A. Villadsen

Fra beskedent lokalt kendskab til stærk online tilstedeværelse. Moderne webløsning og målrettet SEO-strategi fik byggefirma sat på det digitale landkort.

Udvalgte resultater

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet diam et nulla convallis maximus. Vivamus bibendum, justo ut rutrum venenatis, lectus leo gravida risus, eget convallis diam lacus in metus.
811 %
Stigning i henvendelser (siden maj 2019)
526 %
Stigning i besøgende (i forhold til før samarbejdet med Webamp)
7
Antal landingssider på side 1 på Google
900 %
4. resultat
Quote icon
Vi indgik et samarbejde med Webamp, da vi ønskede en ny hjemmeside samt hjælp til løbende SEO-arbejde. I vores kontakt med bureauet har vi oplevet en stor fleksibilitet, evne til at oversætte vores behov og udtryk til en professionel hjemmeside og et grundigt, professionelt SEO-arbejde. Vigtigst er faktisk, at vi ikke blot er kunder hos Webamp men indgår i et samarbejde, hvor vi har en oplevelse af at være den vigtigste kunde for vores kontaktpersoner, hvilket deres andre kunder sikkert også oplever.
Tina Gadekjær Hansen
Webansvarlig i A. Villadsen
A. Villadsen logo

Velskabt webløsning understøttede stærk SEO-strategi

A. Villadsen er et byggefirma i Roskilde, som i over 60 år har leveret byggeløsninger til private og erhverv i både lokal- og Københavnsområdet. Firmaet var oprindeligt et rendyrket murerfirma men har i dag udvidet med en VVS- og elafdeling, ligesom ledelsen også har nye afdelinger på tegnebordet.

Med årene er A. Villadsen blevet lidt af en institution i Roskilde og omegn. Det skyldes blandt andet håndværkernes omfattende brancheerfaring og kendskab til ellers næsten uddøde murerteknikker, som gør firmaet i stand til at lave alt fra moderne nybyggeri til renovering af bevaringsværdige bygninger.

Information om kunden

Hjemmeside

Periode

Fra marts 2019

Opgave

Da A. Villadsen i foråret 2019 startede samarbejdet med Webamp, var firmaets navn ganske vist cementeret i bevidstheden hos den lokale, loyale kundekreds. Men fundamentet for det traditionsrige firmas online tilstedeværelse var knapt så solidt. For nok havde A. Villadsen en hjemmeside – men trafikken var beskeden, ligesom både design, struktur og brugeroplevelse haltede bagefter.

Webamps opgave var derfor at styrke A. Villadsens online synlighed med en moderne webløsning, der matchede firmaets faglige og visuelle identitet. Og så skulle vi sikre, at hjemmesiden blev synlig i søgeresultaterne og konverterede Google-brugere til ordrer og opgaver.

Løsningsmodel

For at løfte opgaven bedst muligt indgik Webamps SEO- og web-afdelinger i et tæt samarbejde. Vores webdesignere gik i krig med at kode og designe, samtidig med at vores SEO-specialister analyserede søgeord, udarbejdede linkbuilding-strategier, opsatte tracking og skrev fængende og søgemaskinevenligt content til den nye hjemmeside.

Siden hjemmesiden gik live i slutningen af maj 2019, har webafdelingen løbende optimeret hastighed, menustruktur, mobilvenlighed og andre elementer på hjemmesiden for at skabe en optimal brugeroplevelse. Sideløbende har SEO-afdelingen arbejdet med SERP-optimering, intern og ekstern linkbuilding og modtagerorienterede tekster – alt sammen med et mål for øje: at få hjemmesiden til at rangere og skabe relevant trafik, der konverterer.

Vi har gjort følgende:


  • SEO
  • Webdesign
  • Konverteringsoptimering
  • UX

Resultater

Avilladsen.dk ligger i skrivende stund på en stabil førsteplads på søgeordet ‘Murer Roskilde’, ligesom hjemmesiden ligger i top 10 på søgeord som ‘Murerfirma København’ og ‘Totalrenovering’.

Samarbejdet med Webamp har med andre ord fået sat det lokale Roskilde-firma på det digitale landkort – men også det geografiske. Det ses blandt andet på sidens besøgende, hvoraf størstedelen kommer fra København og dermed uden for A. Villadsens lokalområde.