Case Cleady

Et synlighedsboost med speederen i bund

Opgave

I år 2016 var den online rengøringsportal Cleady i DR-programmet “Løvens Hule”. Det endte med en investering af den succesfulde erhvervskvinde Birgit Aaby. Siden da har holdet bag Cleady arbejdet hårdt for at drive virksomheden til succes.

Direktør David Furland Ree besluttede sig fra start af at prioritere søgemaskineoptimering som den vigtigste del af deres marketingstrategi - og dét hyrede han Webamp til.

Løsning

Cleadys og Webamps samarbejde bestod i at få stablet en SEO-strategi på benene for at øge synligheden af den online bookingportal.

I et marked med stor konkurrence, var det særligt vigtigt at komme ud over stepperne på de helt rigtige søgeord, baseret på en grundig søgeordsanalyse af Cleadys potentielle kunder.

Herefter var det Webamps fornemmeste opgave at fremme virksomhedens synlighed gennem værdifuldt indhold på hjemmesiden, troværdighedsopbygning og eksekvering af de nyeste tiltag inden for disciplinen.

Resultat

I dag har Cleady skabt dundrende succes. Cleady har oplevet en markant stigning på deres vigtigste søgeord, og deres besøgstal og placeringer i Google er resultater, både Cleady og Webamp er stolte af.

David Furland Ree beskriver bl.a. processen bag Webamps arbejde som at rykke sig fra “en smal, snoet grusvej uden vejgreb, til at blive kørt ud på motorvejen med speederen i bund”.

Det går endda så godt for Cleady, at Dansk Markedsføring har skrevet en artikel om deres online marketingsucces.

Kunde

Cleady

Produkter

Vi har gjort følgende

  • Linkbuilding
  • Content Marketing
  • UX Optimering
  • Konverteringsoptimering
  • Eksekvering af de nyeste tiltag inden for SEO

Medieomtale

SEO BOOSTER IVÆRKSÆTTERE - Dansk Markedsføring


Cleady

Cleady case, webarbejde for Cleady

Vil du også i toppen af Google?

Hvis du vil undersøge, hvor synlig din hjemmeside er på relevante søgeord, kan Webamp hjælpe. Udfyld kontaktformularen, så modtager du en SEO-rapport og et opkald fra os, så vi sammen kan gennemgå status og muligheder for SEO til din hjemmeside.

Vester Farimagsgade 3, 3
1606 København V
+45 70 60 50 28
info@webamp.dk

 

CO2 neutral

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0