Moderne webdesign med visuel genkendelighed

Sådan gjorde vi agil projektledelse til en brugervenlig hjemmeside med identitet.

Information om kunden

Hjemmeside

Periode

Juni 2017

Opgaver

Web


Visuel genkendelighed skabte en rød tråd mellem ledelseskurser og goAgiles nye hjemmeside

GoAgile er en konsulentvirksomhed, der udbyder kurser i og rådgivning om agil ledelse. Deres ekspertise består i at hjælpe virksomheder med at blive steder, hvor mennesker stortrives i forandringsprocesser og som muliggør det at tilegne sig nye måder at arbejde og lede på i alle organisations-lag.

Ledelseskurser er oppe i tiden. Derfor lå det til højrebenet at opgradere hjemmesiden til at matche den online tilstedeværelse med den moderne virksomhed, goAgile er.

Opgave

Den nye hjemmeside til goAgile skulle vigtigst af alt tale til den rigtige målgruppe – ledere i virksomheder.

Samtidig skulle det lettere komplicerede emne, agil projektledelse, skildres på en indbydende og letspiselig måde. Nøgleordene i designprocessen var derfor “moderne”, “professionel” og “enkel”.

Løsningsmodel

Fokus for hjemmesidens opbygning var brugervenlighed og visuel genkendelighed. Det var vigtigt at skabe en rød tråd mellem goAgiles fysiske kurser og deres digitale identitet, således at tidligere kursister kunne genkende virksomhedens identitet. Dette blev blandt andet gjort ved at implementere deres grafiske visual boards og mindmap på billedsiden.

Vi har gjort følgende:


  • Webdesign
  • UX Optimering
  • Konverteringsoptimering

Kundeudtalelse

Et super godt sted med 100% service og de løser alle opgaver uden at blinke. De er hele tiden på udkig og på forkant med at levere og forbedre vores site, specielt indenfor SEO-området.

– Louise Navntoft –

Vi elsker vores kunder, og vi elsker at få feedback!
Vil du samarbejde med os?

Vi elsker både store og små udfordringer - hvad er din?