Case
Brøndby Event

Et eksklusivt event-univers for Brøndby Event

Opgave

Brøndbys eventafdeling, Brøndby Event, udbyder lokaler og faciliteter til både konferencer, udstillinger og messer på Brøndby Stadion.

Tidligere havde eventafdelingen blot en enkel underside på Brondby.com, og derfor ønskede de sig sin egen hjemmeside til at skildre deres event-univers. Hjemmesidens overordnede formål skulle være at give potentielle kunder et let og overskueligt overblik over alle deres faciliteter og mødepakker.

De ønskede samtidig at få spredt budskabet om, at Brøndby Stadion bruges til andet end at spille fodbold på.

Løsning

Første mål for os var at gøre det let for potentielle kunder at danne sig et overblik over alle Brøndby Events pakker og faciliteter - allerede på forsiden af deres nye hjemmeside.

Derfor indsatte vi en kort oversigt over de enkelte pakker med korte introduktionstekster og derudover call-to-actions-elementer til visuelle inspirationsbokse.

Vi har givet brugerne en let indgang til at læse mere om de enkelte mødepakker med opfordrende “læs mere”-knapper på forsiden, der leder ind til skræddersyede landingssider.

Som en vigtig del af hver landingsside har vi indsat visuelle ikoner for at illustrere tilkøbsmuligheder og ekstra features og give læseren et afbræk fra teksten.

Gennem hele designet har vi samtidig haft fokus på citater fra tilfredse kunder, efterfulgt af opfordrende booking-knapper.

For at sprede budskabet om Brøndby Events mange muligheder og generere flere leads, har vi derudover kørt målrettede Google AdWords annoncer.

 

Kunde

Brøndby Event

Produkter

Vi har gjort følgende

  • Webdesign
  • UX Optimering
  • Konverteringsoptimering
  • Google AdWords annoncer

 

Brøndby Event

case med brøndby

Vil du også i toppen af Google?

Hvis du vil undersøge, hvor synlig din hjemmeside er på relevante søgeord, kan Webamp hjælpe. Udfyld kontaktformularen, så modtager du en SEO-rapport og et opkald fra os, så vi sammen kan gennemgå status og muligheder for SEO til din hjemmeside.

Vester Farimagsgade 3, 3
1606 København V
+45 70 60 50 28
info@webamp.dk

 

CO2 neutral

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0