Videoproduktion i København – skab værdi med visuelle virkemidler

Med professionel videoproduktion kan du supplere din online markedsføring effektivt og variere dit content, så du får fat på flere kunder. Få hjælp til videoproduktion hos Webamp – fra idé og konceptudvikling til produktion og redigering.

Skal dit videoindhold finpudses?

Webamps content-team står klar til at hjælpe dig

Halter dit nuværende videoindhold på din hjemmeside? Ser det uprofessionelt ud med kedelige farver og manglende innovative og kreative indspark?

Eller oplever du, at din virksomheds identitet ikke skinner igennem i jeres videoer?

Måske står I og mangler en videograf, som kan producere videocontent til jeres næste event?

Hos Webamp kan vores garvede content-team hjælpe dig med det hele. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om dit drømme videoindhold!

Videoproduktion for de ambitiøse

Som 360 graders markedsføringbureau har vi i flere år hjulpet ambitiøse virksomheder med at blive synlige på nettet – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder. 

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hvert eneste samarbejde, vi indgår: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner. 

Og selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De vil være synlige i mængden – og dermed skille sig ud fra konkurrencen.

Din virksomhed har med sikkerhed samme ønske – og her kan videoindhold være et uundværligt aktiv. Webamp kan som din eksterne content-kreatør være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om at gøre dig bemærket på de sociale medier og i søgemaskinerne.

Så hvis du ønsker mere synlighed på nettet, så tøv ikke med at tage fat i os.


  5 fordele ved videoindhold
  – hvorfor vælge video?

  “Hvorfor skal jeg egentlig vælge video i min markedsføring?” spørger du måske dig selv.

  Det korte svar er, at videoformatet kan blive en vital del af din online markedsføring, hvis du satser på din hjemmeside til at skaffe leads og nye kunder.

  Og det er der flere gode grunde til… vi kan blandt andet komme i tanke om følgende fem:

  1. Kommende kunder husker dig bedre

  Hjernen reagerer automatisk på bevægelse, og via video sætter man flere sanser i spil end via beskrivelser og statiske billeder. Det forøger chancen for at aktivere adrenalin og endorfiner, som forbedrer underholdningsværdien for modtagerne.

  Med videoproduktion kan du derfor få dine kunder til bedre at huske dig, dine budskaber, dine produkter og din virksomhed – ganske enkelt fordi vi mennesker har lettere ved at afkode visuelt indhold.

  Der er mange fordele ved videoindhold på din hjemmeside
  Videoindhold på din hjemmeside hjælper dig med at komme højere på Google

  2. Videoindhold engagerer og konverterer bedre

  Vi vil så gerne have, at du bliver lidt længere… sådan lød et kendt slogan hos en dansk supermarkedskæde. Spot on! For hvilken virksomhed kan ikke erklære sig enig i det slogan?

  Desværre er vi håbløst utålmodige, når vi browser på nettet, og derfor kan du sjældent forvente, at besøgende på din hjemmeside bliver hængende særligt længe. Faktisk ligger den gennemsnitlige sessionsvarighed (den tid, en besøgende bruger på hjemmesiden, inden vedkommende klikker sig videre) på de fleste hjemmesider på under 1 minut. Og det er altså sjældent nok til at engagere – og ikke mindst konvertere!

  På sider med videoindhold kan du til gengæld gange den gennemsnitlige sessionsvarighed med op til 6 gange af gennemsnittet. Videoindhold øger med andre ord eksponentielt dine brugeres interesse.

  Det gør også dine besøgende mere tilbøjelige til at konvertere fra nysgerrige smugkiggere til betalende kunder. Med højere engagement kommer også en højere konverteringsrate!

  3. Video styrker din synlighed i søgemaskinerne

  Det er ikke kun dine brugeres øjne, der er vilde med videoer – verdens største søgemaskine, Google, har også blik for dem. Google prioriterer nemlig i høj grad landingssider med videoindhold. Og hvad Google er vild med, bør du også være være vild med – for det er søgemaskinen, der bestemmer, om du skal vises frem i fuldt flor for dine kunder på side 1 eller ligge gemt og glemt på side 2.

  Videoindhold kan altså understøtte din søgemaskineoptimering og gøre dig mere synlig på verdens største søgemaskine – men også på verdens næststørste, Youtube, hvis du også satser på Yotube som markedsføringsplatform. Det skaber en win-win-situation, da Youtube-indhold på mange søgninger også får topplaceringer øverst på Google.

  Videoproduktion kan altså være din billet ind i varmen hos de absolut to største søgemaskiner i verden.

   Video styrker din synlighed i søgemaskinerne.
  Som SEO-bureau arbejder vi bl.a. med optimering af indhold på din hjemmeside.

  4. Skil dig ud fra mængden på de sociale medier

  Videoformatet er et genialt blikfang på de sociale medier, hvor brugerne er endnu mere utålmodige end på din hjemmeside.

  På de sociale medier fisker du typisk højere op i kunderejsen – det vil sige efter brugere, der måske ikke direkte søger produkter eller services, du tilbyder, men som du på sigt kan konvertere til kunder. Derfor skal du også gøre en ekstra indsats for at vække deres interesse. Lidt ligesom et gadeskilt foran en fysisk butik skal skille sig ud i mængden for at lokke forbipasserende ind i butikken.

  Video content er en åbenlyst metode til at udbrede og dele dit budskab på de sociale medier – uden at det drukner i den uendelige mængde af information på Facebook, Instagram, Linkedin og andre sociale medier, da det det dynamiske og visuelle format skaber blikfang i Instagram- eller Facebook-feedet.

  Videoindhold kan kort sagt skabe leadgenerering via de sociale medier – og dermed styrke din SoMe-marketing.

  5. Levende billeder skaber tillid og tryghed hos din målgruppe

  Endelig kan videoindhold være med til skabe tillid hos din målgruppe. For på levende billeder er jeres virksomhed ikke bare endnu en virksomhed, som gemmer sig bag en webshop eller et website.

  Via video bliver I til rigtige mennesker, som modtagerne kan forholde sig til. Og mennesker handler først og fremmest med mennesker.

  Dermed kan video være med til at skabe tryghed og tillid hos din målgruppe, fordi det får din virksomhed til at fremstå mere autentisk, personlig og i øjenhøjde med kommende kunder.

  Som SEO-bureau laver vi bl.a. teknisk SEO
  Webamp, dit SEO bureau, er her i gang med en teknisk analyse af hjemmeside.

  Mere end et visuelt visitkort – derfor skal du vælge Webamp til videoproduktion

  Nu ved du, hvorfor video virker på web. Men hvorfor så vælge Webamp til at producere dit videoindhold?

  Ganske enkelt fordi vi er et 360 graders online markedsførings-bureau med fuld forståelse for alle online kanaler og formater. Vi forstår kunderejsen, og vi formår at sætte dit indhold ind i den rette kontekst – altid tilpasset dét sted i rejsen, hvor dine potentielle kunder befinder sig

  Vi stiller med et stærkt hold, som er fuldt og erfarent besat på alle positioner – fra online marketing-specialister og tekstforfattere til videografer og klippere.

  Det sikrer, at dine videoer hverken ender som dødfødte idéer eller som substansløse visuelle visitkort uden eksistensgrundlag, men faktisk rammer dine potentielle kunder det rette sted og i den rette kontekst – om det så er gennem top funnel leadgenerering på de sociale medier, via informativt content marketing på din hjemmeside eller som sidste skub til købeklare kunder på din webshop.

  Skal vi hjælpe med din videoproduktion?

  Mangler du et boost til visuel markedsføring af produkter eller ydelser? Så lad os hjælpe dig med videoproduktion.

  Vi har selvfølgelig alt det fornødne udstyr til at producere, hvad du ønsker af lækre reklame-, produkt- og eventvideoer, ligesom vi kan kan vejlede dig i, hvordan videoformatet kan hjælpe dit brand.

  Kort sagt: Har du ikke erfaringen eller det nødvendige udstyr, kan du skifte os ind til at idégenere og videoproducere.

  Hvad end dit budskab er, sørger vi for at formidle det skarpt og situationstilpasset, så det hverken er for småt eller for stort til at slå igennem. Som webbureau er vi eksperter i at rykke vores kunder frem i deres kunders bevidsthed.

  Her på billedet ser du en af vores SEO specialister i færd med at lave en søgeordsanalyse.
  Vi står klar til at vise dig vejen på web visuelt via velproduceret videoindhold

  Vi står klar til at vise dig vejen på web visuelt via velproduceret videoindhold

  Fang os på 70 60 50 28, eller kontakt os gennem vores kontaktformular.

  Så støver vi storyboardet af, pudser kameralinserne, indstiller belysningen, og stiller skarpt på at synliggøre din virksomhed i det digitale landskab.

  Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
  Vil du samarbejde med os?

  Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?