instagram, Linkedin og andre sociale medier, da det det dynamiske og visuelle format skaber blikfang i Instagram- eller Facebook-feedet.

  Videoindhold kan kort sagt skabe leadgenerering via de sociale medier – og dermed styrke din SoMe-marketing.

 • Levende billeder skaber tillid

  5. Levende billeder skaber tillid

  Endelig kan videoindhold være med til skabe tillid hos din målgruppe. For på levende billeder er jeres virksomhed ikke bare endnu en virksomhed, som gemmer sig bag en webshop eller et website.

  Via video bliver I til rigtige mennesker, som modtagerne kan forholde sig til. Og mennesker handler først og fremmest med mennesker.

  Dermed kan video være med til at skabe tryghed og tillid hos din målgruppe, fordi det får din virksomhed til at fremstå mere autentisk, personlig og i øjenhøjde med kommende kunder.

 • Quote icon

  I mit samarbejde med Webamp har jeg fået en øget indsigt i, hvordan vi bruger vores penge rigtigt. Derudover har vi oplevet en højere trafik, som har generet en højere omsætning. Jeg vil anbefale Webamp til andre virksomheder, fordi de forhåbentligt kan få den samme ro i maven.

Videoproduktion gør din hjemmeside brugervenlig

Mere end et visuelt visitkort

Nu ved du, hvorfor video virker på web. Men hvorfor så vælge Webamp til at producere dit videoindhold?

Ganske enkelt fordi vi er et 360 graders digitalt markedsførings-bureau med fuld forståelse for alle online kanaler og formater. Vi forstår kunderejsen, og vi formår at sætte dit indhold ind i den rette kontekst – altid tilpasset dét sted i rejsen, hvor dine potentielle kunder befinder sig

Vi stiller med et stærkt hold, som er fuldt og erfarent besat på alle positioner – fra online marketing-specialister og tekstforfattere til videografer og klippere.

Det sikrer, at dine videoer hverken ender som dødfødte idéer eller som substansløse visuelle visitkort uden eksistensgrundlag, men faktisk rammer dine potentielle kunder det rette sted og i den rette kontekst – om det så er gennem top funnel leadgenerering på de sociale medier, via informativt content marketing på din hjemmeside eller som sidste skub til købeklare kunder på din webshop.

Vil du se, hvordan vi gør?

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at fremvise vores arbejde.
Dyk ned i vores cases lige her.

Lad os tale om videoproduktion

Kontakt os for hjælp til videoproduktion og konceptudvikling. Så støver vi storyboardet af, pudser kameralinserne, indstiller belysningen, og stiller skarpt på at synliggøre din virksomhed i det digitale landskab.

Lad os overhale dine konkurrenter sammen

Skal vi udvikle idéer sammen?

Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!

Vi guider dig til succes

Vi er en et hold af specialister, der elsker at udfordre dét, vi allerede ved.

Nyhedsbrev

Få vores viden inden for Google-verdenen.