Permild & Rosengreen

Fra butik til webshop: En strategisk tretrinsraket fik Permild & Rosengreens onlineordre til at vokse.

Information om kunden

Hjemmeside

Periode

Januar 2019
Opgaver

SEO - PPC/Google Ads

Plakatforretningen, der strøg til tops i Google

En strategisk tretrinsraket fik Permild & Rosengreens onlineordre til at vokse.

Fra stamkunder i butikken til voksende ordreliste fra Google Shopping.

Permild & Rosengreen har siden 1947 udgivet kunsttryk, lige fra litografier til kunstplakater og alt derimellem. Kendetegnet for Permild & Rosengreen er kompromisløs kvalitet, og foruden deres webshop markedsføres og sælges deres produkter til udvalgte kunder i og uden for Danmark, ligesom de - med egne ord - er stolte leverandører til blandt andet Tivoli, Louisiana og Korsbæk på Bakken.

Opgave

Webamp skulle være med til at få Permild & Rosengreen helt i top på Googles søgeresultater. Derudover var der et ønske om at skabe en online troværdighed, der matchede Permild & Rosengreens mange års anciennitet som en af de ældste plakatforretninger i Danmark.

Løsningsmodel

For at sikre Permild & Rosengreen en plads på forsiden af Googles søgeresultater, blev der sat ind med en strategisk tretrinsraket: SEO, Google Ads og Google Shopping.

Ved hjælp af SEO og Google Ads/Shopping har Permild & Rosengreen oplevet stor vækst fra måned til måned, hvilket blandt andet kan ses på deres medarbejderliste, som er steget fra 2 til 10 på lidt over et år. De hurtigste resultater skete, da Permild & Rosengreen kom på Google Shopping, hvor resultatet kunne mærkes på ordrelisten inden for den første måned.

Vi har gjort følgende:


  • Shopping Feed (Datafeedwatch)
  • SEO
  • Linkbuilding
  • Google Ads

Kundeudtalelse

Jeg har arbejdet sammen med Webamp i flere virksomheder, og alle gange har de vist deres værd. Dialogen har altid været god, saglig og nemt forståelig selv for lægmand, hvilket betyder meget for mig. Så skal du have mere gang i din virksomhed, så tag en snak med Webamp.
- David Furland Ree -

Vi gør os i glade kunder!

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?