Case
Saxil Cykler

En hjemmeside med sjæl og øget synlighed

Opgave

Med ønsket om et redesign af deres hjemmeside tog Saxil Cykler Østerbro fat i Webamp.

Cykelbutikken har historie helt tilbage til 1952, sjæl og et hamrende spændende koncept til alle by-cyklister. Webamps vigtigste fokus i processen var derfor på at skildre deres danske historie og sjæl.

Udover et lækkert, brugervenligt design af hjemmesiden, ønskede Saxil Cykler også at nå ud til flere potentielle kunder.

Løsning

For at skildre deres cykelunivers på bedste vis, var nøgleordene i designprocessen “traditionstro”, “historisk”, og “uformel”.

Designet er sat sådan op, at hver enkel side og produkt er tilpasset til at skildre sit eget miljø, og alle produkter og historier kommer til sin fulde ret.

Som kerneelement har vi lavet en landingsside til hver af Saxil Cyklers tre typer bycykler. Hver side præsenterer sit eget lille univers - gennem både tekst og billeder.

Det var essentielt for os at sikre kontinuitet i brandets udtryk gennem hele siden - hvorfor baggrundsfarven for navigationsmenuen bl.a. skifter fra transparent til rød, når brugeren scroller ned - og striberne fra logoet vises.

Skrifttypen der følger hele siden igennem, er samtidig taget fra logo-emblemet, for at understrege Saxils grafiske identitet.

For at opnå Saxils forretningsmål med større synlighed på nettet, igangsatte vi derudover en frugtbar kombination af en heftig SEO-indsats og Google AdWords annoncer.

Kunde

Saxil Cykler

Produkter

Vi har gjort følgende

  • Redesign af hjemmeside
  • Skræddersyet WooCommerce-løsning
  • Linkbuilding
  • Content Marketing
  • UX Optimering
  • Konverteringsoptimering
  • Eksekvering af de nyeste tiltag inden for SEO

Saxil Cykler

case saxil ny webside

Vil du også i toppen af Google?

Hvis du vil undersøge, hvor synlig din hjemmeside er på relevante søgeord, kan Webamp hjælpe. Udfyld kontaktformularen, så modtager du en SEO-rapport og et opkald fra os, så vi sammen kan gennemgå status og muligheder for SEO til din hjemmeside.

Vester Farimagsgade 3, 3
1606 København V
+45 70 60 50 28
info@webamp.dk

 

CO2 neutral

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0