Case
GoAgile

Moderne webdesign med visuel genkendelighed

Opgave

Konsulentvirksomheden goAgile udbyder kurser og rådgivning i agil ledelse.

Ledelseskurser er oppe i tiden, og derfor lå det lige til højrebenet, at goAgiles moderne brand skulle præsenteres på en moderne hjemmeside.

I 2017 slog vores webdesigner og holdet i goAgile derfor hovederne sammen om designet af en ny hjemmeside.

Løsning

Den nye hjemmeside skulle vigtigst af alt tale til den rigtige målgruppe - ledere i virksomheder.

Samtidig skulle det lettere komplicerede emne, agil projektledelse, skildres på en indbydende og letspiselig måde. Nøgleordene i designprocessen var derfor “moderne”, “professionel” og “enkel”.

Vi besluttede os for at lave “above the fold”-området af forsiden med et stort billede og en kort forklarende punchline. Denne del af hjemmesiden skulle fungere som et visitkort af virksomheden, såvel som de to ejere, Ole og Jenni Jepsen.

For at skabe en sammenhæng i det visuelle udtryk af hele siden, valgte vi at bruge de samme farvetemaer på knapper, tekst og baggrunde - som farvenuancerne i billedet på forsiden.

Ved at inddrage visual boards og mindmaps på flere af landingssiderne, forsøgte vi samtidig at skabe en rød tråd mellem goAgiles fysiske kurser og deres digitale identitet. På den vis ville tidligere kursister få en fornemmelse af genkendelighed, når de efterfølgende besøgte hjemmesiden.

Gennem hele siden har vi også inddraget stylede bulletpoints og guidende pile, for at give øjnene et afbræk for tekstfelter.

 

Kunde

GoAgile

Produkter

Vi har gjort følgende

  • Webdesign
  • UX Optimering
  • Konverteringsoptimering

GoAgile

 

case goagile

Vil du også i toppen af Google?

Hvis du vil undersøge, hvor synlig din hjemmeside er på relevante søgeord, kan Webamp hjælpe. Udfyld kontaktformularen, så modtager du en SEO-rapport og et opkald fra os, så vi sammen kan gennemgå status og muligheder for SEO til din hjemmeside.

Vester Farimagsgade 3, 3
1606 København V
+45 70 60 50 28
info@webamp.dk

 

CO2 neutral

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0