Case
Podland

Designet og effektiv platform til Danmarks nye podcast-univers

Opgave

Cathrine Widunok Wichmand og Charlotte Rønn Dons stiftede i 2017 Danmarks første agentbureau for podcastere. Det nyfødte projekt krævede naturligvis en hjemmeside, som bureauet kunne brande sig igennem, og vigtigst af alt - der helt automatisk kunne trække podcast-afsnit fra udbydere ind på siden.

 

Løsning

Den tekniske implementering
For at gøre siden så smart som mulig, lavede vi hjemmesiden som en platform, der af sig selv kan trække podcast-afsnit fra dets udbydere og samle dem under Podlands tag. Denne implementering har gjort, at siden ikke kræver konstant manuel opdatering.

Designet
Vi besluttede os for, at farverne på siden skulle genbruge firmalogoets farvetema.

Siden skulle samtidig illustrere, at man her kan høre over hundredvis af timers underholdning - dog uden faren for, at man mister overblikket eller interessen for at klikke videre til en specifik episode.

For at gøre navigationen på siden anderledes, lavede vi menuen som et æstetisk og let-overskueligt overlay.

Ved at inkludere en silhuet af København som baggrundsillustration i en lys rosa, styrkede vi sidens visuelle udtryk og tilføjede et strejf af lokal identitet.

By-silhuetten skildrer samtidig, hvordan de forskellige podcasts flyver gennem byen, i takt med at de bliver spillet rundt omkring.

Resultat

På dagen hjemmesiden gik i luften, var der hele 10.000 besøgende forbi. Platformen kører fortsat problemfrit, og de to ildsjæle Cathrine Wichmand og Charlotte Rønn Dons er glade for designet.

Kunde

Podland

Produkter

Vi har gjort følgende

  • Webdesign
  • Implementering af automatisk indsamling af podcast-afsnit til afspilning på sitet
  • En stabil og sikker hosting, der kan klare et højt antal besøgende

Medieomtale

Mediawatch: P3-profiler etablerer podcastselskab


Podland

case med podland

Vil du også i toppen af Google?

Hvis du vil undersøge, hvor synlig din hjemmeside er på relevante søgeord, kan Webamp hjælpe. Udfyld kontaktformularen, så modtager du en SEO-rapport og et opkald fra os, så vi sammen kan gennemgå status og muligheder for SEO til din hjemmeside.

Vester Farimagsgade 3, 3
1606 København V
+45 70 60 50 28
info@webamp.dk

 

CO2 neutral

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0